2010 07 07 Demo E Intervisie V0.1

603 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
603
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
130
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

2010 07 07 Demo E Intervisie V0.1

 1. 2. Opbouw De menu’s
 2. 3. Opbouw Voortgangsindicator
 3. 4. Invoerveld
 4. 5. Het casusveld
 5. 6. Resultatenveld tot en met vorige fase
 6. 7. <ul><ul><li>Ik heb een medewerkster die steeds te laat komt. Ik heb haar al diverse malen aangesproken op haar gedrag. Het probleem is dat zij elke keer een plausibel antwoord heeft waarom zij te laat is. Wat kan ik hier aan doen? </li></ul></ul>
 7. 8. <ul><ul><li>Tester van 1: </li></ul></ul><ul><ul><li>Ik heb een medewerkster die steeds te laat komt. Ik heb haar al diverse malen aangesproken op haar gedrag. Het probleem is dat zij elke keer een plausibel antwoord heeft waarom zij te laat is. Wat kan ik hier aan doen? </li></ul></ul>
 8. 10. <ul><ul><li>_ </li></ul></ul><ul><ul><li>Ik heb een medewerkster die steeds te laat komt. Ik heb haar al diverse malen aangesproken op haar gedrag. Het probleem is dat zij elke keer een plausibel antwoord heeft waarom zij te laat is. Wat kan ik hier aan doen? </li></ul></ul>
 9. 11. <ul><ul><li>Wanneer is dit te laat komen begonnen? Welke acties heb je al ondernomen? Wat doet het met jou dat je het niet vast kan pakken? </li></ul></ul><ul><ul><li>Tester van 1: </li></ul></ul><ul><ul><li>Ik heb een medewerkster die steeds te laat komt. Ik heb haar al diverse malen aangesproken op haar gedrag. Het probleem is dat zij elke keer een plausibel antwoord heeft waarom zij te laat is. Wat kan ik hier aan doen? </li></ul></ul>
 10. 12. <ul><ul><li>Tester van 3: Wanneer is dit te laat komen begonnen? Welke acties heb je al ondernomen? Wat doet het met jou dat je het niet vast kan pakken? </li></ul></ul><ul><ul><li>Tester van 2: </li></ul></ul><ul><ul><li>Op welke dagen van de week komt dit te laat komen voor? Hoe lang is deze medewerkster al in dienst bij jullie? Wat zijn de omgevingsfactoren denk hierbij aan gezinssamenstelling, opleiding etc.? </li></ul></ul>4 <ul><ul><li>Het te laat komen is begonnen nadat haar man een burn-out heeft gehad. </li></ul></ul><ul><ul><li>Ik heb haar voorgesteld om een ander werkpatroon te gaan invullen. </li></ul></ul><ul><ul><li>Voor mij is het elke keer weer frustrerend en ik word er boos om. </li></ul></ul><ul><ul><li>Tester van 1: </li></ul></ul><ul><ul><li>Ik heb een medewerkster die steeds te laat komt. Ik heb haar al diverse malen aangesproken op haar gedrag. Het probleem is dat zij elke keer een plausibel antwoord heeft waarom zij te laat is. Wat kan ik hier aan doen? </li></ul></ul>

×