Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Senior Software Constanta

1,065 views

Published on

Senior Software Constanta

Published in: Career, Travel, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Senior Software Constanta

 1. 1. Senior Software “Aducem inovatia tehnologica mai aproape de clientii nostri”
 2. 2. Despre Senior Software Senior Software Unul dintre cei mai inovatori furnizori de sisteme pentru managementul afacerilor din Romania. Sisteme proprietare: SeniorERP, SeniorCRM, SeniorVisualBI Sediul central: Bucuresti, Romania Punct de lucru mentenanta: Constanta, Romania
 3. 3. LOCATIE  Sediu: Bd. Mamaia, aproape de Universitatea Ovidius si cantina;  Locatie centrala, la 10 minute de mare;  In aceeasi cladire isi au sediul companii cunoscute precum: Cosmote, KPMG, SIG Group etc.  Un mediu de lucru curat, frumos amenajat si decorat.
 4. 4. PASIUNE IN TOT CEEA CE FACEM  Evolutia impune noi standarde. Noi le atingem prin talent si pasiune.  Devotament. Principiul dupa care ne ghidam este: «Succesul peste noapte apare de obicei dupa 15 ani de munca». Devotamentul constituie garnatia parteneriatelor pe termen lung cu fiecare client.
 5. 5. RESPECT FATA DE ANGAJAT SI FATA DE CLIENT  Credem in respect fata de angajati si intre angajati;  Ceea ce noi dezvoltam este mai mult decat soft, este platforma care sustine core-business-ul clientului. Avand in minte acest scop, cautam oameni inteligenti si responsabili pentru a se alatura echipei noastre.
 6. 6. IN ECHIPA DEVENIM MAI BUNI  Calitatea muncii. Intreaga echipa interactioneaza in dezvoltarea unui sistem informatic. Valoarea produselor si serviciilor nostre este data de cea mai slaba veriga din lant.  Ne insusim provocarile clientilor nostri. Contextul economic este o continua provocare asupra clientilor nostri. Din acest motiv, suntem mereu cu un pas inainte, gandim cu 24 de ore in avans.
 7. 7. INCEPE-TI CARIERA ALATURI DE CEA MAI INOVATOARE COMPANIE LOCALA DE SOFTWARE PENTRU MANAGEMENTUL AFACERILOR  Fiecare angajat va avea parte de ajutorul managerilor si colegilor, de prezentarea sistemului si a companiei, de documentatie si responsabilitati clare, incepand cu prima zi in companie.
 8. 8. DISTRACTIE  Muncim cu seriozitate si ne distram din plin. Mergem impreuna in Team Building, sarbatorim reusitele noastre si ale clientilor;
 9. 9. Senior Software – avantaje competitive • Lucrul cu tehnologii de ultima generatie, uneori inainte de lansarea oficiala in Romania;Technologie • Specializarea pe verticale de piata si referintele in domeniu ne ajuta sa intelegem si sa raspundem mai bine la nevoile clientilor nostri; Specializare • Know-how-ul ne ajuta sa traducem inovatia tehnologica in beneficii imediate pentru clientii nostri. Am devenit in acest fel proactivi in acoperirea nevoilor prezente si viitoare. Know-How • Companii locale de top • Reprezentante locale ale unor multinationaleReferinte
 10. 10. SeniorERP – Urmatorul pas in afaceri SeniorERP Sistemul cu cea mai noua platforma tehnologica ERP pentru Productie, Distributie, Servicii, Retail. SeniorERP Online Primul ERP lansat si in varianta SAAS (Software as a Service), dedicat companiilor de distributie si servicii din Romania. SeniorERP – cea mai noua tehnologie SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica de tip ERP de la Microsoft, intr-un sistem scalabil.
 11. 11. SeniorCRM SeniorCRM Cel mai intuitiv sistem pentru managementul interactiunilor cu prospectii, clientii, furnizorii sau alte tipuri de parteneri si pentru eficientizarea activitatilor interne conexe. SeniorCRM este dezvoltat pe platforma Microsoft xRM, cu peste 1 mil. de utilizatori la nivel mondial. SeniorCRM acopera, prin modulele de vanzari, marketing si service, doua componente cheie de business : • managementul relatiei cu clientii • managementul activitatilor interne Vanzari consultative Servicii post-vanzare SeniorCRM se adreseaza companiilor care au:
 12. 12. SeniorVisualBI SeniorVisualBI SeniorVisualBI este instrumentul de analiza a datelor la indemana companiilor care implementeaza SeniorERP. SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor.
 13. 13. Vrei sa faci parte din echipa Senior Software? Spune-ne de ce pe jobs@seniorsoftware.ro Aducem inovatia tehnologica mai aproape de clientii nostri.

×