Sistemele erp, bi și sfa de la senior software sprijină extinderea la nivel național a distribuitorilor

239 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
239
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Sistemele erp, bi și sfa de la senior software sprijină extinderea la nivel național a distribuitorilor

  1. 1. Sistemele ERP, BI și SFA de la Senior Software sprijină extinderea la nivel național a distribuitorilorHP Distribution, distribuitor local de echipamente tehnico-sanitare și accesorii pentru gaz,intenționează să își extindă în acest an activitatea la nivel național și să-și mărească portofoliulde produse. Având în vedere volumul tot mai mare de date ce trebuie gestionat și analizat,compania a ales să implementeze sistemele ERP, BI și SFA de la Senior Software, în specialdatorită flexibilității și stabilității acestora, dar și a serviciului de suport post-implementare.HPD, localizată în Timișoara, distribuie echipamente tehnico-sanitare și accesorii pentru gaz:detectoare de gaz, filtre, racorduri. Compania s-a remarcat ca un jucător important pe piața deprofil din România prin personalul foarte bine instruit, suportul post-vânzare, competitivitateacrescută a produselor, raportul foarte bun preț – calitate și politicile comerciale personalizate înfuncție de nevoile clientului.Dezvoltarea companiei și dorința de a trece de la o piață locală la una națională au creat un noucontext, în care exigențele legate de productivitate au crescut semnificativ, fiind astfel necesarăreorganizarea activității și automatizarea proceselor operaționale. Domnul Christian Ponk,Administratorul companiei HPD, declară: “Dat fiind volumul tot mai mare de date care trebuiagestionat, informația tot mai complexă de care aveam nevoie pentru a ne desfășura activitateaîn condiții optime precum și feedback-ul slab pe care îl primeam de la fostul sistem informatic,am considerat oportună implementarea unui sistem ERP.”Senior Software a oferit companiei HPD soluția SeniorERP integrată cu add-on-urile SeniorSFA,pentru automatizarea forței de vânzare și SeniorVisualBI, pentru rapoarte interactive, ușor derealizat și interpretat. Domnul Christian Ponk, Administratorul companiei HPD, motiveazăalegerea sistemelor Senior Software cu faptul că "sunt adaptabile cerințelor societății noastre,sunt flexibile dar și stabile. SeniorERP ne va ajuta să gestionăm cât mai eficient resurselesocietății din toate departamentele. De asemenea, de un real ajutor este și serviciul de suportcare susține eficient clientul și oferă un plus de încredere în utilizarea programului."Soluțiile SeniorVisualBI și SeniorSFA reprezintă un sprijin real în controlul și analiza tuturoractivităților legate de procesul de vânzare și nu numai: Managerii HPD au ales SeniorVisualBI pentru că este complet interactiv și vizual, ceea ce face ca informația să fie mult mai ușor de interpretat. Acum pot urmări indicatori precum gradul de încadrare în planul de vânzări, gradul de îndeplinire a targetelor propuse pe agenți, pe produse, pe perioade, etc. De asemenea este foarte util și în urmărirea variației stocurilor
  2. 2. putându-se astfel crea previziuni pentru a se face aprovizionări în cantitatea justă și la momentul oportun. Platforma Tableau Software pe care este dezvoltat sistemul SeniorVisualBI, a fost recent evaluată de Gartner, lider mondial în consultanță pe tehnologie, drept soluția de business intelligence cea mai îndrăgită de către utilizatori datorită ușurinței în utilizare și performanței crescute. SeniorSFA este un sistem de automatizare a forței de vânzări, integrat cu SeniorERP. În cazul HPD, acesta a permis micșorarea timpilor de tranzacție a informațiilor din piață, respectiv de la clienți până la sediul central. Managerii companiei îl văd ca pe un instrument foarte util și comod pentru agenții care efectuează vizite frecvente la sediul propriilor clienți.În urma implementării soluțiilor integrate oferite de Senior Software, beneficiile se remarcă și înceea ce privește modul de lucru al angajaților. Aceștia au devenit mai disciplinați, iar manageriipot măsura mai eficient gradul de îndeplinire a sarcinilor ce le revin fiecăruia având la dispozițieinstrumente care oferă în timp real informații asupra activității lor.Un alt aspect deosebit de important este îmbunătățirea relației cu clienții odată cu reducereatimpului de răspuns la solicitările acestora. Automatizarea procesului de vânzare, posibilitateade a stabili reguli stricte în ceea ce privește politicile comerciale sunt doar câteva dintrefuncționalitățile care au contribuit la obținerea acestor rezultate.Ca și obiective pentru anul în curs, HPD își dorește extinderea pe piață atât din punct de vedereal acoperirii geografice cât și al diversității produselor oferite. Managerii companiei își doresc sătreacă de la o piață predominant regională la o piață națională, fapt care impune o organizarecrescută. „Utilizarea sistemelor oferite de Senior Software oferă un plus de încredere și o bază depornire foarte utilă în previzionarea modului în care urmează să efectuăm această extinderepropusă.”, subliniază domnul Christian Ponk.Strategia de dezvoltare a companiei are în vedere acțiuni concrete pentru promovareaîntreprinderii în rândul potențialilor clienți. De asemenea, o importanță deosebită este acordatăclienților existenți cărora li se oferă tot suportul pentru a crește satisfacția acestoră față deprodusele și serviciile HPD.Pentru detalii, accesați www.SeniorERP.roDespre SeniorERP:
  3. 3. SeniorERP este cea mai nouă platformă tehnologică pentru Distribuție, Producție, Servicii șiRetail: Primul ERP din România disponibil SaaS Primul ERP din România disponibil în Azure - soluția cloud de la Microsoft Primul ERP din România care a încorporat cea mai nouă generație de interfață, pentru a asigura simplitate în utilizare Primul ERP din România scris complet în tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicație securizată în timp real prin internet și WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clienților Primul ERP din România care a încorporat platforma de analiză a datelor Tableau Software - lider mondial în vizualizarea datelorDespre Senior Software:Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piața sistemelorsoftware de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, SeniorSoftware dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate peverticale de piață, SeniorERP și SeniorCRM.Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner și deține certificare Microsoft pentruSeniorERP în conformitate cu cerințele Microsoft Windows Server, Web Services și .NETFramework. Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentrusistemul de management al calității. Implementarea standardelor ISO pentru managementulcalității a avut ca scop principal definirea unor procese și obiective măsurabile și garantareareplicării calității la standarde înalte în orice activitate desfășurată pentru clienții companiei.Printre clienții Senior Software se numără:Walmark România, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo NobelCoatings România, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo ModDistribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, ImmergasRomânia, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenți, Felder Gruppe, VitapEchipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distribuție,Casalco, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics etc.

×