Terra Agro Invest a ales sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software

130 views

Published on

Terra Agro Invest a ales SeniorERP si SeniorVisualBI pentru a obtine un control sporit asupra afacerii. Sistemele ERP si Business Intelligence oferite de Senior Software vor contribui la cresterea productivitatii angajatilor si gestionarea integrata a tuturor activitatilor companiei.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
130
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Terra Agro Invest a ales sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software

  1. 1. Terra Agro Invest a ales sistemele ERP și Business Intelligence de la Senior Software Terra Agro Invest a ales SeniorERP și SeniorVisualBI pentru a obține un control sporit asupra afacerii. Sistemele ERP și Business Intelligence oferite de Senior Software vor contribui la creșterea productivității angajaților și gestionarea integrată a tuturor activităților companiei. Terra Agro Invest importă și distribuie materii prime furajere, plante tehnice și aditivi furajeri, uleiuri de origine vegetală și produse adiacente furajării atât pe teritoriul României cât și pe piețele externe învecinate. Înființată în 2002, compania a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultimii ani, cifra de afaceri ajungând de la 45 de milioane de lei în 2011 la 71 de milioane în 2012. Această creștere, însoțită de dorința managerilor de a gestiona cât mai eficient activitatea companiei, a dus la necesitatea implementării unui sistem ERP împreună cu o soluție Business Intelligence pentru raportare. "Lipsa unor rapoarte și analize interne care să ne permită să ne eficientizăm activitatea și să minimizăm riscurile din piață a fost unul dintre motivele pentru care am decis să implementăm soluția integrată de la Senior Software în cadrul companiei Terra Agro Invest. Mai mult decât atât, nu puteam urmări încasările, termenele de plată sau termenele de livrare, aspecte importante pentru activitatea de vânzare. Ne-am dorit un sistem ERP în care să se poată lucra ușor, să poată fi utilizat de către toți angajații și în toate departamentele, care să aibă istoric în piață și să fie rezonabil ca și cost, iar SeniorERP a îndeplinit toate aceste criterii.", după cum declară și domnul Ionel Șerban, Manager Financiar Terra Agro Invest Câteva dintre avantajele pe care Terra Agro Invest le va obține în urma implementării soluției ERP sunt:      Interconectarea tuturor departamentelor companiei și accesul mai rapid la informație datorită modului de lucru online al aplicației ERP. Gestionarea mai eficientă a relației cu clienții, prin implementarea unor politici comerciale bine definite: liste de prețuri, discounturi, termene de plată etc. Scăderea gradului de apariție a erorilor, datorită automatizării multor procese operaționale, cum ar fi calculul prețurilor direct pe documente, în funcție de politicile comerciale setate. Creșterea vitezei de operare și asigurarea unicității datelor, având în vedere faptul că angajații vor introduce datele o singură dată în baza de date a ERP-ului. Accesul angajaților la informațiile din ERP conform politicilor de securitate implementate de către manageri. Terra Agro Invest a ales și soluția Business Intelligence dezvoltată pe platforma Tableau Software, liderul mondial în vizualizarea datelor. SeniorVisualBI le va permite managerilor companiei să obțina prin doar câteva click-uri rapoarte și analize avansate cu privire la: volumul vânzărilor și distribuția acestora pe categorii de produse, zone, județe sau orașe, situația
  2. 2. achizițiilor sau a costurilor generate, înregistrări contabile șamd. Toate informațiile din sistemul BI sunt actualizate în timp real și sunt disponibile pentru analiza pe măsură ce angajații le introduc în ERP. Pentru anul 2014 obiectivul principal al Terra Agro Invest este "creșterea cifrei de afaceri, urmată de diversificarea gamei de produse comercializate și a canalelor de distribuție, securizarea resurselor financiare și dezvoltarea potențialului uman al companiei. SeniorERP ne va ajuta prin responsabilizarea fiecărui angajat în zona lui de activitate, oferindu-i în același timp acces facil la informațiile prelucrate de către celelalte departamente.", a mai adăugat domnul Ionel Șerban. Despre SeniorERP: SeniorERP este cea mai nouă platformă tehnologică pentru Distribuție, Producție, Servicii și Retail:  Primul ERP din România disponibil SaaS  Primul ERP din România disponibil în Azure – soluția cloud de la Microsoft  Primul ERP din România care a încorporat cea mai nouă generație de interfață, pentru a asigura simplitate în utilizare  Primul ERP din România scris complet în tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicație securizată în timp real prin internet și WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clienților  Primul ERP din România care a încorporat platforma de analiză a datelor Tableau Software – lider mondial în vizualizarea datelor Pentru mai multe detalii, accesați www.SeniorERP.ro și www.seniorsoftware.ro Despre Senior Software: Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piața sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață: SeniorERP, SeniorVisualBI și SeniorCRM. Printre clienții Senior Software se numără: Walmark România, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings România, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenți, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Gamacris Distribuție, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK România, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Dufa Tec, Duraziv, Heinrig Distribution, Bitholder, Planoil, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Caranda Baterii, Roma..nia etc.

×