Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

SeniorVisualBI

1,223 views

Published on

bi, business intelligence, SeniorVisualBI, tableau software, analiza manageriala

Published in: Business, Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

SeniorVisualBI

 1. 1. Noua versiune SeniorVisualBI: mai rapid, mai puternic, mai intuitiv Powered By Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor
 2. 2. VITEZA DE ANALIZA SeniorVisualBI permite acum incarcarea instant a milioane de inregistrari si analiza interactiva a lor. Cu noua versiune SeniorVisualBI nu vei avea timp sa-ti bei cafeaua pana cand datele se incarca.
 3. 3. CONSOLIDARE DATE DIN DIFERITE DEPARTAMENTE Consolideaza date de la vanzari, financiar, distributie, productie, aprovizionare, intr-un singur Dashboard. De exemplu, vrei sa realizezi o analiza de produse pornind de la date despre comenzi, vanzari, furnizori si viteza de rotatie a stocului.
 4. 4. SCENARII DE BUSINESS Testarea unor scenarii de business poate fi realizata prin introducerea de parametri. Managerii pot vizualiza impactul modificarii unui indicator de business asupra intregii afaceri.
 5. 5. ANALIZE FLEXIBILE CU PARAMETRI Prin setarea de parametri, analizele devin mai flexibile si comparatiile sunt mai relevante. Pot fi vizualizate trenduri pe diferiti indicatori sau poate fi urmarit impactul unor decizii/evenimente asupra indicatorilor selectati.
 6. 6. ANALIZE COMPARATIVE Medianele reprezinta un instrument important de analiza comparativa si statistica. De exemplu, pot fi folosite pentru a evalua performanta vanzatorilor din judetul Bacau, raportandu-ne la vanzarile medii in regiunea Moldova.
 7. 7. GRAFICE IN MISCARE Noua functionalitate indica modificarile in dinamica in timp. Observarea traseului de evolutie in timp reprezinta o modalitate eficienta de a intelege datele.
 8. 8. HARTI IN MISCARE Spatiul si timpul reprezinta dimensiuni importante de analiza. Noua functionalitate permite urmarirea traseului in timp si spatiu a indicatorilor sau elementelor urmarite.
 9. 9. ANALIZE MULTIDIMENSIONALE Combinarea diferitelor tipuri de grafice intr-o singura analiza permite realizarea unei analize multidimensionale si de corelare a mai multor indicatori. De exemplu, poate fi urmarit impactul fluctuatiilor de pret asupra volumului de vanzari, pe luni.
 10. 10. ANALIZE RELEVANTE SeniorVisualBI dispune de numeroase functionalitati pentru validarea si configurarea de vizualizari cat mai relevante: grupari, filtrari multiple de date, setarea de limitari in afisarea datelor, exculderea valorilor nule sau irelevante.
 11. 11. INCARCARE MAI RAPIDA A DATELOR Am redus timpul pentru incarcarea initiala a datelor pentru ca utilizatorii sa poata accesa mai rapid analizele de care au nevoie.
 12. 12. • Va multumim pentru timpul acordat! Aducem inovatia tehnologica mai aproape de clientii nostri. Daca aceasta prezentare a fost interesanta, ne-ar face placere sa ne cunoastem. Click aici:

×