Gomar Electric gestionează activitatea celor 29 de puncte de lucru cu SeniorERP și
SeniorVisualBI
Distribuitorul de cablur...
 Primul ERP din România disponibil SaaS
 Primul ERP din România disponibil în Azure – soluția cloud de la Microsoft
 Pr...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Gomar electric gestionează activitatea celor 29 de puncte de lucru cu senior erp și seniorvisualbi

167 views

Published on

Distribuitorul de cabluri si produse electrice Gomar Electric a implementat sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a gestiona mai eficient activitatea celor 29 de puncte de lucru ale companiei si pentru a asigura accesul acestora la informatii in timp real.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
167
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Gomar electric gestionează activitatea celor 29 de puncte de lucru cu senior erp și seniorvisualbi

  1. 1. Gomar Electric gestionează activitatea celor 29 de puncte de lucru cu SeniorERP și SeniorVisualBI Distribuitorul de cabluri și produse electrice Gomar Electric a implementat sistemele ERP și Business Intelligence de la Senior Software pentru a gestiona mai eficient activitatea celor 29 de puncte de lucru ale companiei și pentru a asigura accesul acestora la informații în timp real. Gomar Electric este distribuitor de cabluri, conductori electrici și produse electrice complementare. În 2012 compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 65 de milioane de lei, de peste două ori mai mare față de cea din anul anterior, iar în prezent își desfășoară activitatea prin 29 de puncte de lucru situate în diverse județe ale țării. Dezvoltarea accelerată a companiei Gomar Electric a impus implementarea unei soluții de gestiune online, care să permită accesul în timp real la informații din orice punct de lucru și să ofere managerilor vizibilitate asupra întregii activități. SeniorERP este un sistem de gestiune a afacerii de ultimă generație tehnologică, iar împreună cu soluția de raportare avansată SeniorVisualBI, a răspuns cu succes cerințelor de automatizare și optimizare a fluxurilor de lucru exprimate de Gomar. Cu ajutorul sistemului ERP, Gomar Electric gestionează stocurile și vânzarea a peste 40 000 de produse. De asemenea, ERP-ul a facilitat și organizarea activității de vânzare a companiei, prin implementarea unor politici comerciale bine puse la punct. Datorită acestora a fost posibilă automatizarea procesului de calcul al prețurilor direct pe documente, în funcție de tipul de client sau furnizor, de produse, volum, cantitate etc. Un aspect extrem de important care a contribuit la alegerea sistemului ERP oferit de Senior Software a fost integrarea acestuia cu soluția de analiză și raportare SeniorVisualBI. Datorită capacității sistemului Business Intelligence de a oferi informații în timp real, Gomar Electric beneficiază de rapoarte actualizate pentru analiza vânzarilor pe produse, loturi, clienți etc., care susțin deciziile de zi cu zi ale companiei. Mai mult decât atât, sistemul este interactiv și ușor de folosit chiar și de utilizatorii non-tehnici. Gomar Electric distribuie produse ale unor mărci renumite, precum Schneider, Moeller, Elba, Dietzel Univolt, Tungsram, Philips, Osram, iar printre clienții săi se numără firme de instalații electrice, firme de distribuție a energiei electrice și automatizări, firme de construcții și în general utilizatorii de produse electrice. Despre SeniorERP: SeniorERP este cea mai nouă platformă tehnologică pentru Distribuție, Producție, Servicii și Retail:
  2. 2.  Primul ERP din România disponibil SaaS  Primul ERP din România disponibil în Azure – soluția cloud de la Microsoft  Primul ERP din România care a încorporat cea mai nouă generație de interfață, pentru a asigura simplitate în utilizare  Primul ERP din România scris complet în tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicație securizată în timp real prin internet și WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clienților  Primul ERP din România care a încorporat platforma de analiză a datelor Tableau Software – lider mondial în vizualizarea datelor Pentru mai multe detalii, accesați www.SeniorERP.ro și www.seniorsoftware.ro Despre Senior Software: Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piața sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață: SeniorERP, SeniorVisualBI și SeniorCRM. Printre clienții Senior Software se numără: Walmark România, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings România, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenți, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Gamacris Distribuție, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK România, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Dufa Tec, Duraziv, Heinrig Distribution, Bitholder, Planoil, Therezia Prodcom, M&M Product, Nuevo Construct etc.

×