Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
16 a 20 de novembre de 2015
ACTIVITATS
INFANTIL
DIVENDRES20NOVEMBREVespradade15:00a16:30
La Festa de les paradetes.
Les pa...
PRIMÀRIA
DILLUNS
16 NOV
Plantes de les muntanyes del nostre poble
Fitxa botànica de una planta.
Xerrada “els rius i els ba...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Tardor 15

1,457 views

Published on

programa d'activitats

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Tardor 15

  1. 1. 16 a 20 de novembre de 2015 ACTIVITATS INFANTIL DIVENDRES20NOVEMBREVespradade15:00a16:30 La Festa de les paradetes. Les paradetes seràn 1. Suc taronja i coca........ I3 anys 2. Castanyera i coca..... .I4 anys 2. Roses i coca ............ .I5 anys 4. Broquetes de fruita........AMPA 5. Maquillatge.......... .Alumnat de 6é 6. Manualitat...................Alumnat de 6é 7. Joc de pati i circuit......Alumnat de 6é 15:00 Les paradetes començarem a muntar-les amb l’ajuda de 6-7 VOLUNTARIS (pares mares ) de cada classe, en el pati de l’escola. 15:15 Eixirà l’alumnat d’infantil acompanyats per alumnes de 6é. I Aniran passant per totes les paradetes amb grups de 10 xiquets/tes. 16:15 Cada alumne tornarà a la seua classe. Els/les voluntaris ajudaran a replegar les paradetes i deixar el pati net. Les tutores supervisen les activitats. OBJECTIUS Conèixer els trets característiques de l’estació Conèixer els productes típics de la tardor. Conèixer les activitats forestals i agràries de la nostra zona. Valorar la necessitat de conservar el medi natural Valorar l’arquitectura rural dels nostres avantpassats.
  2. 2. PRIMÀRIA DILLUNS 16 NOV Plantes de les muntanyes del nostre poble Fitxa botànica de una planta. Xerrada “els rius i els barrancs de la Vall” a càrrec de Maria Masó DIMARTS 17 NOV Situació del nostre poble i orientació (mapa i plànol del poble) Les muntanyes del nostre poble. La muntanya i ermita de Sant Antoni Plantació d’un arbre o planta Xerrada: “Sant Antoni i muntanyes de la Vall” Maria Masó DIME CRES 18 NOV Estudi geològic i de fauna i flora del barranc d’Aigualit. Reforestació de la zona després de l’incendi estiu de 2014 Fitxa botànica d’una planta del barranc DIJOUS 19 NIV Visita i xerrada del catedràtic en citricultura Vicent Almela DIVEN DRES 20 NOV 1er , 2n i Infantil: Plantació en la zona de l’Aqüeducte . (Tutors/res, mestres del cicle) 3er i 4t Eixida a Sant Antoni a plantar. (Tutors/res, mestres del cicle) 5é i 6é Eixida i plantació al barranc d’Aigualit . (Tutors/res, mestres del cicle i Maria Masó)

×