Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cyberbullying

833 views

Published on

Cyberbulling

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Cyberbullying

  1. 1.  
  2. 2.  Ciberassetjament és lús dinformació electrònica i mitjans de comunicació tals com correu electrònic, xarxes socials, blocs, missatgeria instantània, missatges de text, telèfons mòbils, i websites difamatoris per assetjar a un individu o grup, mitjançant atacs personals o altres mitjans.
  3. 3.  Pot constituir un delicte penal. És voluntariós i implica un dany recurrent i repetitiu infligit a través del mitjà del text electrònic. Pot ser tan simple com continuar manant e-mails a algú que ha dit que no vol romandre en contacte amb el remitent. El ciberassetjament pot també incloure amenaces, connotacions sexuals, etiquetes pejoratives (per exemple el discurs de lodi).
  4. 4.  La seguretat total no existeix, però podem reduir els riscs. El primer pas és informar tothom sobre els riscs i sobretot avisar als nens des que són ben petits. A més els pares han de vetllar per la seguretat dels nens i vigilar amb qui parlen, a quines pàgines entren, etc. S’hauria de privatitzar informació i prendre mesures de seguretat.
  5. 5.  Es poden distingir tres tipus principals de cyberbulling: o Cyberbulling : Assetjament entre adults. La víctima i el perseguidor són majors dedat. o Cyberbulling sexual: Assetjament entre adults amb finalitat sexual. o Grooming: Assetjament de pedòfils a menors.
  6. 6.  El Govern dEspanya va aprovar al novembre de 2009 el Projecte de Reforma del Codi Penal dEspanya segons la qual, els atacs informàtics passarien a considerar-se un delicte que està tipificat fins a amb penes de presó.
  7. 7.  No tinguis por de bloquejar contactes. Revisa constantment la teva llista de contactes i elimina aquells que no t’interessin. Intenta no enviar segons quins documents a aquells que no coneguis. Demana ajuda si creus que estas sent víctima! No esperis més!

×