Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

žIvljenje..

1,526 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor
 • Ovaj mail kruži več jako dugo ali mi je još uvijek drag,jer ima poruku u sebi za sve nas!Baš zbog toga sam stavila pod favorite.Srdačan pozdrav i zagrljaj za tebe!Renny
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

žIvljenje..

 1. 1. Če je življenje v dvoje polno nežnosti, se nam zdi, kot bi bili vsi blaženi v nebesih. Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC
 2. 2. Ko je Bog tistega jutra odprl vrata v Nebesa, me je pogledal in vprašal: “Otrok moj, katera je tvoja največja želja danes?”
 3. 3. Odgovoril sem: “Gospod, prosim te, da poskrbiš za osebo, ki ravno bere to sporočilo, za njeno družino in njene dobre prijatelje. Zaslužijo si in zelo jih imam rad.” Božja ljubezen je kot ocean, lahko vidiš kje se začne, ampak nikoli, kje se konča.
 4. 4. Ta trenutek je začelo sporočilo delovati. Če dvomiš v to: oseba ki mi je sporočilo poslala, je potrdila takojšnje delovanje. Želi, da se sami prepričamo….
 5. 5. Angeli obstajajo, le da včasih nimajo kril… Pravimo jim “prijatelji”.
 6. 6. Pošlji to sporočilo tvojim prijateljem in danes ob 23:23 se ti bo nekaj lepega zgodilo. Nekaj, kar si si zaželel.
 7. 7. To ni šala, nekdo te bo poklical, da bi ti povedal nekaj dolgo pričakovanega ali ti v sanje poslal celo angela s sporočilom. Ne prekini verige. Pošlji to sporočilo najmanj sedmim ljudem in osebi, ki ti ga je poslala.
 8. 8. Nasmeh zate…
 9. 9. Pošiljam ti eno fotko. Veverička

×