Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Apartamente per shitje ne Vlore - Vlora Panorama Residence

1,774 views

Published on

Published in: Real Estate
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Apartamente per shitje ne Vlore - Vlora Panorama Residence

 1. 1. 1 Rezidenca Vlora Panorama Porta per te Investuar ne Shqiperi……… Rezidenca Vlora Panorama www.Albania-Estate.com ©
 2. 2. 2 Rezidenca Vlora Panorama Pse Shqiperia?  25% ritje ne cmimet e pronave ne Tirane dhe Vlore ne 5 vitet e fundit  22% ritje ne Turizem  20% ritje ne numrin e pasagjereve qe udhetojne nga Aeroporti i Tiranes  Udhetime ditore direkte te British Airways, Lufthansa, Austrian, Alitalia  700 mill Euro investuar ne projekte te ndryshme ne infrastrukture  Anetar ne NATO qe nga viti 2009  Anetar ne EU ne vitin 2014  422 mil Euro nga fondet e EU  10% takse te ardhurash  Jo taksa per pronat  Kosto të ulët jetese  Mundësi për financim kredi  Turizëm të fortë lokal që nënkupton kërkesë për qiradhënie. www.Albania-Estate.com ©
 3. 3. 3 Rezidenca Vlora Panorama Natyra dhe ekologjia shqiptare krijon mundësi për zhvillimin e turizmit bregdetar, atij malor, turizmit aventuroz,etj.  Një vend shumë i këndshëm me karakter individual dhe bukuri natyrore, Shqipëria shtrihet përgjatë detit Jon dhe Adriatik. Me mbi 180 ditë me diell në vit Shqipëria është një përzierje interesante e kulturës dhe natyrës, maja malore dhe plazhet e shkreta, bukurinë dhe qytete me shumë jetë.  E karakterizuar nga plazhet e bukura me rërë të artë, vargjet malore dhe pamje mahnitëse, Shqipëria paraqet një mjedis të paprishur dhe të pacënuar. Deri tani Shqiperia ka qenë një sekret i përbashkët vetëm në mesin e pushuesve kureshtar dhe aventureskë. Kjo po ndryshon. Restorante që sigurojnë ushqim të cilësisë më të lartë, bukuri të mrekullueshme natyrore në bollëk, klimë e shkëlqyer, histori interesante, njerëz miqësorë dhe mikpritës – kjo është Shqipëria!  Shqipëria ka një sipërfaqe prej 28.748 km2. Ajo është e pozicionuar në pjesën jug perëndimore të gadishullit Ballkanit dhe kufizohet në veri me Malin e Zi, në veri- lindje me Kosovën, në lindje me Maqedoninë dhe në jug e jug -lindje me Greqinë. Në perëndim vendi laget nga ujërat e deteteve Adriatik dhe Jon. Shqipëria ndahet në katër zona fiziko - gjeografike (Alpet e Shqipërisë, Krahina Malore Qëndrore, Krahina Malore Jugore dhe Ultësira Perëndimore).  Kështu pra me një akses të shpejtë dhe të përshtatshëm, dhe tërheqëse si një parajsë unike e Mesdheut, Shqipëria ofron potencial i pashembullt qoftë si një shtëpi me mënyrë jetese në diell dhe/ose një mundësi për rritjen e investimeve, me qira ose rishitje. www.Albania-Estate.com ©
 4. 4. 4 Rezidenca Vlora Panorama Klimë e shkëlqyer gjatë gjithë vitit me temperatura që variojnë nga 22-30 gradë duke krijuar kështu potencial të mirë për qeradhënie.  Shqipëria si shkak i pozitës së saj gjeografike, klimës, bukurive natyrore dhe trashëgimisë së pasur historike e kulturore ofron një potencial të rëndësishme për zhvillimin e industrisë së turizmit. Klima e butë dhe e favorshme bën që vendi të jetë destinacion turistik gjatë 12 muajve të vitit. Gjatë viteve të fundit turizmi shqiptar po jeton një ngritje të vazhdueshme duke u përqendruar në ofrimin e produkteve të ndryshme turistike si turizmi i " diellit dhe detit", " turizmi kulturor" etj.  Turizmi bregdetar është kryesisht i zhvilluar në qytetet e Durrësit, Vlorës, Sarandës dhe Divjakës. Gjatë stinës së verës më shumë se 200.000 turistë frekuentojnë ujërat e detit Adriatik të Durrësit dhe Vlorës, të cilat ofrojnë edhe shërbime hotelerie dhe qendra argëtimi të ndryshme. Durrësi është një destinacion interesant edhe për turizmin historik.  