Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

L’escola arrels és membre de l’associació d’artesans del

381 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

L’escola arrels és membre de l’associació d’artesans del

  1. 1. L’Escola Arrels és membre de l’Associació d’Artesans del Solsonès
  2. 2. L’ESCOLA ARRELS ÉS MEMBRE DE L’ASSOCIACIÓ D’ARTESANS DEL SOLSONÈS Amb motivació aprendre és més fácil. En primer lloc voldríem agrair la bona acollida i facilitat que l’Associació, especialment, el president Sr. Joan Pujantell, ens van dispensar en el moment de la nostra incorporació en aquesta entitat. L’Escola Arrels ofereix una formació per tal que els alumnes desenvolupin les seves habilitats, i és per això, que les pràctiques del crèdit de soldadura els permet fer els treballs més artístics. Per portar a terme tota aquesta iniciativa hi ha destinat el professor de pràctiques Sr.Ramon Torrent
  3. 3. Els principals motius pels quals la nostra Escola forma part d’aquesta Associació són motivar els alumnes i treballar valors del món del treball com l’interès, la iniciativa, l’esforç, la il·lusió, el rigor, la creativitat, la constància, la meticulositat, etc. Mitjançant els treballs realitzats, són els mateixos alumnes qui van descobrint les seves habilitats. El treball d’aquests valors es materialitza en unes obres d’art característiques del món de l’escultura de ferro. Per fer aquests treballs s’utilitza ferro nou o reciclat, peces reciclades de motors, màquines, artilugis diversos, etc. i se li va donant forma fins aconseguir la figura desitjada amb una soldadura final. Només queda el polit i pintat per assolir la seva forma definitiva.
  4. 4. Uns dels objectius és aconseguir figures inèdites a partir de motius de diversos àmbits culturals, d’impacte visual i artístic. Aquestes obres no són objecte de venda, són propietat de l’alumne- autor, i el nostre treball només pretén transmetre els valors abans esmentats. També voldríem fomentar la imaginació dels nostres alumnes i joves. L’Associació és per a nosaltres una plataforma que ens permet donar-nos a conèixer i alhora fer-ne difusió entre els nostres alumnes i els joves del Solsonès i altres comarques. També ens permet d’exposar les nostres creacions esculturals i artístiques Alguns d’aquests joves seran el futurs artesans de l’Associació i gaudiran del món escultoricoartístic.
  5. 5. Aquestes obres artístiques s’exposaran a la Carpa d’Artesans de la Fira de Sant Isidre de Solsona, a la Fira de Pinós , al Certamen Bopart del barri del Bon Pastor de Barcelona. També hi ha una mostra de les nostres obres a una vitrina l’aparador de la botiga de l’Estació de Servei Setelsis , que el Sr. Miquel Montaner, molt amablement, ha cedit al artesans de l’Associació per exposar els seus treballs. Amb aquests projectes pretenem incentivar els joves a ampliar el seu ventall d’habilitats tant personals com professionals. En definitiva, volem que els nostres alumnes siguin capaços de veure el món d’un altra manera, i aconseguir crear bellesa mitjançant el domini de diferents tècniques i amb l’observació de tot el que els envolta.

×