.
OAMENII DE
LÂNG NOIĂ
O POVESTEO POVESTE
ADEV RATĂ ĂADEV RATĂ Ă
Acest eveniment a avut loc în timpulAcest eveniment a avut loc în timpul
unuia din zborurile transatlantice de peunuia din...
DoamnDoamnaa,, vădit supăratăvădit supărată şişi
nemulţumită să stea lângă onemulţumită să stea lângă o
persoană atât de n...
În tot acest timp, ceilalţi pasageri au urmărit toatăÎn tot acest timp, ceilalţi pasageri au urmărit toată
scena uimiţi şi...
AtmosAtmosffeerra eraa era
tensionată întensionată în
cabină, însăcabină, însă
doamna păreadoamna părea
foarte mulţumităfo...
După câteva minute,După câteva minute,
însoţitoarea de zbor aînsoţitoarea de zbor a
revenit şi a informat-orevenit şi a in...
““Mi-a luat ceva timp deoarece astfel de schimbăriMi-a luat ceva timp deoarece astfel de schimbări
se fac doar cu permisiu...
Atunci însoţitoarea s-a întors către domnulAtunci însoţitoarea s-a întors către domnul
de culoare şi i-a spusde culoare şi...
Toţi pasagerii au aplaudat şi au ovaţionat echipajul,Toţi pasagerii au aplaudat şi au ovaţionat echipajul,
care a procedat...
Compania a implementat imediat anumite schimbări!
De atunci, afişat în fiecare birou şi în văzul întregului
personal, stă ...
““Este posibil ca oamenii s uite ceea ce le-ai spus.ăEste posibil ca oamenii s uite ceea ce le-ai spus.ă
Este posibil ca o...
““Tot ce voiţi să vă facă vouăTot ce voiţi să vă facă vouă
oamenii, faceţi-le şi voi la fel;oamenii, faceţi-le şi voi la f...
Pentru a avea o astfel de dragoste care ne
face să fim înţelegători şi buni, cere-i lui Iisus
să vină în inima ta rugându-...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Oamenii De Langa Noi

1,322 views

Published on

Published in: Lifestyle, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,322
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
93
Actions
Shares
0
Downloads
13
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Oamenii De Langa Noi

