Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Electronic quran

248 views

Published on

http://www.muslimonlinestore.com Electronic Al Quran : Al Quran Digital Pen akan dapat membantu anda untuk membaca Al Quran dengan betul dan lebih lancar. Dapatkannya di http://www.muslimonlinestore.com

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Electronic quran

  1. 1. Al Quran Electronic: Al Quran Digital PenAl Quran Digital Pen Melancarkan Bacaan Al Quran AndaTeknologi Terbaru Al Quran Digital, Kini andaberpeluang memperbetulkan Semua Bacaan Al-QuranAnda. Secara tidak langsung Masalah anda akanselesai serta merta..!Apa Itu Al-Quran Digital ?AL-QURAN READ PEN ialah pen yang BOLEH MEMBACA AL-QURAN tetapi ia tidakboleh menulis. Apabila read pen ini disentuh pada mana-mana Ayat Al-Quran ataupada mana-mana Surah, maka pen tersebut akan membacanya.Dengan memiliki Quran digital ini anda mampu mempelajari cara bacaan yang betuldan seterusnya membaiki bacaan anda sendiri. Anda juga mempunyai alat bantuanyang boleh membantu anda mengajar ahli keluarga anda meningkatkan mutu bacaanmereka. Malah mereka boleh mempelajari quran dengan sendiri dengan bantuan qurandigital ini.Dengan memiliki quran digital ini anda bukan sahaja dapat mendengar bacaan semata-mata. Anda juga turut mendapat pelbagai faedah seperti berikut :  Anda tidak perlu tercari-cari terjemahan kerana pen digital quran ini mampu menterjemah ke dalam bahasa melayu dan inggeris mana-mana ayat dalam quran tersebut.  Anda boleh mendengar bacaan merdu daripada beberapa Qari terkenal dariMasjidil Haram seperti Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid, Sheikh Abdul Rahman As Sudais dan Sheikh Abdul Al-Matrud.  Saya juga faham anda sangat ingin mengajar sendiri quran kepada ahli keluarga anda  Anda juga boleh mendengar alunan bacaan dari Qari ini amat teliti, jelas dan penuh dengan taranum yg mengasyikkan.Selain itu, kitab iqra dan panduan solat serta doa turut disertakan bagi membolehkan anak-anak anda mempelajarinya.  Selain itu anda bukan sahaja boleh mendengar bacaan quran, malah anda boleh memuatnaik nasyid dan bacaan doa dan sebagainya kerana Pen digital turut dilengkapkan dengan. Memory 2G!.
  2. 2.  Anda juga boleh mendengar bacaan yang lebih jelas kerana ia boleh disambungkan pada aksesori lengkap di Speaker atau Ear Phone. Anda juga boleh juga dengar semasa memandu jika kenderaan anda ada MP3.  Selain itu, pakej ini didatangi dengan gift-box yang sangat menarik. Ianya sangat sesuai sebagai hadiah harijadi, hantaran perkahwinan dll..Bayangkan, dengan kehadiran teknologi seperti quran digital ini amalan yang amatdigalakkan ini boleh diamalkan dengan lebih mudah dalam keluarga anda.Lihatlah sendiri bagaimana teknologi ini boleh membantu anda dengan menonton videoini.
  3. 3. Percuma!Al-Quran Mobile BegBeg ini direka khas untuk memudahkan anda membawa Al Quran Digital ke manasahaja. Ianya diperbuat dari campuran kulit dan kain. Jaminan selama 12 bulan. Ia jugasesuai untuk dijadikan hadiah istimewa untuk orang yang tersayang.Bagaimana dengan tawaran beg tadi? Sangat bagus kan? Saya jamin ia tidak dijual dimana-mana kedai pun.Jaminan KamiAnda tidak perlu risau. Saya bagi anda jaminan selama 1 Tahun ! Anda boleh terusmenghubungi saya jika Al Quran Digital tersebut mengalami masalah atau kerosakan.Itu janji saya kepada anda. Anda tidak perlu risau kerana kami sentiasa bersama anda.Adakah anda mahu dapatkan Quran Digital ini sekarang? Atau anda masih terfikir - fikirlagi adakah ia dapat membantu anda nanti? Tahukah anda, inilah satu-satunya digitalquran yang dicari oleh setiap orang di luar sana. Jadi anda tak boleh berlengah lagisehingga anda ketinggalan mempelajari kitab Allah yang paling teragung!
  4. 4. PenghantaranKami akan menghantar produk terus ke depan pintu rumah anda dengan menggunakanperkhidmatan Kurier Pos Laju atau City Link kerana kami yakin dengan mutuperkhidmatan yang telah diberikan kepada kami sebelum ini.Penghantaran akan dilakukan dalam masa 72 jam paling maksima selepas kamimenerima pengesahan wang anda telah dimasukkan.Anda akan menerima Al-Quran Digital beserta bonus tersebut dalam masa 1-3 hariselepas penghantaran bergantung kepada lokasi. Penghantaran Pos Laju dan City Linkadalah cepat dan selamat.Harga Produk: MYR 350 MYR 290.00"Sesungguhnya al-Quran ini ialah hidangan Allah S.W.T, maka hendaklah kamu terimahidangan Allah sebanyak mana yang kamu boleh".

×