Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sfaturi pentru o_viata_implinita si fericita!

3,495 views

Published on

sa le vizionaati cu placere si sa meditati cele putin 5 minute dupa ce-l vedeti!
www.marian-rujoiu.ro

 • Be the first to comment

Sfaturi pentru o_viata_implinita si fericita!

 1. 1. Cele mai dificile 3 lucruri în această viaţă sunt: a păstra un secret, a ierta şi a profita de timp. Benjamin Flanklin Cu sunet
 2. 2. Multi oameni se întreabă dacă există viață după moarte! Eu v- as intreba dacă există viață înainte de moarte? Marian Rujoiu http://www.marian-rujoiu.ro
 3. 3. CEVA RECONFORTANT.Institutul francez pentru anxietate şi stres, din Paris, a definit 20 de reguli de viaţă, despre care experţii spun că, dacă cineva reuşeşte să asimileze măcar 10, poate avea o viaţă de bună calitate.
 4. 4. UNULUAŢI o pauză de minimum 5-10 minute la cel mult fiecare 2ore de muncă. Repetaţi aceste pauze în fiecare zi şi gândiţi-vă la dumneavoastră, analizându-vă comportamentul.
 5. 5. DOI ÎNVĂŢAŢI să SPUNEŢI NU, fără să vă simţiţi vinovat. Avrea să mulţumiţi pe toată lumea, este un consum mult prea mare de energie.
 6. 6. TREI PLANIFICAŢI-VĂ ziua, dar păstraţi-vă puţin timp liber şipentru ceva neprevăzut, conştient fiind că nu totul depinde de d-voastră.
 7. 7. PATRUCONCENTRAŢI-VĂ numai şi numai asupra unei sarcini. Cât de repede v-ar lucra creierul, tot veţi obosi dacă veţi încerca să rezolvaţi mai multe probleme în acelaşi timp.
 8. 8. CINCI UITAŢI odată pentru totdeauna că sunteţi indispensabil lamuncă, acasă sau în grupul de cunoştinţe. Oricât vă displace, totul funcţionează foarte bine şi fără d-voastră.
 9. 9. ŞASENU VĂ MAI SIMŢIŢI responsabil pentru plăcerile celorlalţi. Nu sunteţi fântâna dorinţelor, şi nici eternul maestru de ceremonii.
 10. 10. ŞAPTECEREŢI AJUTOR când aveţi nevoie, având grijă să-l cereţi persoanelor potrivite.
 11. 11. OPTSEPARAŢI problemele imaginare de cele reale si eliminaţi-le , pentru că sunt o pierdere de timp şi ocupă un spaţiu mental preţios pentru lucruri mult mai importante.
 12. 12. NOUĂ ÎNCERCAŢI să redescoperiţi plăcerea unor acţiuni zilnice,cum ar fi a dormi, a mânca şi a se plimba, făra a crede că este ceea ce puteţi obţine mai mult de la viaţă.
 13. 13. ZECE EVITAŢI să vă implicaţi în problemele altora, în ceea cepriveşte anxietatea si stresul. Aşteptaţi puţin înainte de a vă întoarce la dialog şi la acţiune.
 14. 14. UNSPREZECEFAMILIA D-VOASTRĂ nu este persoana d-voastră, este alături de d-voastră, formează lumea d-voastră, dar nu este propria d-voastră identitate.
 15. 15. DOISPREZECE ÎNŢELEGEŢI că principiile şiconvingerile inflexibile pot fi o maregreutate care împiedică mişcarea şi căutarea.
 16. 16. TREISPREZECE E NECESAR să aveţi tot timpul pe cineva căruia să vă puteţidestăinui şi vorbi deschis. Nu foloseşte la nimic dacă persoana este prea departe de d-voastră.
