Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Liderul pe piața ambalajelor flexibile din România a implementat SeniorERP și SeniorVisualBIProducătorul și distribuitorul...
Concluzionând, putem spune că până în prezent colaborarea noastră cu Senior Software a decursfoarte bine și ne declarăm mu...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Liderul pe piața ambalajelor flexibile din românia a implementat senior erp și seniorvisualbi

127 views

Published on

Producatorul si distribuitorul de solutii de ambalare M&M Product a implementat sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a beneficia de o solutie flexibila de gestiune a afacerii, cu posibilitati nelimitate de analiza a datelor.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Liderul pe piața ambalajelor flexibile din românia a implementat senior erp și seniorvisualbi

  1. 1. Liderul pe piața ambalajelor flexibile din România a implementat SeniorERP și SeniorVisualBIProducătorul și distribuitorul de soluții de ambalare M&M Product a implementat sistemeleERP și Business Intelligence de la Senior Software pentru a beneficia de o soluție flexibilă degestiune a afacerii, cu posibilități nelimitate de analiză a datelor.M&M Product oferă clienților săi soluții tehnice de ambalare prin intermediul a 7 puncte de lucrucu acoperire națională, și are în plan extinderea în afara granițelor, în țări precum RepublicaMoldova, Ungaria, Turcia și Bulgaria. Compania este lider pe piața de ambalaje flexibile dinRomânia, la folia termocontractibilă PVC și la folia de paletizare pre-întinsă."Sistemul ERP de la Senior Software este diferit față de ceea ce am avut până acum, este flexibil,cu o interfață prietenoasă și ușor de utilizat. În plus, este integrat cu soluția Business Intelligence,un instrument nou pentru noi, însă de un real ajutor, pentru că ne oferă analize deosebite pe careanterior nu le puteam obține.”, a declarat domnul Ovidiu Roman, Director Executiv M&MProductM&M Product a ales să implementeze SeniorERP datorită tehnologiei de ultimă generațieintegrată în sistem, văzută ca o condiție necesară pentru dezvoltarea afacerii. Pentru căextinderea planificată de către managerii companiei va determina și o creștere a volumuluiactivității, sistemul informatic ales trebuia să fie unul pe măsură, flexibil și capabil să creascăodată cu business-ul, dar în același timp să aibă o interfață intuitivă, ușor de utilizat de cătreangajați.Un aspect extrem de important pentru M&M Product a fost accesul la informații în timp real.Datorită sistemului ERP, indiferent din ce punct de lucru sunt introduse, datele referitoare lastocuri, comenzi, clienți, prețuri și alte detalii sunt disponibile imediat celor care au nevoie deele. Mai mult decât atât, toate modulele ERP se află în cadrul aceleiași aplicații, nefiind necesarăinstalarea lor distinctă, iar pe baza regulilor de securitate stabilite la nivel de management,fiecare angajat are acces doar la informațiile corespunzătoare departamentului din care faceparte și rolului pe care îl are în cadrul companiei.Rapoartele puse la dispoziție de sistemul ERP îi ajută, pe lângă multe altele, să calculeze nivelurilebonusurilor agenților de vânzări, pornind de la facturile și încasările efectuate de aceștia pentruclienții de care sunt responsabili.„Având în vedere faptul că M&M Product are 7 puncte de lucru în țară, este important să știmexact unde trebuie să acționăm atunci când ceva nu funcționează cum ar trebui. Iar cu ajutorulrapoartelor de vânzări din BI, detaliate pe produs, client, zona sau chiar pe reprezentant devânzări, putem să aflăm mai rapid care sunt factorii de influență.
  2. 2. Concluzionând, putem spune că până în prezent colaborarea noastră cu Senior Software a decursfoarte bine și ne declarăm multumiți de soluțiile implementate.", a mai spus domnul OvidiuRomanSeniorVisualBI a fost ales datorită capacităților sale de vizualizare a datelor. Acesta oferă ovarietate mare de grafice, începând cu cele geografice, până la cele care arată evoluția vânzărilorpe anumite perioade de timp. Cu ajutorul acestor grafice puse la dispoziție de sistemul BI,managerii M&M Product urmăresc vânzările în funcție de diferite criterii, topurile cu cele maivândute produse sau cu cei mai profitabili clienți și alți indicatori specifici companiei.Despre SeniorERP:SeniorERP este cea mai nouă platformă tehnologică pentru Distribuție, Producție, Servicii șiRetail: Primul ERP din România disponibil SaaS Primul ERP din România disponibil în Azure – soluția cloud de la Microsoft Primul ERP din România care a încorporat cea mai nouă generație de interfață, pentru aasigura simplitate în utilizare Primul ERP din România scris complet în tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentrucomunicație securizată în timp real prin internet și WF pentru modelarea fluxurilor debusiness conform nevoilor clienților Primul ERP din România care a încorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software– lider mondial în vizualizarea datelorPentru mai multe detalii, accesați www.SeniorERP.ro și www.seniorsoftware.roDespre Senior Software:Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piața sistemelorsoftware de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, SeniorSoftware dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate peverticale de piață: SeniorERP, SeniorVisualBI și SeniorCRM.Printre clienții Senior Software se numără:Walmark România, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo NobelCoatings România, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo ModDistribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, ImmergasRomânia, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenți, Felder Gruppe, VitapEchipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, OceanFish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser,Gero Tools, Dufa Tec, Duraziv, Heinrig Distribution, Bitholder, Planoil, Therezia Prodcom etc.

×