Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Loading…

Flash Player 9 (or above) is needed to view presentations.
We have detected that you do not have it on your computer. To install it, go here.

Z I V O T

809 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor

Z I V O T

  1. 1. Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC AKO JE ŽIVOT U DVOJE PUN NJEŽNOSTI.KAKO NAM SE ČINI,ONDA ĆEMO SVI BITI BLAŽENI U NEBESIMA...
  2. 6. Kad je Svevišnji jutros otvorio Nebeska vrata, pogledao me je i upitao: “ Dijete moje, koja je danas tvoja najveća želja ? “
  3. 11. Odgovorio sam : “Svevišnji , molim te,pobrini se za osobu, koja sad čita ovu poruku, za njene najmilije i njene dobre prijatelje. Zaslužio je,ja ga tako VOLIM .” Ljubav Svevišnjeg je kao ocean, lako vidiš njegov početak, ali ne i kraj.
  4. 16. Taj trenutak započelo je djelovanje zamolbe. Ako ne vjeruješ : osoba koja mi je poruku poslala , potrdila je njeno delovanje. Želi, da se sam uvjeriš u to….
  5. 21. Angeli su uvijek tu,iako ponekad nemaju krila… Zovemo ih “PRIJATELJI”.
  6. 26. Ako poželiš pošalji ovu poruku svojim prijateljima i danas oko 23:23 dogodit će ti se nešto lijepo. Nešto, što si od srca želiš.
  7. 31. To nije šala , netko će te nazvati, da ti kaže nešto što dugo očekuješ, ili će ti u snove poslati angela s porukom. Ništa ti se ružno neće dogoditi, ali pokušaju ne prekinuti lanac. Pošlji ovu poruku dragim ljudima, čak i osobi koja ju je tebi poslala.
  8. 36. Nasmeh zate…
  9. 37. Pošiljam ti eno fotko. Veverička

×