Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Barcelona2

304 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Barcelona2

 1. 1. BARCELONAEl meu viatge a Barcelona.
 2. 2. Historia deBarcelonaBarcelona es una ciutat espanyola ,capital de la pruvencia hononima ide la comunitat Autónoma deCatalunya. Amb una població de1.615.448 habitants en el 2011, es lasegona ciutat mes poblada d’Espanya després Madrid i laundécima de la uniò Europea.L’area metropolitana de Barcelonaincluida en la regió urbana deBarcelona conta amb 5,029.181habitants (2011), fent la sexta mespoblada de la unió Europea.Haga clic para modificar el estilo de texSegundo nivel●Tercer nivel●Cuarto nivel●Quinto nivel
 3. 3. La meva história a Barcelona.Vam anar a Barcelona un cap de setmana amb es papi i sa mami.Era es mes d’ octubre vam anara celebrar es viatge de lluna de mel dels meus pares que s’avien casat.Vam dormir a l’hotel demon sant ana. El primer dia , vam arribar a l’hotel i vam anar a deixar les maletas despues vamanar a fer una volta per es portal de l’Angel ,plaça Catalunya i per les rambles . Vam anar a dinara l’hotel . Despres es capvespra vam anar de botigues. Van venir a sercarnos uns amics despapis, que viuen a Morturell. Tenen un fill n’Arnau i n’esperen un altre, en mateu.Vam anar a caseva i per sopar vam demanar pizza,vam sopar i despres vaig anar a jugar ambn’Arnau.En soldema vam anar a ses rambles mes avall van trobar ses estatues de persones, quedemanaven doblers. Mes anfora vam trobar ses estatues des lleons i den colom. Ja casi aviamarribat a l’Aquarium pero avans vam tenir que atravesar un pont.Quan vam arribar al’Aquarium vam veura molts de peixos de tota classe: taurons,peix manta, peix espasa…Despres van venir a sercarnos amb es cotxe na Vicky i en Dani i vam anar a nes zoo on tambevam veure molts d’animals com: es monus, els hipopotams, la pantera negre… El que no hihavia eran les jirafes i es llops.Despres vam anar cap a l’ aeroport i sa va acaba es viatge i vam tornar capa Menorca.
 4. 4. Amb l’estatua del lleó.L’estatua de CristobalColom.
 5. 5. Estatua humana. Pont del port
 6. 6. La meva visita a l’Aquarium.L’Aquarium de Barcelona es un centre Marí lúdic i educatiu situatal moll d’Espanya del port vell, al costat del mar. Un lloc ideal perconéixer el fons del mar. Té un conjunt de 35 acuarius, 11.000exemplars i de 450 espècies diferents. Presenta un túnel submaríde 80 metres, i sis millons de litres d’aigua. Es va inaugurar el 8 deseptembre de 1995.El que hem va agradar més de l’Aquarium va ser que vaig poderveure molts de tipus de peixos diferents que no havia vist mai ique me van agradar perquè tenien moltes coses diferents l’unsamb els altres.
 7. 7. llagostaSala de jocsl
 8. 8. Jo amb un tauró a l’Aquarium Tauró
 9. 9. Un dels peixos extranys Entrada de l’Aquarium
 10. 10. La meva visitaal zoo.Quan vaig anar aBarcelona, vaig anar a zoo.Aquí vaig veure molts detipus d’animals com: esmonus, els cocodrils, elshipopotams, ses girafes…Hi havia una actuació delsdófins però no els vampoder veure perquè hihavia molta cua i haviemque pagar.Després vam quedar adinar a dins des zoo ambuns amics de Barcelona.
 11. 11. Camells rinoceront
 12. 12. Fins aquí la meva presentacióEsper que hagueu disfrutat de la meva experiencia abarcelona.
 13. 13. FÍN

×