Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
TARSKERESO-KALAUZ.HU
SAJÁT TÉRKÉPED A KÖNYVHÖZ #2
A legjobb tanácsaim önbizalomhiányosoknak és
introvertáltaknak
TARSKERESO-KALAUZ.HU
KEDVES OLVASÓM…
Megtisztelő, hogy az Ezért vagy még egyedül könyvemet választottad
önbizalmad növelés...
TARSKERESO-KALAUZ.HU
ÖNBIZALOMNÖVELÉS
• Túlagyalás (58. o)
Az önbizalomhiányt legtöbbször az okozza, hogy ahelyett,
hogy a...
TARSKERESO-KALAUZ.HU
ÖNBIZALOMNÖVELÉS
• „Büszkeségeim” gyakorlat (72. o)
Az előző után egy roppant kellemes
gyakorlat, ame...
TARSKERESO-KALAUZ.HU
ÖNBIZALOMHIÁNY
• Elég a szégyenkezésből! – gyakorlat
(75. o)
Aki önbizalomhiányos, az általában a túl...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Download to read offline

Térkép a könyvhöz: Önbizalomhiányosok és introvertáltak

Download to read offline

Térkép az Ezért vagy még egyedül című könyvhöz: Önbizalomhiányosok és introvertáltak

  • Be the first to like this

Térkép a könyvhöz: Önbizalomhiányosok és introvertáltak

  1. 1. TARSKERESO-KALAUZ.HU SAJÁT TÉRKÉPED A KÖNYVHÖZ #2 A legjobb tanácsaim önbizalomhiányosoknak és introvertáltaknak
  2. 2. TARSKERESO-KALAUZ.HU KEDVES OLVASÓM… Megtisztelő, hogy az Ezért vagy még egyedül könyvemet választottad önbizalmad növelésére és arra, hogy kimozdítsd magad a komfortzónádból! Rengeteg kliensem panaszkodik önbizalomhiányra, vagy „keni rá” randi készségbeli hiányosságait introverziójára. Fontos tudnod, hogy az önbizalomhiány kizárólag a gyakorlatban „kezelhető”, önbizalom kizárólag úgy növelhető, ha végigcsinálod a gyakorlatokat, nem pedig csak elolvasod a könyvet, aztán felteszed a polcra! Természetesen rengeteg hasznos dolgot találsz a könyvben, itt most azokat írtam ki Neked, amiket semmiképpen ne hagyj ki! Rengeteg tennivalót fog Neked adni a könyv, kezdjünk is hozzá! Sikeres önbizalom növelést és ismerkedést kívánok! Randi Andi
  3. 3. TARSKERESO-KALAUZ.HU ÖNBIZALOMNÖVELÉS • Túlagyalás (58. o) Az önbizalomhiányt legtöbbször az okozza, hogy ahelyett, hogy a tettek mezejére lépnél, túlagyalod a dolgokat és saját félelmeid és kételyeid hálójában vergődsz. Olvasd el mindenképpen ezt a részt! • Győzd le a félénkséget! – gyakorlat (65. o) Ez a gyakorlat számodra mindenképpen kötelező!!! Számos kliensemnek feladtam már házi feladatként és mindig működött! Komfortzónán kívülre taszító feladat, épp Neked való!
  4. 4. TARSKERESO-KALAUZ.HU ÖNBIZALOMNÖVELÉS • „Büszkeségeim” gyakorlat (72. o) Az előző után egy roppant kellemes gyakorlat, amelyben múltbéli sikereidet és büszkeségeidet kell listáznod. Leírni kötelező őket! A legjobban teszed, ha ki is tűzöd a listát valamilyen jól látható helyre a lakásodban!
  5. 5. TARSKERESO-KALAUZ.HU ÖNBIZALOMHIÁNY • Elég a szégyenkezésből! – gyakorlat (75. o) Aki önbizalomhiányos, az általában a túlagyalás mellett szégyenkezik is egy csomó dolgon. Itt az ideje ezeket is listázni és megnézni, hogy a legtöbb pontnak semmi értelme! Amit esetleg rosszul csináltál, azt legközelebb tudod korrigálni. Itt az ideje eltemetned azt az elvárásodat, hogy tökéletesnek kell lenned!

Térkép az Ezért vagy még egyedül című könyvhöz: Önbizalomhiányosok és introvertáltak

Views

Total views

64

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

44

Actions

Downloads

0

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×