Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
nodigt u uit voor
Connectivity
  Social media in bedrijf!
    Menno Lanting
 Auteur van de bestseller ‘Conne...
Waarom dit bookevent?


Ondanks de opkomst van social media bedienen heel veel bedrijven zich nog steeds van oude
structur...
Programma

13.00 uur  U bent van harte welkom voor de inlooplunch

13.30 uur  Deel I:

      *  Social media in b...
Datum
Dinsdag 2 november 2010, 13.30-16.30 uur. Vanaf 13.00 uur verzorgen wij een inlooplunch voor
u.

Locatie
The 3rd Pla...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Bookevent Menno Lanting2 11 2011

342 views

Published on

bookevent van Managementboek.nl met Menno Lanting

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bookevent Menno Lanting2 11 2011

 1. 1. nodigt u uit voor Connectivity Social media in bedrijf! Menno Lanting Auteur van de bestseller ‘Connect!’ Middagseminar dinsdag 2 november 2010 The 3rd Place, Rotterdam
 2. 2. Waarom dit bookevent? Ondanks de opkomst van social media bedienen heel veel bedrijven zich nog steeds van oude structuren en management- en leiderschapsstijlen. We zijn de 21e eeuw ingegaan met organisatiestructuren uit de 20e eeuw en managementstijlen die hun basis vinden in de 19e eeuw. Het alsmaar stijgende gebruik van social media zorgt voor een machtsverschuiving. Mensen zijn steeds beter in staat om zelf mee leiding te nemen in een organisatie, maar vooral om zelf hun eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. De meeste bedrijven gaan het met de huidige organisatievormen en wijze van managen en leidinggeven in deze eeuw niet redden. En die fundamentele verandering is nu gaande. Die komt niet morgen of overmorgen pas! Menno Lanting kijkt tijdens dit bookevent voorbij de basale middelen en laat zien waar social media hun invloed hebben op organisaties en ook waar die overschat wordt. Social media worden onderschat wanneer ze als losstaand fenomeen gezien worden. Losstaand van een grotere beweging. En dan wordt de inzet ervan al snel een modieus trucje zonder inhoud en impact. Echter: Geen verandering zonder weerstand. Aan de hand van historische voorbeelden laat Menno Lanting zien dat mensen van nature weerstand vertonen tegen vernieuwing. Ook wanneer het gaat om social media. Kortom, genoeg ingrediënten om op 2 november af te reizen naar de 3rd Place in Rotterdam! Uw spreker Menno Lanting begeleidt bedrijven op het gebied van strategie, online leiderschap, connectivity en innovatie. Hij is daarnaast als Associate verbonden aan het Leiderschapsinstituut de Baak. Hij is auteur van het boek Connect, over de impact van sociale netwerken op organisaties en leiderschap, één van de bestverkopende managementboeken van 2010. Daarnaast is hij actief als gastdocent, adviseur en ondernemer. Hij is zijn loopbaan gestart in de reclame- en marketingbranche. Eind jaren negentig is hij betrokken geweest bij de Europese uitrol van een Zweeds internetbedrijf, waarna hij met een partner het bedrijf Darapro begonnen is. Menno is auteur van het boek Connect over de impact van sociale netwerken op organisaties en leiderschap, een van de bestverkopende managementboeken van 2010. Daarnaast is hij actief als gastdocent, adviseur en ondernemer. Menno zijn favoriete quote is: “when the wind of change blows, some build walls, others build windmills”.
 3. 3. Programma 13.00 uur U bent van harte welkom voor de inlooplunch 13.30 uur Deel I: * Social media in bedrijf * Collectieve genialiteit * Digital immigrants & natives * Drie stappen vooruit, twee terug 15.15 uur Social networking break 15.30 uur Deel II: * Iedereen CEO * Het einde van management * Weerstand * Business model 3.0 16.30 uur Afsluiting & social networking Extra! Alle deelnemers ontvangen gratis déze boekentip van Menno Lanting Jump Point van Tom Hayes En ook deze onlangs verschenen audiocd ‘Ontwikkel uw eigen online netwerkstrategie’ van Menno Lanting.
 4. 4. Datum Dinsdag 2 november 2010, 13.30-16.30 uur. Vanaf 13.00 uur verzorgen wij een inlooplunch voor u. Locatie The 3rd Place (Schiekade 187, Rotterdam) ligt op loopafstand van CS Rotterdam en is ook per auto prima bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bij de definitieve bevestiging van uw deelname ontvangt u van ons een routebeschrijving. Uw investering De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 249,- (excl. BTW) per persoon, inclusief consumpties. Iedere deelnemer ontvangt gratis het boek ‘Jump Point’ van Tom Hayes & de zojuist verschenen audiocd van Menno Lanting ter waarde van € 45,49 (incl. BTW). Wellicht heeft u het boek of de CD reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie. Wilt u graag één of meerdere collega’s meenemen dan kan dat natuurlijk ook. De kosten hiervoor bedragen dan slechts € 199,- (excl. BTW) per extra deelnemer van uw organisatie. Meer informatie? Voor overige informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met onze klantenservice: telefoon 010-4731397 of per e-mail: aanmelden@managementboek.nl. Voor inhoudelijk informatie kunt u contact opnemen met Ronand Jansen: telefoon 010-4091948 of per e-mail: jansen@managementboek.nl. Organisatie Dit bookevent wordt georganiseerd door Managementboek.nl in samenwerking met Menno Lanting.

×