 1. 1. . OAMENII DE LÂNG NOIĂ O POVESTEO POVESTE ADEV RATĂ ĂADEV RATĂ Ă
 2. 2. Acest eveniment a avut loc în timpulAcest eveniment a avut loc în timpul unuia din zborurile transatlantice de peunuia din zborurile transatlantice de pe data de 14 octombriedata de 14 octombrie 1998.1998. O doamnă fusese aşezatăO doamnă fusese aşezată alături de un domn de culoarealături de un domn de culoare..
 3. 3. DoamnDoamnaa,, vădit supăratăvădit supărată şişi nemulţumită să stea lângă onemulţumită să stea lângă o persoană atât de neplăcută, apersoană atât de neplăcută, a cerut însoţitoarei de zbor să-icerut însoţitoarei de zbor să-i găsească un alt loc.găsească un alt loc. Însoţitoarea îi explicăÎnsoţitoarea îi explică doamnei că avionuldoamnei că avionul era destul de plin,era destul de plin, însă că se va interesaînsă că se va interesa dacă nu cumva maidacă nu cumva mai există locuri la clasa Iexistă locuri la clasa I..
 4. 4. În tot acest timp, ceilalţi pasageri au urmărit toatăÎn tot acest timp, ceilalţi pasageri au urmărit toată scena uimiţi şi dezgustaţiscena uimiţi şi dezgustaţi,, nu numai pentru cănu numai pentru că această doamnă era atât de respingătoare şi deaceastă doamnă era atât de respingătoare şi de nepoliticoasănepoliticoasă,, ci şi pentru că urma să fie mutată laci şi pentru că urma să fie mutată la clasa Iclasa I.. Sărmanul domn de culoare era foarte jenat deSărmanul domn de culoare era foarte jenat de această situaţie însă din politeţe nu a reacţionataceastă situaţie însă din politeţe nu a reacţionat..
 5. 5. AtmosAtmosffeerra eraa era tensionată întensionată în cabină, însăcabină, însă doamna păreadoamna părea foarte mulţumităfoarte mulţumită şi fericită să fieşi fericită să fie mutată dinmutată din preajma aceluipreajma acelui domndomn,, la clasa Ila clasa I..
 6. 6. După câteva minute,După câteva minute, însoţitoarea de zbor aînsoţitoarea de zbor a revenit şi a informat-orevenit şi a informat-o:: ““Îmi cer scuze, doamnă,Îmi cer scuze, doamnă, avionul este într-adevăravionul este într-adevăr foarte plinfoarte plin…… ……Dar din fericire amDar din fericire am mai găsit un loc libermai găsit un loc liber la clasa Ila clasa I..
 7. 7. ““Mi-a luat ceva timp deoarece astfel de schimbăriMi-a luat ceva timp deoarece astfel de schimbări se fac doar cu permisiunea pilotuluise fac doar cu permisiunea pilotului.. Dânsul mi-a confirmat faptul că nu putemDânsul mi-a confirmat faptul că nu putem obliga pe nimeni să stea alături de o persoanăobliga pe nimeni să stea alături de o persoană atât de neplăcută şi a permis această mutareatât de neplăcută şi a permis această mutare.”.” Celorlalţi pasageri nu le venea a credeCelorlalţi pasageri nu le venea a crede…… iar doamnaiar doamna,, cu o expresie triumfătoare pe faţăcu o expresie triumfătoare pe faţă,, a dat să se ridicea dat să se ridice de pe scaunde pe scaun..
 8. 8. Atunci însoţitoarea s-a întors către domnulAtunci însoţitoarea s-a întors către domnul de culoare şi i-a spusde culoare şi i-a spus:: -”-”DomnuleDomnule…… aţi fi aşa de amabil să mă urmaţiaţi fi aşa de amabil să mă urmaţi la clasa Ila clasa I?? În numele întregii noastre companiiÎn numele întregii noastre companii,, pilotul vă cere scuze pentru faptul că aţi fostpilotul vă cere scuze pentru faptul că aţi fost pus în situaţia de a avea lângă dumneavoastrăpus în situaţia de a avea lângă dumneavoastră o persoană atât de neplăcutăo persoană atât de neplăcută.”.”
 9. 9. Toţi pasagerii au aplaudat şi au ovaţionat echipajul,Toţi pasagerii au aplaudat şi au ovaţionat echipajul, care a procedat atât de bine în această situaţiecare a procedat atât de bine în această situaţie.. În acel an, pilotul şi însoţitoarea de zbor au fostÎn acel an, pilotul şi însoţitoarea de zbor au fost medaliaţi pentru această întâmplaremedaliaţi pentru această întâmplare.. Mai mult,Mai mult, compania aeriană şi-a dat seama că nu a puscompania aeriană şi-a dat seama că nu a pus suficient accentul pe instruirea echipajului însuficient accentul pe instruirea echipajului în deservirea clienţilordeservirea clienţilor..
 10. 10. Compania a implementat imediat anumite schimbări! De atunci, afişat în fiecare birou şi în văzul întregului personal, stă scris următorul mesaj:
 11. 11. ““Este posibil ca oamenii s uite ceea ce le-ai spus.ăEste posibil ca oamenii s uite ceea ce le-ai spus.ă Este posibil ca oamenii s uite ce ai f cut pentru eiă ăEste posibil ca oamenii s uite ce ai f cut pentru eiă ă .. Îns nu vor uita niciodat felul în care i-ai f cută ă ăÎns nu vor uita niciodat felul în care i-ai f cută ă ă s se simtă ăs se simtă ă.”.”
 12. 12. ““Tot ce voiţi să vă facă vouăTot ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel;oamenii, faceţi-le şi voi la fel; căci în aceasta este cuprinsăcăci în aceasta este cuprinsă Legea şi ProorociiLegea şi Proorocii.”.” MMateiatei 7:127:12
 13. 13. Pentru a avea o astfel de dragoste care ne face să fim înţelegători şi buni, cere-i lui Iisus să vină în inima ta rugându-te: TE ROG SĂ DAI ACEST MESAJ ŞI ALTORATE ROG SĂ DAI ACEST MESAJ ŞI ALTORA “Dragă Iisus, intră, te rog, în inima mea. Iartă-mi păcatele şi dă-mi viaţa veşnică. Umple-mă cu dragostea Ta şi ajută-mă să mă gândesc mai mult la binele altora, precum o faci Tu. Amin.” www.tommyswindow.comPentru alte mesaje PowerPoint apasă aici:

×