Radio

222 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
222
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Radio

  1. 1. • Radioclubul Cozia Rîmnicu Vâlcea este constituit ca asociaţie, persoană juridică de drept privat, în baza dispoziţiilor Ordonanţei Guvernului nr.26/2000, cu privire la asociaţii şi fundaţii aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 246/2005 şi Legii Sportului nr. 69/2000, are autonomie financiară şi personalitate juridică şi se bucură de toate drepturile conferite de lege. • Radioclubul Cozia este un club monosportiv de masă şi de performanţă în ramura sportivă radioamatorism şi este deschis tuturor membrilor Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României” şi altor copii, tineri şi adulţi şi este afiliat din anul 2011 la Federaţia Română de Radioamatorism.
  2. 2. • Asociaţia „Radioclubul Cozia” a fost fondată în anul 2009 de Centrul local „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea al Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României” ca persoană juridică şi de următorii: – – – – Gheorghe BURTEA, radioamator cu indicativul YO7VT, Maestru al Sportului Maria ALMAŞI, membră a O.N.C.R. Nicolaie ALMAŞI, radioamator cu indicativul YO7HUZ, membru al O.N.C.R. Gheorghe Ioachim JIDOVEANU, radioamator cu indicativul YO7HKR, membru al O.N.C.R.
  3. 3. • Staţia Radioclubului are indicativul YO7KRS (de la The Klub of Romanian Scouts) şi a fost până la fondarea clubului indicativul staţiei centrului de cercetaşi. • Scopul şi obiectivele radioclubului au fost stabilite cu respectarea şi în aplicarea prevederilor Legii Sportului nr.69/2000 şi din perspectiva oferită asociaţiei ca O.N.G. şi constau, în esenţă, în promovarea radioamatorismului ca hobby şi ca sport, vizând chiar performanţa, în rândul copiilor şi tinerilor beneficiind şi de cadrul oferit de cercetăşie ca sistem de educaţie şi metodă de educaţie a copiilor şi tinerilor, de voluntariatul liderilor cercetaşi şi de experienţa acestora în managementul organizaţional, parteneriatele cu alte ONG-uri şi cooperarea cu instituţiile administraţiei publice.

×