Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
L agano umire onaj koji ne putuje, onaj koji ne čita, onaj koji ne sluša glazbu, onaj koji ne nalazi zadovoljstvo u sebi.
Lagano umire onaj koji uništava vlastitu ljubav , onaj koji ne prihvaća pomoć.
Lagano umire onaj koji se pretvara u roba navika, postavljajući si svaki dan ista ograničenja , onaj koji ne mijenja ruti...
Lagano umire onaj koji bježi od strasti i njenog vrela emocija; od onih koj i daju sjaj očima i napuštenim srcima.
Lagano umire onaj koji ne mijenja život kad nije zadovoljan svojim poslom ili svojom ljubavi, onaj koji se ne želi odreći ...
Živi danas !
Riskiraj danas !
Učini danas !
Ne dozvoli lagano umiranje!  Ne zaboravi biti sretan! Pablo Ne ruda http:// zivotjelijep . blog . hr /
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Lagano Umiranje

1,154 views

Published on

Published in: Travel, Business
 • Be the first to comment

Lagano Umiranje

 1. 1. L agano umire onaj koji ne putuje, onaj koji ne čita, onaj koji ne sluša glazbu, onaj koji ne nalazi zadovoljstvo u sebi.
 2. 2. Lagano umire onaj koji uništava vlastitu ljubav , onaj koji ne prihvaća pomoć.
 3. 3. Lagano umire onaj koji se pretvara u roba navika, postavljajući si svaki dan ista ograničenja , onaj koji ne mijenja rutinu, onaj koji se ne usuđuje odjenuti u novu boju, i ne priča s onima koje ne poznaje.
 4. 4. Lagano umire onaj koji bježi od strasti i njenog vrela emocija; od onih koj i daju sjaj očima i napuštenim srcima.
 5. 5. Lagano umire onaj koji ne mijenja život kad nije zadovoljan svojim poslom ili svojom ljubavi, onaj koji se ne želi odreći svoje sigurnosti radi nesigurnosti i koji ne ide za svojim snovima, Onaj koji si neće dozvoliti, niti jednom u svojem životu, da pobjegne od smislenih savjeta...
 6. 6. Živi danas !
 7. 7. Riskiraj danas !
 8. 8. Učini danas !
 9. 9. Ne dozvoli lagano umiranje! Ne zaboravi biti sretan! Pablo Ne ruda http:// zivotjelijep . blog . hr /

×