Implementarea SeniorERP, un pas important pentru afacerea Nuevo Construct

144 views

Published on

Nuevo Construct, unul dintre principalii jucatori pe segmentul pieselor de schimb pentru utilaje din Romania, a implementat solutia ERP de la Senior Software pentru a beneficia de o platforma software de ultima generatie tehnologica. Prin intermediul SeniorERP managementul companiei isi doreste sa duca afacerea la un nivel ridicat de productivitate si eficienta.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
144
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Implementarea SeniorERP, un pas important pentru afacerea Nuevo Construct

  1. 1. Implementarea SeniorERP, un pas important pentru afacerea Nuevo Construct Nuevo Construct, unul dintre principalii jucători pe segmentul pieselor de schimb pentru utilaje din România, a implementat soluția ERP de la Senior Software pentru a beneficia de o platformă software de ultimă generație tehnologică. Prin intermediul SeniorERP managementul companiei își dorește să ducă afacerea la un nivel ridicat de productivitate și eficiență. Nuevo Construct activează din anul 2004 pe piața pieselor și accesoriilor pentru utilaje de construcții, iar din 2009 au fost puse bazele unui departament de service cu acoperire națională. Compania reprezintă branduri de prestigiu, printre care și PERKINS, ISUZU și JCB - unul dintre primii trei producători de echipamente pentru construcții la nivel mondial. "La începutul anului curent am decis să facem un pas important în dezvoltarea companiei, prin achiziționarea unei soluții software integrate, care să ne ajute pe de o parte la migrarea serviciului de contabilitate pe o platformă de ultimă generație, iar pe de altă parte la îmbunătățirea substanțială a segmentului de gestiune comercială.” a declarat domnul Adrian Sabău, Proprietarul companiei Nuevo Construct Anterior implementării SeniorERP compania utiliza un software de gestiune, iar contabilitatea era externalizată și implicit gestionată prin intermediul altei aplicații, ceea ce rezulta adeseori în neconcordanțe între gestiuni, între soldurile clienților, documentele erau procesate de două ori, iar accesul la informații în timp real era extrem de limitat. În acest context, implementarea unui sistem integrat de tip ERP a fost văzută de către managementul companiei ca o condiție necesară pentru eliminarea problemelor care duceau la încetinirea activității. În urma analizei pieței de software, Nuevo Construct a decis să implementeze sistemul ERP oferit de Senior Software, acesta ieșind în evidență printr-o serie de atribute precum:  Platforma de ultimă generație tehnologică și interfața intuitivă  Adaptabilitatea sistemului la specificul companiei și flexibilitatea pentru schimbările viitoare  Actualizarea permanentă a aplicației conform legislației în continuă schimbare  Portofoliul de clienți care îl utilizează cu succes în prezent "Acestea sunt doar câteva motive pentru care am ales ca partener Senior Software, însă pot spune că am descoperit și altele de când am pornit lucrul pe noua platformă, spre exemplu noi functionalități la care nici nu ne gândeam în momentul în care am început colaborarea.", a adăugat domnul Adrian Sabău Datorită modului de lucru online al aplicației SeniorERP, comunicarea dintre cele două depozite ale companiei aflate la Turda și București a fost semnificativ îmbunătățită. Astfel, orice
  2. 2. informație înregistrată în sistem este acum vizibilă imediat tuturor angajaților care au nevoie de ea, indiferent de punctul de lucru din care este accesată aplicația. Pentru fiecare dintre cei aproximativ 2500 de clienți ai companiei sunt înregistrate în sistemul ERP informații specifice despre utilajele pe care le dețin. Această funcționalitate facilitează accesul la date complete despre clienți și ajută la eficientizarea activității de service pe care angajații Nuevo Construct o realizează pe teritoriul întregii țări. Tot cu ajutorul SeniorERP este gestionată politica comercială în relația cu furnizorii și clienții, astfel că discounturile și termenele de plată stabilite la nivel de partener sau listă de preț, sunt preluate automat pe documentele comerciale. Pentru viitorul apropiat, compania are în plan extinderea capabilităților sistemului SeniorERP prin implementarea de soluții specifice de analiză și raportare, gestiune a relațiilor cu clienții și de vânzare online, după cum menționează și domnul Adrian Sabău: "În acest moment suntem la un alt nivel având implementată soluția ERP oferită de Senior Software și ne dorim ca în prima jumătate a anului următor să implementăm noi componente, cum ar fi Business Intelligence, CRM și E-Commerce. Atunci când vom integra și aceste instrumente, consider că vom ajunge în vârful unei piramide la care ne uităm de câțiva ani, pentru că într-adevăr credem că <<software- ul este inima unei companii.>>" Despre SeniorERP: SeniorERP este cea mai nouă platformă tehnologică pentru Distribuție, Producție, Servicii și Retail:  Primul ERP din România disponibil SaaS  Primul ERP din România disponibil în Azure - soluția cloud de la Microsoft  Primul ERP din România care a încorporat cea mai nouă generație de interfață, pentru a asigura simplitate în utilizare  Primul ERP din România scris complet în tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicație securizată în timp real prin internet și WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clienților  Primul ERP din România care a încorporat platforma de analiză a datelor Tableau Software - lider mondial în vizualizarea datelor Pentru mai multe detalii, accesați www.SeniorERP.ro și www.seniorsoftware.ro Despre Senior Software: Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piața sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață: SeniorERP, SeniorVisualBI și SeniorCRM. Printre clienții Senior Software se numără:
  3. 3. Walmark România, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings România, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenți, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Gamacris Distribuție, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK România, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Dufa Tec, Duraziv, Heinrig Distribution, Bitholder, Planoil, Therezia Prodcom, M&M Product etc.

×