Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cruse Business Associates Accounting Reviews:US Lagre lavere

http://www.theglobeandmail.com/globe-investor/inside-the-market/at-the-open-stocks-lower-as-worries-mount-over-us-spending-cuts/article9256028/

Nordamerikanske bestande åbnet i rødt, som investorerne voksede forsigtig om at udvide egenkapital bedrifter på et tidspunkt når budgetnedskæringer er indstillet til at træde i kraft i USA og Kina er at træffe foranstaltninger til at afkøle sine boligmarkedet.
I tidlige trading var S & P/TSX sammensat indekset nede 56 punkter eller 0,4 procent, ved 12,716; S & P 500 blev ned 4 punkter eller 0,2%, ved 1,514; og Dow Jones industrial gennemsnittet var 54 point eller 0,3 procent på 14,036 nede.
Råvarer var temmelig konstant, med guld op $4.80 på $1,577.10 (USA) en ounce og olie ned 12 cent på $90.56 pr. tønde.
Selling aktiviteten startet overnatning i Kina, hvor Beijing annonceret nye ejendom-køb restriktioner der inkluderet højere down betalinger og realkreditrenterne på sommerhuse i visse byer. Den indførte også en 20 per cent kapitalgevinster skat på salg af eksisterende salg. Foranstaltningerne sandsynligvis vil langsomt landets boligsektoren, en vigtig drivkraft i sin økonomi.
Der var nogle beviser for natten over, at kinesiske vækst kunne skrå allerede, som dens ikke-manufacturing managers index faldt til 54,5 i februar fra 56.2 i januar. Der repræsenterede den langsomste tempo i vækst i Kinas servicesektoren siden September. Shanghai-børsen lukkede ned 3,6 procent.
I USA var i weekenden, der lidt at signalere, at republikanere og Demokrater var noget tættere på at nå en aftale til skala tilbage den 85 - milliarder dollars i nedskæringer udgifter der startede sparker fredag. U.S. Congressional Budget Office har anslået nedskæringerne vil langsomt bruttonationalprodukt vækst af 0,6 procentpoint i år, og præsident Barack Obamas hjælpere og Kongressens ledere har foreslået de bevilgende beskæring kunne fortsætte i uger, hvis ikke længere. Forhandlingerne kunne blive pakket ind i kommende budget forhandlinger, der vil tage sigte på at holde føderale agenturer kører ud over marts 27, samt gæld loft justeringer, der skal foretages senere på året.
Markederne er også at holde tæt faner på den politiske situation i Italien efter valget i sidste måned, der resulterede i en hang regering. Ledere der kæmper for at navigere en sti til samarbejde, men et andet valg vises sandsynligvis i horisonten. Europæiske bestande er formiddag oftest lavere, med Italiens FTSE MIB ned 0,4 procent og Londons FTSE 100 ned 0,5 procent.
Her er et kig på nogle lagre flytte på nyheder hidtil i dag:
Forskning i Motion Ltd. aktier er ned næsten 1 procent efter Yahoo Inc. sagde det lukker sin BlackBerry app til smartphones. Også sagde Canaccord Genuity i morges, det tidligere reduceret sin februar-kvartal salg estimater for meget til BlackBerry 10 Z10 smartphone.

  • Login to see the comments

Cruse Business Associates Accounting Reviews:US Lagre lavere

  1. 1. US Lagre lavere
  2. 2. Nordamerikanske bestande åbnet i rødt, som investorerne voksede forsigtig om at udvideegenkapital bedrifter på et tidspunkt når budgetnedskæringer er indstillet til at træde ikraft i USA og Kina er at træffe foranstaltninger til at afkøle sine boligmarkedet.I tidlige trading var S & P/TSX sammensat indekset nede 56 punkter eller 0,4 procent,ved 12,716; S & P 500 blev ned 4 punkter eller 0,2%, ved 1,514; og Dow Jones industrialgennemsnittet var 54 point eller 0,3 procent på 14,036 nede.Råvarer var temmelig konstant, med guld op $4.80 på $1,577.10 (USA) en ounce og oliened 12 cent på $90.56 pr. tønde.Selling aktiviteten startet overnatning i Kina, hvor Beijing annonceret nye ejendom-købrestriktioner der inkluderet højere down betalinger og realkreditrenterne på sommerhuse ivisse byer. Den indførte også en 20 per cent kapitalgevinster skat på salg af eksisterendesalg. Foranstaltningerne sandsynligvis vil langsomt landets boligsektoren, en vigtigdrivkraft i sin økonomi.Der var nogle beviser for natten over, at kinesiske vækst kunne skrå allerede, som densikke-manufacturing managers index faldt til 54,5 i februar fra 56.2 i januar. Derrepræsenterede den langsomste tempo i vækst i Kinas servicesektoren siden September.Shanghai-børsen lukkede ned 3,6 procent.
  3. 3. I USA var i weekenden, der lidt at signalere, at republikanere og Demokrater var nogettættere på at nå en aftale til skala tilbage den 85 - milliarder dollars i nedskæringerudgifter der startede sparker fredag. U.S. Congressional Budget Office har anslåetnedskæringerne vil langsomt bruttonationalprodukt vækst af 0,6 procentpoint i år, ogpræsident Barack Obamas hjælpere og Kongressens ledere har foreslået de bevilgendebeskæring kunne fortsætte i uger, hvis ikke længere. Forhandlingerne kunne blive pakketind i kommende budget forhandlinger, der vil tage sigte på at holde føderale agenturerkører ud over marts 27, samt gæld loft justeringer, der skal foretages senere på året.Markederne er også at holde tæt faner på den politiske situation i Italien efter valget isidste måned, der resulterede i en hang regering. Ledere der kæmper for at navigere ensti til samarbejde, men et andet valg vises sandsynligvis i horisonten. Europæiskebestande er formiddag oftest lavere, med Italiens FTSE MIB ned 0,4 procent og LondonsFTSE 100 ned 0,5 procent.
  4. 4. Her er et kig på nogle lagre flytte på nyheder hidtil i dag:Forskning i Motion Ltd. aktier er ned næsten 1 procent efter Yahoo Inc. sagde det lukkersin BlackBerry app til smartphones. Også sagde Canaccord Genuity i morges, dettidligere reduceret sin februar-kvartal salg estimater for meget til BlackBerry 10 Z10smartphone. Det øgede sit salg prognose til 800.000 fra 300.000, men sagde sin nyesteundersøgelser viser stadig "beskedne" efterspørgsel til BlackBerry smartphones.Canaccord opretholdt en "Sælg" rating og $9 (US) pris target.Aurizon miner Ltd. har modtaget en venlig $796 - millioner ombytningstilbud fra Heclaminedrift Co. for $4,75 pr. aktie, 40 cent pr. aktie ovenfor Aurizons afsluttende aktiepriserpå fredag. Tilbudet er også 10 cent pr. aktie ovenfor et fjendtligt overtagelsestilbud forAurizon fra Alamos Gold Inc. Aurizons aktier åbnet op 5 procent; Hecla aktier kastet 10procent på open.Hess Corp. sagde det vil sælge sine downstream virksomheder, herunder detailleddet,energi markedsføring og energi handel. Aktierne åbnede op 4 procent.Las Vegas Sands Corp. sagde det sandsynligvis overtrådt den amerikanske udenrigskorrupte praksis lov, som forbyder ukorrekt business betalinger uden for USA Dets aktiervar nede 1.7.
  5. 5. Related Articles:http://www.quora.com/Dina-Ligo/Cruse-and-Associates-Accounting/Cruse-and-Associates-Accounting-3http://cruseandassociates-amandabin.blogspot.com/

×