Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Violenta naste violenta, matei ana maria

1,063 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Violenta naste violenta, matei ana maria

  1. 1. VIOLENȚA NAȘTE VIOLENȚĂ! •Eleva: Matei Ana-Maria •Clasa: a V-a A LICEUL TEORETIC ,,MIHAI VITEAZUL’’-VIȘINA •Profesor: IVAN MARIUS
  2. 2. Violenta o vedem in fiecare zi oriunde privim! In primul rand la televizor, incepand cu desenele animate, filme si mai ales stirile de seara. Vedem cum tineri inconstienti produc accidente, de asemenea si oameni care conduc sub influenta bauturilor alcoolice sau din alte motive. Imi place sa invat in liniste, sa ma impac bine cu colegele mele, sa-mi creez un viitor frumos!
  3. 3. As dori sa ne traim copilaria! Sa putem invata de la adulti numai lucruri bune, astfel incat sa avem un urcus numai cu rezultate bune!
  4. 4. Am colegi care sunt putini mai agresivi decat trebuie, pentru ca in familie au parte de certurile parintilor si de bataie… Imi doresc ca parintii, in general adultii sa ne priveasca cu mai multa dragoste, grija!
  5. 5. Stiu ca suntem diferiti, cu o gandire mai altfel decat adultii, dar stim ca se poate realiza o legatura extraordinara intre generatii! Stop violentei!
  6. 6. Vreau sa pot studia intr-o lume armonioasa, unde este recunoscuta importanta cartilor in viata tinerilor!
  7. 7. Cartile produc schimbari in viata unei persoane in ceea ce priveste mentalitatea si abordarea acesteia. Asa vom reusi sa fim mai blanzi, inimosi, sa ajutam pe cei nevoiasi… Ce ziceti, nu vreti o lume fara violenta? MULTUMESC!

×