Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Les aus (els ocells)

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Les aus (els ocells)

 1. 1. Les aus (els ocells) Fet per: Sara Casamian Laia Vila I Sara Gibson
 2. 2. Índex         1.-Introducció 2.-Característiques 3.-L'alimentació de les aus 4.-La reproducció de les aus 5.-Tipus d’aus 6.-Parts de les aus 7.-Imatges d’aus 8.-Vídeo
 3. 3. Introducció Les aus, són una classe d‘animals vertebrats bípedes, que ponen ous. Tenen el cos recobert de plomes i la boca acaba en un bec sense dents. Són ovípars.
 4. 4. Característiques -Les aus respiren per pulmons i tenen una circulació doble. -La seva columna vertebral va des del crani fins la cua. -Són homeoterms (poden controlar la seva temperatura corporal i mantenir-la). -Els ossos dels ocells són molt prims i buits, amb espais plens d'aire.
 5. 5. L'alimentació de les aus Poden ser: -Herbívores: Colom -Omnívores: Gralla -Carnívores: Oreneta -Carronyaires: Voltor
 6. 6. La reproducció de les aus   Les aus tenen reproducció interna. La mare fa el niu amb branquetes que es troben a terra. Quan tenen el niu fet, la mare cova els ous, els escalfa amb el seu cos. Durant l'època de reproducció, les aus mascles fan diferents accions per atraure a la femella. Aquest comportament s'anomena festeig nupcial.
 7. 7. Tipus d’aus  Poden ser aus terrestres o marines. Aus terrestres: Aus marines:
 8. 8. Parts de les aus
 9. 9. Imatges d’aus
 10. 10. Vídeo  http://www.youtube.com/watch?v=4OuDJ y_YOWM
 11. 11. Gracies per la vostra atenció!

×