Fotoverslag inspiratiedag

277 views

Published on

Inspirtatie opgedaan voor uw bedrijfsevent? Kijk snel op www.rotterdamevents.nl of bel met 010-2140599 om de mogelijkheden te bespreken.

Published in: Art & Photos
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
277
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Fotoverslag inspiratiedag

  1. 1. Inspiratiedag 2012Rotterdam Events Company Het fotoverslag…
  2. 2. De middag startte bij Brasserie KasteelSpangen. Na het halen van de badge bij dedames van Rotterdam Events Company,konden de deelnemers genieten van eengebakje en een kopje koffie of thee op hetterras met uitzicht op het veld van Sparta.
  3. 3. Na het welkomstwoord van Timo werd de groepin tweeën gedeeld. De ene groep kreeg buiten inhet zonnetje een schermworkshop…
  4. 4. …terwijl de andere groep in de Ridderzaal konluisteren en kijken naar de kunsten van deTouch-DJ.
  5. 5. Na het schermen en de Touch-DJ was het tijd voor een snoepreis doorRotterdam per step. Onder leiding van onze echte Rotterdamse gidsenwerd er een leuke tocht door de stad gestept.Onderweg werden er stops gemaakt bij typisch Rotterdamseeetgelegenheden zoals Koekela, Schmidt Zeevis, de Ballentent enDudok. Natuurlijk mocht geproefd worden!
  6. 6. De steptour eindigde op het Willemsplein waar de snerttramstond te wachten.De deelnemers werden via een toeristische route weer teruggebracht naar Kasteel brasserie Spangen. Tijdens de rit mochten de overgebleven lekkernijen van de snoepreis natuurlijk niet ontbreken!
  7. 7. Gedurende de rit naar het kasteelheeft gids Klaus allerlei leuke weetjesover de stad en debezienswaardigheden verteld.
  8. 8. Maar helaas komt aan al het goede een eind…Wat ons betreft is de dag met vlag en wimpel geslaagd! www.rotterdamevents.nlWe willen u hartelijk danken voor uw aanwezigheid en hopen u geïnspireerdte hebben met deze impressie van onze activiteiten.Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen bij het organiseren van eengeslaagd evenement, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje, dan weet u ons te vinden!

×