Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Riciklimi

5,195 views

Published on

Published in: Art & Photos
  • Be the first to comment

Riciklimi

  1. 1. Trajtimi ekologjik i mbetjeve ne mjedisni qe na rrethon Inesa Mata
  2. 2. Ta bëjmë botën një vend më të këndshëm për të jetuar, duke u kujdesur për mjedisin rreth vetes sepse nuk është vetëm hapësira jonë individuale, por është dhe duhet konsideruar si hapësira mikpritëse e bashkëjetesës sonë qytetare! Mjedisi është i të gjithëve dhe ne identifikohemi përmes tij! Të kujdesesh për të do të thotë të kujdesesh për veten. Kujdesi për natyrën fillon nga vetë indivivdi, fillon qysh me ndarjen e mbeturinave në shtëpi e më pas me hedhjen e tyre në koshat përkatëse dhe kalohet më pas në një tjetër proces që është ai i riciklimit.
  3. 3. Ne, me siguri jemi shumë larg kësaj fryme qytetarie dhe politikbërje-je, por nese fillojmë të punojmë për ndryshimin, do përmirësohemi!

×