Qyteti bukur i Sarandës është një qendër e rëndësishme turistike jo vetëm për plazhet por edhe për pasuritë e mëdha kulturore e historike. Saranda vizitohet nga shumë turistë ndërkombëtarë, një pjesë e mirë e të cilëve hyjnë nga ishulli grek i Korfuzit.  Turizmi malor është i përqendruar kryesisht në pjesën Jug- Lindore dhe Veriore të Shqipërisë. Fshati i Voskopojës ndodhet 21 km larg qytetit të Korçës, me ajër të pastër dhe ujë kurativ. Pika të tjera janë Alpet e Shqipërisë në veri të vendit (Thethi, Vermoshi, Valbona etj). www.Albania-Estate.com ©
 5. 5. 5 Rezidenca Vlora Panorama Vlora–Porta e Shqiperise ne Evrope Vlora është një qytet në Duke qenë një nyje e rrugëve Turistët vijnë jo vetëm nga zona Shqipërinë jugore. Vlora është tokësore e detare, i njohur për të ndyshme të Shqipërisë, por qyteti i dyte më i madh portual verën, ullinjtë e kripën, u bë porti edhe shqiptarë të Kosovës e pas Durrësit, me një popullsi kryesor i Ilirisë pas rënies së Maqedonisë. Të shumtë janë afërsisht 124.000 (2006). Apolonisë e Orikumit. Në mesjetë edhe turistët e huaj të nxitur Ndodhet ne jugperëndim te fatet e qytetit lidhen me kështjellën nga fama e bregdetit shqiptarë si Shqipërisë, në Detin Adriatik e Kaninës. Më 1081 u pushtua nga dhe nga sekretet e fundit për të dhe ështe qendra e Rrethit të normanet, më 1205 nga Venediku, zbuluar në Europë. Hotelet Vlorës. Qytet i lashtë dhe një pastaj kaloi në sundimin e kanë një arkitekturë nga portet kryesore te Hohënshtaufëve gjermanë dhe më funksionale, nuk janë me shumë Shqipërisë. Ndodhet ne 1272 u përfshi në mbretërinë e kate, por ndërtimi i tyre të lejon jugperëndim te vendit, buzë Arbërisë. Vlora ishte kryeqyteti i të shijosh pamjen fantastike të Adriatikut. Në lashtësi njihej parë i Shqipërisë së pavarur. Me 28 detit, oborret e tyre janë te me emrin Aulona. Gjurmët më nëntor 1912 këtu Kuvendi rrethuara me pemët të hershme i takojnë shek. VI Kombetar shpall Pavarësinë dhe karakteristike të zonave dhe p.e.s. Në shek. IV rrethohet me formoi qeverinë me Ismail disa prej tyre edhe për pishinat. mure guri të latuar. Qemalin në krye. www.Albania-Estate.com ©
 6. 6. 6 Rezidenca Vlora Panorama ........prezanton Vlora Panorama www.Albania-Estate.com ©
 7. 7. 7 Rezidenca Vlora Panorama Rreth Vlora Panorama Karakteristikat Kryesore:  Residenca Panorama eshte pozicionuar ne pjesen jugore te Vlores  300 metra nga plazhi publik  Ndodhet ne nje kodrin me gjerberim te perhereshem mes aromave te Limonave dhe Ullinjve  Pamje magjepese nga Deti, gadishulli i Karaburunit, ishulli i Sazanit dhe qyteti i Vlores.  Residenca perbehet nga 3 blloqe banimi me nga 3-4 kate banim  1 kate ambjent sherbimesh  Parkim nentoksor.  Ne kete rezidence ofrohen per shitje Studio dhe Apartamente 1+1 dhe 2+1 me siperfaqe te ndryshme qe fillon nga 45 m2.  Cdo bllok ka 2 ashensor  4 apartamente ne cdo kat  Jane te Gjithe Apartamente 1+1 dhe Studio por pa kosto shtes bashkohet 1 studio me apartament 1+1 dhe krijohet 2+1 www.Albania-Estate.com ©
 8. 8. 8 Rezidenca Vlora Panorama www.Albania-Estate.com ©
 9. 9. 9 Rezidenca Vlora Panorama Qytet i Mrekullueshem, Investim i Mrekullueshem www.Albania-Estate.com ©
 10. 10. 10 Rezidenca Vlora Panorama Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni si me poshte: Toll Free: 1-888-414-4536 USA and Canada Sam Dardha - Executive Director Cell: +1-414-852-5513 Email: info@albania-estate.com Albania Ilir Dardha - Albania Director Email: ilir@albania-estate.com www.Albania-Estate.com ©

×