Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Chestionar                        Bună ziua!Sunt studentă în anul III, în cadrul Facultăţii de Soci...
5. Indicaţi în ce măsură sunteţi de acord cu următoarele afirmaţii:                  În foarte   În mi...
deloc8. Credeţi că predarea corectă a principalelor elemente ale alfabetului plastic poate  genera dezvoltarea tehnicilor...
15. Consideraţi că elevii vor fi mai receptivi dacă activitatea de desen este asociată cu  jocul?     Da      ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Chestionar

10,874 views

Published on

Realizez o cercetare la desen despre " Importanţa desenului în ciclul primar" şi rog Doamnele învăţătoare să-mi completeze acest chestionar şi să îl trimită pe adresa mea de mail: roxy_tm89@yahoo.com. Multumesc. Documentul se deschide cu Microsoft word.

Published in: Education
 • Dating for everyone is here: ❶❶❶ http://bit.ly/2Qu6Caa ❶❶❶
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Follow the link, new dating source: ♥♥♥ http://bit.ly/2Qu6Caa ♥♥♥
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Realizez o cercetare la desen despre ' Importanţa desenului în ciclul primar' şi rog Doamnele învăţătoare să-mi completeze acest chestionar şi să îl trimită pe adresa mea de mail: roxy_tm89@yahoo.com. Multumesc.Documentul se deschide cu Microsoft word.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Chestionar

 1. 1. Chestionar Bună ziua!Sunt studentă în anul III, în cadrul Facultăţii de Sociologie şi Psihologie, catedra Ştiinţele Educaţiei, Timişoara. În această perioadă realizez o cercetare prin care doresc să cunosc importanţa care i se atribuie desenului în şcoala primară. Răspunsurile Dvs. rămân confidenţiale şi sunt destinate exclusiv unor analize statistice. Vă mulţumesc! A. Unitatea de învăţământ: B. Gradul didactic: C. Vechime în învăţământ: D. Sex: F M 1. Din câţi copii este alcătuită clasa la care predaţi? 20 25 30 peste 30 2. Cât credeţi că este de important desenul în viaţa de şcolar a elevului? foarte important important importanţă moderată puţin important neimportant 3. Consideraţi că desenul este un factor al dezvoltării capacităţilor elevilor? Da Nu Nu ştiu 4. Care sunt capacităţile dezvoltate prin intermediul desenului? capacitatea de cunoaştere capacitatea de simţire capacitatea de acţiune gândirea imaginaţia creativitatea
 2. 2. 5. Indicaţi în ce măsură sunteţi de acord cu următoarele afirmaţii: În foarte În mică Moderat În mare măsură În foarte mare mică măsură măsură măsură 1 2 3 4 5Desenul este un factor aleducaţiei intelectuale.Desenul este un mijloc derealizare a educaţiei estetice şiartistice-plastice a elevilor.Desenul este un mijloc decunoaştere şi reflectare arealităţii obiective.Desenul dezvoltă imaginaţia şicreativitatea elevilor.Desenul cultivă voinţa.Desenul se adresează viaţiiafective. 6. Cât de importantă consideraţi că este predarea principalelor elemente ale alfabetului plastic în orele de desen? foarte important important importanţă moderată puţin important neimportant 7. În primele ore de desen, predaţi mai întâi principalele elemente ale alfabetului plastic? întotdeauna uneori rar foarte rar
 3. 3. deloc8. Credeţi că predarea corectă a principalelor elemente ale alfabetului plastic poate genera dezvoltarea tehnicilor de desenare a copiilor? Da Nu Nu ştiu9. De ce este important ca elevul să-şi însuşească prima dată principalele elemente ale alfabetului plastic în cadrul orelor de desen?10. Ce metode folosiţi în predarea principalelor elemente ale alfabetului plastic? conversaţia comparaţia explicaţia demostraţia învăţarea prin descoperire problematizarea11. Consideraţi că folosirea corectă a metodelor de predare influenţează pozitiv învăţarea elevilor în cadrul orelor de desen? Da Nu Nu ştiu12. Cât de importantă credeţi că este folosirea corectă a metodelor în activitatea de predare-învăţare? foarte important important importanţă moderată puţin important neimportant13. Credeţi că desenul are aceeaşi importanţă pentru elev ca şi celelalte materii? Da Nu Nu ştiu14. De ce credeţi că elevilor le plac atât de mult orele de desen?
 4. 4. 15. Consideraţi că elevii vor fi mai receptivi dacă activitatea de desen este asociată cu jocul? Da Nu Nu ştiu16. În ce fel influenţează activitatea de desen viaţa copilului?

×