Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

De Kampioenen van Schaakclub Rijs!


Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

De Kampioenen van Schaakclub Rijs!

  1. 1. De Kampioenen van schaakclub Rijs e.o. sinds de oprichting. 1953/1954 niet gespeeld 1954/1955 Chr Draijer sr 1e maal 1955/1956 Chr Draijer sr 2e maal 1956/1957 Chr Draijer sr 3e maal 1957/1958 Chr Draijer sr 4e maal 1958/1959 Chr Draijer sr 5e maal 1959/1960 Chr Draijer sr 6e maal 1960/1961 H. Bandstra 1e maal 1961/1962 H. Bandstra 2e maal 1962/1963 niet gespeeld 1963/1964 H.Bandstra 3e maal/ M. Hofstra
  2. 2. 1964/1965 S. Wiersma 1965/1966 A.J. Breimer 1966/1967 J. I. Breimer 1e maal 1967/1968 P. Andela 1968/1969 G. Wiersma 1e maal 1969/1970 G. Wiersma 2e maal 1970/1971 G. Wiersma 3e maal 1971/1972 onbekend 1972/1973 J. I. Breimer 2e maal 1973/1974 Chr Draijer sr 7e maal 1974/1975 J. Dölle 1975/1976 Chr Draijer jr 1e maal 1976/1977 J.I. Breimer 3e maal 1977/1978 J. Vogelzang 1e maal 1978/1979 J. Vogelzang 2e maal 1979/1980 L.E. Meijer
  3. 3. 1e maal 1980/1981 onbekend 1981/1982 L.E. Meijer 2e maal 1982/1983 Chr Draijer jr 2e maal 1983/1984 Chr Draijer jr 3e maal M.G. Beunder 1984/1985 Chr Draijer jr 4e maal 1985/1986 Chr Draijer jr 5e maal
  4. 4. 1986/1987 Chr Draijer jr 6e maal 1987/1988 R. de Roos 1e maal 1988/1989 R. de Roos 2e maal 1989/1990 R. de Roos 3e maal 1990/1991 J. Vogelzang 3e maal 1991/1992 Chr Draijer jr 7e maal 1992/1993 Chr Draijer jr 8e maal 1993/1994 J.Vogelzang 4e maal
  5. 5. 1994/1995 Chr Draijer jr 9e maal 1995/1996 J.Brinkman 1e maal 1996/1997 Chr Draijer jr 10e maal 1997/1998 Chr Draijer jr 11e maal 1998/1999 J.Brinkman 2e maal 1999/2000 J.Brinkman 3e maal
  6. 6. 2000/2001 Chr Draijer jr 12e maal 2001/2002 J.Brinkman 4e maal 2002/2003 J. Brinkman 5e maal 2003/2004 H. Beks 1e maal 2004/2005 Chr Draijer jr 13e maal
  7. 7. 2005/2006 H. Beks 2e maal 2006/2007 Chr Draijer jr 14e maal 2007/2008 W. de Groot 1e maal 2008/2009 Chr Draijer jr 15e maal 2009/2010 Chr Draijer jr 16e maal
  8. 8. Hier vindt U nog meer informatie over onze schaakclub!