Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cheyney Group Accounting: 2 Foretagare Innovation Survey - del III

152 views

Published on

I det sista avsnittet av trilogy, Linkedins Läs Hoffman och Joi Ito, chef för Media Lab på MIT, avslutade sin diskussion inför Churchill Club i San Jose, Kalifornien, och gjorde djupa punkter på störande bitcoin kan ha på finansiella tjänster samt förändringar som hägrar för den traditionella modellen för universitetsutbildning:

Hoffman kom så småningom till frågan alla väntade på: vad labbet gör med bitcoin, och hur har revisorer blivit sexig?

Ito förklarade att eleverna bildade en Bitcoin Club och höjde $ 500.000 från filantroper att fullfölja vad Ito kallar det "hacking" av huvudbok baserad bokföring, för att ersätta en bärare-baserade kassasystem i en huvudbok system, som han ser som kärnan i Bitcoin.

En vän till Ito vid namn Jay Dwivedi, CIO på Shinsei Bank, har hittat ett sätt att eliminera 90 procent av kostnaden för bank i 18 månader med helt ny utformning av systemen. Ito betonade att det enda skälet till detta skulle kunna göras är att konstruktören är en redovisnings geni och en datavetenskap geni. Dwivedi hade flunked en redovisning kurs, men sedan insåg han hur viktigt det är och blev besatt av den. (Writer s anmärkning: Bankers, bankregulatorer och ekonomiska lobbygrupper avskyr redovisning och har fört en kampanj mot det i flera år.)

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Cheyney Group Accounting: 2 Foretagare Innovation Survey - del III

  1. 1. Cheyney Group Accounting: 2 Företagare Innovation Survey - del III I det sista avsnittet av , Linkedins Läs Hoffman och Joi Ito, chef för Media Lab på MIT, avslutade sintrilogy diskussion inför Churchill Club i San Jose, Kalifornien, och gjorde djupa punkter på störande bitcoin kan ha på finansiella tjänster samt förändringar som hägrar för den traditionella modellen för universitetsutbildning: Hoffman kom så småningom till frågan alla väntade på: vad labbet gör med bitcoin, och hur har revisorer blivit sexig? Ito förklarade att eleverna bildade en Bitcoin Club och höjde $ 500.000 från filantroper att fullfölja vad Ito kallar det "hacking" av huvudbok baserad bokföring, för att ersätta en bärare-baserade kassasystem i en huvudbok system, som han ser som kärnan i Bitcoin.
  2. 2. En vän till Ito vid namn Jay Dwivedi, CIO på Shinsei Bank, har hittat ett sätt att eliminera 90 procent av kostnaden för bank i 18 månader med helt ny utformning av systemen. Ito betonade att det enda skälet till detta skulle kunna göras är att konstruktören är en redovisnings geni och en datavetenskap geni. Dwivedi hade flunked en redovisning kurs, men sedan insåg han hur viktigt det är och blev besatt av den. (Writer s anmärkning: Bankers, bankregulatorer och ekonomiska lobbygrupper avskyr och har fört en kampanj mot det i flera år.)redovisning Ito skyller en brist på förståelse för redovisning för att hålla banksektorn "så bakom." Han förutspådde att bitcoin skulle röra igång en våg av förnyad uppmärksamhet som skulle avleda mer hjärnkapacitet till det eftersatt område i redovisningen. Ito själv är på revisionsutskottet av The New York Times, och han sade att erfarenheten har gjort honom mer medvetna om "hur unviewable vårt finansiella system är." Hoffman förutser ett nätverk av distribuerade system som kommer att växa ur dessa studier. Slutligen Hoffman riktade konsekvenserna av minskningen av beräkningskostnaden för universiteten själva som de utsätts för Schumpeterian störningar. Ito analys är att utbildningssystemet är "inte att förbereda människor för att fungera fullt ut." Han skyllde detta på företag som anställer bygger på bevis för individer, tilldelats på grundval av standardiserade tester, med lite tyngd ges till samarbete, medan framgång beror på förmågan att aggregera kunskap på ett sätt som tillför värde baserat på "förmågan att producera, förmågan att tänka, förmågan att ställa frågor. " Han hävdade att den robot memorering som sker på universitet är av mindre betydelse nu när de grundläggande dokumenten finns nära till hands via mobila enheter som gör det möjligt för människor "att röra sig bort från packning kunskap in i din hjärna till att vara kreativ." Hoffman faulted universitet genom att fråga, är massiva öppna online-kurser (MOOCs) tillräcklig, en fråga han avfärdas med, "Det är klart att de inte är tillräckliga." Hoffman kallade för innovationer som kan "ändra sökvägen för utfall, både i kostnad och resultat." Ito ser MOOCs som ett effektivare sätt att leverera kunskap, men han hävdade att tillgängligheten till kunskap möjliggör mer tid spenderas tillämpa den, som att designa programvara med öppen källkod, och delta i gruppundervisning och lärande. Han kritiserade också betoningen av studenter på att få den grad så att de kan få ut av skolan.

×