Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
AM
DIVORTA
T…
DA ...
de mult timp am
divorţat de amărăciune,
de tristeţe, de invidie şi
egoism, de ranchiună,
de faţă posacă, de
gânduri...
Am divorţat de
mediocritate, de
aroganţă şi
obrăznicie, de injurii,
de a gândi că sunt
mai bun decât
ceilalţi;
am divorţat...
Am divorţat de nelinişte
şi stresul de a căuta
aprobarea celorlalţi, de
a-i impresiona cum mă
îmbrac, unde locuiesc,
pentr...
Acest divorţ mi-a servit ca
să mă accept aşa cum
sunt, cu fizicul meu şi
felul meu de a fi.
Accept deasemenea
lucrurile ca...
Am divorţat de
sentimentul de vină
şi de toată
neliniştea care se
produce când se
folosesc
momentele
prezente,
imobilizând...
Am divorţat de a mă
lamenta pentru ceea
ce a fost în trecut şi
cu atât mai puţin să
fac eforturi să-i
consider vinovaţi pe...
.Aşa că sunt
burlac de
aceste
sentimente rele,
sunt căsătorit cu
fericirea, căreia
îi promit să-i fiu
fidel pentru tot
res...
Este bine să fii fericit
şi să trăieşti
aşteptând o nouă zi
cu expectative, de a
crea vise ca apoi să
te trezeşti şi să
în...
Să ştiu că, cu
cuvintele mele am
putut să fac pe
cineva să se simtă
bine, că pot să
întind o mână şi
să ajut fără să fac
a...
Si să ştiu că aş putea
călători fără să am
nevoie de bilet de avion,
de vapor sau de tren, că
sunt mai rapid să-mi
dedic a...
Mă umplu de
bucurie să pot
întâlni acest
frumos
sentiment pentru
lucruri atât de
vulgare, sau
banale pentru
unii ... dar a...
Autor: desconocido
Pieza musical:
“Te he visto pasar”
Autor necunoscut
Piesa muzicală:
“Te-am văzut
trecând”.
Am.divortat de suparare. de ura si dusmanie...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Am.divortat de suparare. de ura si dusmanie...

1,991 views

Published on

 • Be the first to comment

Am.divortat de suparare. de ura si dusmanie...

 1. 1. AM DIVORTA T…
 2. 2. DA ... de mult timp am divorţat de amărăciune, de tristeţe, de invidie şi egoism, de ranchiună, de faţă posacă, de gânduri rele despre ceilalţi, de clasificările grosolane şi ieftine despre fiinţele umane; am divorţat de singurătate, de ignoranţa spirituală, de ipocrizie, de lipsa de sensibilitate.
 3. 3. Am divorţat de mediocritate, de aroganţă şi obrăznicie, de injurii, de a gândi că sunt mai bun decât ceilalţi; am divorţat de tot negativul care mă priva de a fi o persoană fericită şi onestă cu mine însumi.
 4. 4. Am divorţat de nelinişte şi stresul de a căuta aprobarea celorlalţi, de a-i impresiona cum mă îmbrac, unde locuiesc, pentru maşina mea, locurile pe care le frecventez, cum îmi decorez casa. Nu mă mai manifest exagerat asupra lucrurilor mărunte sau mari. Îmi fac alegeri proprii, fiind propriul meu stăpân, fără să mă las guvernat de viaţa socială şi ceea ce se vorbeşte.
 5. 5. Acest divorţ mi-a servit ca să mă accept aşa cum sunt, cu fizicul meu şi felul meu de a fi. Accept deasemenea lucrurile care mă înconjoară, fără să mă plâng pentru ele: clima, zgomotul, lumea ingrată, plângăreaţă, intrigantă... Caut să n-o frecventez mult, ca să nu mă destabilizeze. Totul face parte din lumea mea, din lumea naturală şi o accept ca un copil care vede totul şi nu se supără.
 6. 6. Am divorţat de sentimentul de vină şi de toată neliniştea care se produce când se folosesc momentele prezente, imobilizându-mă, pentru faptele care s-au petrecut în trecut. Recunosc că am făcut greşeli şi voi încerca să nu le mai repet.
 7. 7. Am divorţat de a mă lamenta pentru ceea ce a fost în trecut şi cu atât mai puţin să fac eforturi să-i consider vinovaţi pe alţii. Astfel am renunţat la imaginea mea amărâtă şi am descoperit că e mai bine să INVETI din trecut, decât să te PLANGI de ceea ce s-a întâmplat deja.
 8. 8. .Aşa că sunt burlac de aceste sentimente rele, sunt căsătorit cu fericirea, căreia îi promit să-i fiu fidel pentru tot restul zilelor mele.
 9. 9. Este bine să fii fericit şi să trăieşti aşteptând o nouă zi cu expectative, de a crea vise ca apoi să te trezeşti şi să începi să le realizezi, să întâlneşti mulţi prieteni care sunt în aceste momente aşteptând să venim şi să le spunem ceva de bine, sunt fericit că pot să fac diferenţa chiar şi de la distanţă.
 10. 10. Să ştiu că, cu cuvintele mele am putut să fac pe cineva să se simtă bine, că pot să întind o mână şi să ajut fără să fac atâta caz, ... Simplu sunt fericit că sunt viu şi pot să scriu această notă.
 11. 11. Si să ştiu că aş putea călători fără să am nevoie de bilet de avion, de vapor sau de tren, că sunt mai rapid să-mi dedic afecţiunea mea şi nu plătesc excesul de bagaj. Sunt atât de fericit să-mi deschid mail-urile şi să citesc mesajele prietenilor mei, mă simt fericit de faptul că trimiţându-mi un mail şi- au amintit că exist şi prin el mi-au dat un salut de prietenie.
 12. 12. Mă umplu de bucurie să pot întâlni acest frumos sentiment pentru lucruri atât de vulgare, sau banale pentru unii ... dar atât de speciale pentru mine.
 13. 13. Autor: desconocido Pieza musical: “Te he visto pasar” Autor necunoscut Piesa muzicală: “Te-am văzut trecând”.

×