 17. 17. PAISPREZECEÎNVĂŢAŢI când trebuie să vă sculaţi de la masă, să ieşiţi dintr-o discuţie, sau dintr-o şedinţă.
 18. 18. CINCISPREZECEREFUZAŢI să vi se spună dacă cineva a vorbit urât de d-voastră.Ascultaţi numai ce s-a vorbit bine de d-voastră, cu rezerve şi fără a crede tot.
 19. 19. ŞAISPREZECEA INTRA ÎN COMPETIŢIE la distracţie, lamuncă şi în viaţa de cuplu, este ideal pentru cine vrea să fie tot timpul obosit sau să piardă ce-i mai bun în viaţă.
 20. 20. ŞAPTESPREZECERIGIDITATEA e buna pietrelor, nu şi oamenilor.
 21. 21. OPTSPREZECE O oră de PLĂCERE IMENSĂ înlocuieşte trei ore de somnpierdut. Plăcerea reconfortează mult mai mult decât somnul. Din această cauză nu pierdeţi nici o ocazie de distracţie.
 22. 22. NOUĂSPREZECENU ABANDONA cele mai bune 3 prietene în viaţă. Intuiţia, Naivitatea şi Credinţa.
 23. 23. DOUĂ ZECIÎNŢELEGEŢI odată pentru totdeauna şi în concluzie....
 24. 24. ....D-voastrăSUNTEŢI CEEA CE VREŢI SĂ FIŢI.
 25. 25. Gândiţi... Reflectaţi... Practicaţi...CUM SĂ VĂ PRELUNGIŢI VIAŢA
 26. 26. Eliminaţi din viaţa d-voastră numerele neesenţiale.Aceasta include, vârstă, greutate şi înalţime. Lăsaţi în grija medicului acestea. Pentru aceasta îl plătiţi.
 27. 27. Menţineţi legături de prietenie sincere şi vesele . Morocănoşii şi invidioşii vă demoralizează.
 28. 28. ÎNCERCAŢI să învăţaţi lucruri noi. Învăţaţi mai mult despre calculatoare, manuale, grădinărit, orice.
 29. 29. Nu-i permiteţi niciodata creierului să puturoşească. Un creier puturos este locuinţa diavolului. Şi numele acestui diavol este....... Alzheimer.
 30. 30. Bucuraţi-vă de lucrurile simple.Râdeţi cât mai des posibil, cu toată puterea şi timp cât mai îndelungat. Râdeţi până vi se taie respiraţia.
 31. 31. Lacrimile sunt naturale.Suferiţi, lamentaţi-vă şi continuaţi.
 32. 32. Unica persoană care va fi cu d-voastră toată viaţa, Sunteţi chiar d-voastră.
 33. 33. TRĂIŢI cât sunteţi în viaţă!
 34. 34. Înconjuraţi-vă de lucruri pe care le iubiţi, familie, animale, muzică, plante, orice.
 35. 35. Casa vă este refugiu.
 36. 36. Bucuraţi-vă de sănătate: dacă e bună, pastraţi-o aşa. Dacă nue stabilă, amelioraţi-o. Şi dacă nu stă în puterea d-voastră s-o amelioraţi, căutaţi ajutor.
 37. 37. Nu plecaţi într-un voiaj de vinovăţie. Plecaţi într-o altă ţară, lamall sau într-un sat apropiat, dar NU unde vă duce vinovăţia.
 38. 38. Persoanelor pe care le iubiţi,SPUNEŢI-LE-O cu fiecare ocazie pe care o aveţi.
 39. 39. ŞI AMINTIŢI-VĂ ÎNTOTDEAUNA: Viaţa nu se măsoară înmomentele de respiro pe care le avem, ci în momentele care ne taie răsuflarea.
 40. 40. TRĂIŢI ŞI FIŢI FERICIT!
 41. 41. Fiţi mulţumit pentru ceea ce viaţa v-a adus şi nu vă supăraţi prea tare pentru ceea ce nu v-a dat!!!Traducere din spaniolă
 42. 42. te-as intreba: Crezi ca ai putea intoarce aceasta clepsidra la sfarsitul vietii? da share sau trimite mai departe,poate cineva are nevoie mai mult ca oricand sa primească aceste cuvinte! Distribuit si completat de Marian Rujoiu www.marian-rujoiu.ro

×