Vânzările senior software au crescut cu 26% în semestrul i 2012

172 views

Published on

Senior Software anunta o crestere de 26% a vanzarilor in S1 2012, fata de perioada similara a anului trecut. Evolutia pozitiva se datoreaza atat investitiilor permanente in cresterea intuitivitatii sistemelor oferite, cat si a specializarii si pregatirii angajatilor. Alaturi de sistemele destinate managementului lantului logistic adaugate in portofoliu in anul curent, compania anunta pentru aceasta toamna lansarea unor noi solutii dedicate automatizarii si optimizarii activitatilor de promovare si vanzare.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
172
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Vânzările senior software au crescut cu 26% în semestrul i 2012

  1. 1. Vânzările Senior Software au crescut cu 26% în semestrul I 2012Senior Software anunță o creștere de 26% a vânzărilor în S1 2012, față de perioada similară aanului trecut. Evoluția pozitivă se datorează atât investițiilor permanente în creștereaintuitivității sistemelor oferite, cât și a specializării și pregătirii angajaților. Alături de sistemeledestinate managementului lanțului logistic adăugate în portofoliu în anul curent, companiaanunță pentru această toamnă lansarea unor noi soluții dedicate automatizării și optimizăriiactivităților de promovare și vânzare.Senior Software a încheiat semestrul 1 2012 cu o creștere de 26% a vânzărilor față de perioadasimilară a anului trecut, datorată abordării directe a celor mai stringente probleme ale clienților:reducerea presiunii asupra cash-flow-ului și creșterea calității vânzărilor.„Piața de sisteme informatice pentru managementul afacerilor a atins o etapă în care reputațiacalității și profesionalismului manifestat în proiectele de implementare devine un criteriu din ce înce mai important pentru clienți. Aceștia au nevoie de soluții complexe, dar ușor de gestionat,care să le acopere complet necesitățile dinamice de urmărire a activității, și nu în ultimul rând deanticipare și înțelegere a nevoilor din partea furnizorului de software. În consecință, reușim săcreștem constant pentru că nu ne abatem de la obiectivul asumat: de a oferi sistemeperformante de ultimă generație tehnologică valorificate prin know-how și investiții permanenteîn dezvoltarea resursei umane”, a declarat Daniel Toma, Directorul General al Senior Software.Companiile care au ales anul acesta să-și gestioneze afacerile cu sistemele oferite de SeniorSoftware aparțin unor domenii variate precum distribuție de băuturi, producția și distribuția demateriale de construcții, industria farmaceutică sau agricultură. Principalele motive ale alegeriifăcute sunt enunțate chiar de clienții Senior Software. Astfel, doamna Lucica Cioacă, DirectorEconomic al Distrigrup, liderul distribuției de băuturi din județul Teleorman, cu o cifră de afaceride peste 11 mil EUR, menționează că: „Recomandările partenerilor și specializarea soluției ERPpe profilul nostru au fost principalii factori în alegerea Senior Software ca furnizor de sistemeinformatice.”Domnul Bogdan Pirnea, Directorul Financiar al Tis Farmaceutic, un laborator de producție demedicamente aflat în plină dezvoltare, motivează alegerea ca fiind datorată “promptitudinii șiprofesionalismului întregii echipe precum și flexibilității de care a dat dovadă pe întreagaperioadă de analiză, testare și implementare a sistemelor. SeniorERP respectă în totalitatecerințele aplicabile industriei farmaceutice și totodată este un instrument complet de gestiune aresurselor.”
