Zemljopis zena i_mukaraca2

1,500 views

Published on

2 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
 • Μεγάλη και ενδιαφέρουσα ανάλυση μόνο για τις γυναίκες και πολύ μικρή για τους άνδρες .Περιμένω στην επόμενη παρουσίαση να κάτι περισσότερο για μας. Καλό βράδυ, Νίκος.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • OMG! - I'm like Russia!

  ..... I laughed so hard!

  thanks :)
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
1,500
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
2
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Zemljopis zena i_mukaraca2

 1. 1. Zemljopis žena - Izmedju 18 i 20 godina, žena je kao Afrika: poludivlja, prirodno lijepa i puna misterioznih ušća sa zajamčenim urodom. - Izmeñu 21 i 30 godina, žena je kao Amerika: razvijena i otvorena prema tržištu, osobito prema onom bogatom. - Izmeñu 31 i 35 godina, žena je kao Indija: senzualna, opuštena, svjesna svoje ljepote. - izmeñu 36 i 40 godina, žena je kao Francuska: sladokusno zrela, još uvijek je prekrasno područje za posjetiti. - Izmeñu 41 i 50 godina, žena je poput ex- Jugoslavije: rat je danas izgubljen, pogreške iz prošlosti ju proganjanju. Veliki radovi na rekonstrukciji moraju biti napravljeni
 2. 2. - Izmeñu 51 i 60 godina, žena je poput Rusije : rasprostranjna, nekontroliranih granica. Hladna klima obeshrabruje posjetitelje. - izmeñu 61 i 70 godina, žena je kao Mongolija: slavne prošlosti, velikih osvajanja, ali dovraga nikakve budućnosti. - Poslije 70 godina, žena je popust Afganistana: mnogi znaju gdje se nalazi, ali više se nitko ne usudi tamo ići…Zemljopis muškarca- Izmeñu 15 i 70 godina, muškarac je poput Sjedinjenih Američkih Država: voñen k..cem.

×