Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Glavobolja

1,133 views

Published on

 • Be the first to comment

Glavobolja

 1. 1. Bilo je to divno, toplo proljetno jutro.Čovjek i njegova supruga su provodili dan u zoološkom vrtu.
 2. 2. Ona je na sebi imala pripijenu ružičastu haljinicu - bez rukava, na bretele.On je na sebi imao obične traperice i majicu kratkih rukava.
 3. 3. Dok su šetali, prolazili su pored ogromnog srebrnastog gorile. Kad je spazio ženu, gorila je poludio.
 4. 4. Skočio je na rešetke, i držeći se jednomrukom (i dvjema nogama), groktao je i udarao se po prsima slobodnom rukom.
 5. 5. Očigledno ga je uzbudila lijepa dama u ružičastoj haljinici. Muž je opazio njegovo uzbuđenje, i pomislio je kako je to zabavno.
 6. 6. Predložio je supruzi da još malo zadirkujejadnička tako što će da skupi usne i zavrti stražnjicom.
 7. 7. Ona je pristala, tako da je gorila postaojoš više uzbuđen, proizvodeći zvukove koji bi i mrtvaca probudili.
 8. 8. Zatim joj je muž predložio da pusti da joj jedna bretela spadne, da pokaže još malo svoje preplanule kože. Ona je tako i uradila, a gorila jezamalo rastrgao rešetke.
 9. 9. "A sad mu pokaži prepone i kao folmahni haljinom prema njemu", reče on. Ovo je totalno raspalilo gorilu, koji je počeo praviti brze okrete.
 10. 10. Onda je muž zgrabio svojusuprugu, pokidao lanac na vratima kaveza, ubacio ju kod gorile, i zalupivši vrata kaveza rekao:"E sad mu reci da te boli glava!"

×