  2. 2. Acestora li s-au mai alăturat jucători importanți din piața locală precum Dufa Tec, compania carea readus în România după o pauză de 5 ani cunscuta vopsea lavabilă Dufa, Duraziv, importantproducător de materiale de construcții, Sipex Company, distribuitor de materiale pentru finisăriin construcții, Hellimed, distribuitor de echipamente medicale, Heinrig Distribution, distribuitorde țigarete, băuturi spirtoase și vinuri, RIGK - filiala companiei germane cu același nume,specializată în recuperarea și colectarea materialelor secundare din activitatea clienților săi etc.În prezent, soluțiile Senior Software gestionează afaceri în valoare totală de peste 950 demilioane de EUR.Creșterea din 2012 are la bază efortul constant al companiei de a oferi plus valoare clienților săiprin integrarea de noi funcționalități și optimizarea celor existente. În acest sens, semestrul I alacestui an a însemnat: Facilitarea accesului la funcționalitățile inovatoare oferite de ultimă generație de software prin asigurarea compatibilității sistemului SeniorERP cu cele mai noi tehnologii de la Microsoft: Windows 8 și SQL Server 2012. Lansarea SeniorERP în limba engleză, ca un prim pas în proiectul de pregatire a sistemului ERP pentru export. Lansarea unei suite noi de sisteme: SeniorSCM, formată din: SeniorWMS, pentru gestiunea depozitelor, SeniorFMS pentru managementul flotei auto și SeniorINVENTORY pentru previzionarea și planificarea procesului de aprovizionare. SeniorINVENTORY permite micșorarea timpului de planificare a stocurilor cu 85% și reducerea în siguranță a stocurilor cu 20%, eliminând astfel din presiunea asupra cash-flow- ului. Spre exemplu, o companie cu stocuri în valoare de 1 mil. EUR poate economisi 200 000 EUR, economii care pot fi direcționate spre dezvoltarea business-ului.“Unul dintre atuurile Senior Software este capacitatea de sincronizare cu ultimele trenduri dinmediul tehnologic. Căutăm să oferim clienților cele mai noi funcționalități în materie de software,care se traduc în performanță crescută, fluxuri de lucru configurabile și costuri de întreținerereduse. În plus, în această toamnă vom veni cu soluții axate pe creșterea calității activităților demarketing și vânzări. Sunt instrumente inovatoare, care vor oferi avantaje competitive puterniceclienților noștri.", a precizat Lori Haiducescu, Director de Operațiuni al Senior Software.În ceea ce privește investițiile făcute în 2012, mare parte dintre acestea s-au realizat în angajați,numărul lor crescând cu 23%, și în punctul de lucru din Constanța, care a beneficiat de oextindere a spațiului de birouri cu 50%, în principal datorită măririi echipei.
  3. 3. Pentru mai multe detalii accesați: www.SeniorERP.roDespre Senior Software:Senior Software este o companie înființată în anul 2003, care s-a extins în 2008 prin înființareapunctului de lucru din Constanța. 2009 a însemnat lansarea sistemul SeniorCRM, dezvoltat peplatforma Microsoft XRM, cu peste un milion de utilizatori la nivel mondial, iar 2010 lansareaSeniorVisualBI, sistemul de analize manageriale dezvoltat pe platforma Tableau Software,numărul unu mondial în vizualizarea datelor.Creșterea constantă din fiecare an s-a datorat profesionalismului echipei Senior Software șicalității soluțiilor oferite. Inteligența, dezvoltarea personală și inovația tehnologicăcaracterizează un mediu de lucru dinamic, cu oportunități de dezvoltare profesională.Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner și deține certificare Microsoft pentruSeniorERP în conformitate cu cerințele Microsoft Windows Server, Web Services și .NETFramework. Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentrusistemul de management al calității. Implementarea standardelor ISO pentru managementulcalității a avut ca scop principal definirea unor procese și obiective măsurabile și garantareareplicării calității la standarde înalte în orice activitate desfășurată pentru clienții companiei.Printre clienții Senior Software se numără:Walmark România, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo NobelCoatings România, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo ModDistribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, ImmergasRomânia, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenți, Felder Gruppe, VitapEchipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distribuție,Casalco, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, Fares Orăștie, SipexCompany, Duraziv etc.

×