Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

La natació

214 views

Published on

Presentació de l'activitat de natació des de EI a CI

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

La natació

  1. 1. www.gabrielistas.orgwww.gabrielistas.org NATACIÓ
  2. 2. BENVINGUTS I BENVINGUDES
  3. 3. Beneficis de la natació:  Millora la postura corporal.  Desenvolupa la flexibilitat.  Ajuda a millorar estats d’ansietat i de depressió  Estimula el creixement i el desenvolupament físic i psíquic.  Millora el desenvolupament psicomotor.  Afavoreix l’autoestima. •Natació terapèutica: Malalts d’Asma Molèsties musculars i articulars. Hernies de disc, lumbàlgia o pinçaments. Estrés. Estimulació primerenca. Discapacitats físiques i motores. Autisme NATACIÓ
  4. 4. Aprenentatges: Aprenentatges afectius i actitudinals. Coneixement de l’esquema corporal. L’educació del moviment. La formació aquàtica de base. L’habilitat aquàtica general i especial de la natació. Independència aquàtica. La seguretat. NATACIÓ
  5. 5.  Aspectes psicomotrius  Aspectes físics  Aspectes emocionals  Aspectes lúdics NATACIÓ
  6. 6. NATACIÓ CURS 2015- 2016 - S’incorpora com a matèria curricular en Ed. Física. - Integrada en el PEI i en la línia d’afavorir les intel·ligències múltiples. - Cohesió amb els companys de classe. - En horari escolar. - Acompanyament del professorat i de mares voluntàries. - Preus assequibles. “L’EMOCIÓ DE DESCOBRIR EL MILLOR DE TU”
  7. 7. NATACIÓ CURS 2015- 2016 - S’incorpora com a matèria curricular en Ed. Física. - Integrada en el PEI i en la línia d’afavorir les intel·ligències múltiples. - Cohesió amb els companys de classe. - En horari escolar. - Acompanyament del professorat i de mares voluntàries. - Preus assequibles. “L’EMOCIÓ DE DESCOBRIR EL MILLOR DE TU”

×