Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Skoen ejerlejlighed i_hertha

166 views

Published on

Ejerlejlighed i hus i Hertha

Published in: Services
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Skoen ejerlejlighed i_hertha

 1. 1. SKØN EJERLEJLIGHED I HALMHUS TIL SALG I HERTHA 65 M2 EJERLEJLIGHED I MILJØVENLIGT 2-FAMILIES HALMHUS TIL SALG I HERTHA LEVEFÆLLESSKAB – LANDSBYVÆNGET 29 B – HERSKIND – 8464 GALTEN
 2. 2. DER HØRER CARPORT TIL LEJLIGHEDEN Det første indtryk er en spændende facade og en indbydende carport, som hører til lejligheden. Lejligheden er beliggende til højre, nærmest carporten, og udgør ca. 1/3 af dobbelthuset.
 3. 3. PÅ HAVESIDEN ER NÆRMESTE NABO EN ÅBEN MARK Et lille havemiljø med hyggelig terrasse, der grænser op til en mindre plæne og en skøn, fredfyldt udsigt til mark og skov. En del af året græsser Herthas køer på marken – eller der gror græs til hø.
 4. 4. ET KIG FRA MARKEN IND MOD TERRASSEHJØRNET Terrassehjørnet er østvendt og ligger, i kraft af buske, godt i læ.
 5. 5. BAG FACADEN: EN SKØN STUE M. KØKKEN OG TRAPPE TIL HEMS. Via en lille entré kommer man ind i vinkelstuen, der er i åben forbindelse med køkkenhjørnet, og der går en trappe op til hemsen, som skimtes øverst til højre. Bemærk de højtsiddende vinduer, som giver et godt lysindkast fra syd.
 6. 6. PLADS TIL AT MØBLERE PÅ MANGE MÅDER Trods den begrænsede størrelse giver stuen mulighed for forskellige indretningsmåder – her en løsning med kombineret spise- /siddegruppe. Til venstre herfor er vinklen mod havefacaden, og bagud køkkenkrogen.
 7. 7. VINKLEN MOD ØST Havedøren giver adgang til et stort, overdækket areal langs husets øst-facade – og derfra til hyggeterrassen i hjørnet mellem carport/skur og selve huset.
 8. 8. HEMSEN – NOGLE EKSTRA KVADRATMETER OVENI Herover: Et kig op til hemsen. Til højre: Trappen fører op til lejlighedens hems, hvor man fint kan have en lille sidde- /arbejdsplads eller to – eller her kan opbevares ting. Midt i billedet et kig ud til entréen.
 9. 9. ”KØKKENKROGEN” Her er alt, hvad der skal være, selv om pladsen i kvadratmeter ikke er så stor. Men den er udnyttet optimalt. Til højre bag køleskabet er der adgang til bad og soveværelse.
 10. 10. ET KIG IND I BADEVÆRELSET Praktisk udnyttelse af pladsen, og dog ikke ucharmerende. Den hyggelige bruseniche … (se næste billede)
 11. 11. … giver rigtig fornemmelsen af at være omfavnet og forkælet.
 12. 12. SOVEVÆRELSET MOD ØST … har skønt morgenlys og udsigt ud over markerne. Der er rigtig god skabsplads og rigelig plads til både enkelt- og dobbeltseng foruden et par siddemøbler.
 13. 13. ET PAR DETALJER Detalje af det smukke badeværelsesgulv af italiensk marmorbrud. (øverste billede) Det store tagudhæng langs ydervæggene er med til at beskytte disse mod regn og rusk, og det danner tillige gode overdæk-kede opholdspladser. (billedet til højre)

×