Les finques

327 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
327
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Les finques

  1. 1. Les Finques Mònica Salicrú Ortiz 6é Colònia Güell
  2. 2. Índex • Introducció • Això si és respirar! • Mmm, què bona!• Compte, poca! Diversió, molta! • Conclusions!
  3. 3. INTRODUCCIÓSi estàs fart de les olors contaminades i de la poca vegetació, potser que siguis una persona a la que li agradi la natura i la diversió.No tot el món té la mateixa sort que tu, ja sigui per un accident oaltres raons. Aprofita-ho ara que pots, creixem molt ràpid.En una finca pots fer moltes coses. La gent juga, riu, salta, crida..., itot quan vulgui i sense problemes, ja que el terreny en el que ho faés seu i dels animals i les plantes que hi ha.
  4. 4. Mmm! Qué bona! Avantatges:En les finques acostuma a haver-hi aigua, aigua molt fresca i natural.En les finques, també, pots tindre un hort, del que obtens l’aliment que decideixis. Desavantatges d’aquests: Pots tindre la sort de tindre laigua, però no de que sigui potable. També, pot ser que una finca més propera s’ha l’hagi quedat per el seu benefici. Si tens molts animals lliures, compte, que no set mengin el cultiu.
  5. 5. Compte, poca! Diversió, molta! En les finques hi ha molta varietat: flors, animals, olors... Les finques són llocs ideals per als nens. Els límits de les finques acostumen a ser marcats per barrancs, valls, turons, rius, roques o balles.Els animals que acostumen a haver-hi són gossos, cabres, ovelles i vaques.
  6. 6. Conclusions! Dedico aquest treball al meu pare, ja que va ser ell qui em va ensenyar a conviure i cuidar la natura, ja que sense ell, no hauria pogut conèixer una de les coses més boniques que té el món.Gràcies.

×