Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Cảm nhận của học viên về khóa học Google Adwords 33
Next

0

Share

Multitouch Walls Info & Zo

Een Multitouch Wall is een groot aanraakscherm dat verticaal is geplaatst. De gehele wand reageert op aanrakingen. Zo kun je presentaties, foto's en filmpjes laten zien, muziek met beeld laten horen, maar ook alles vanaf internet projecteren. Met een simpele aanraking worden allerlei programma's opgestart. Met eenvoudige bewegingen maakt je verschillende schermen kleiner of groter, draai je ze om of schuif je ze weg.
In vergaderruimtes zijn deze wanden niet alleen representatief, maar ook een effectief instrument bij iedere vorm van informatieoverdracht. Maar niet alleen bij presentaties. Ook op beurzen en congressen, in ontvangstruimtes, hotellobbies, musea of andere ruimtes zijn Multitouch Walls een perfect communicatiemedium. Overal waar entertainment, voorlichting of commerciële boodschappen een rol spelen, fungeert een Multitouch Wall als een commerciële eyecatcher.
De wanden kunnen in vrijwel iedere grootte worden geleverd. Dus aanpassing binnen uw interieur of voor een beurs of congres is altijd mogelijk.
Een presentatie met projector, laptop en een wit scherm behoort nu echt tot het verleden. Met een Multitouch Wall heeft u pas echt de beschikking over een interactief media-instrument. Uw communicatie, onze techniek!

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Een Multitouch Wall is een groot aanraakscherm dat verticaal is geplaatst. De gehele wand reageert op aanrakingen. Zo kun je presentaties, foto's en filmpjes laten zien, muziek met beeld laten horen, maar ook alles vanaf internet projecteren. Met een simpele aanraking worden allerlei programma's opgestart. Met eenvoudige bewegingen maakt je verschillende schermen kleiner of groter, draai je ze om of schuif je ze weg. In vergaderruimtes zijn deze wanden niet alleen representatief, maar ook een effectief instrument bij iedere vorm van informatieoverdracht. Maar niet alleen bij presentaties. Ook op beurzen en congressen, in ontvangstruimtes, hotellobbies, musea of andere ruimtes zijn Multitouch Walls een perfect communicatiemedium. Overal waar entertainment, voorlichting of commerciële boodschappen een rol spelen, fungeert een Multitouch Wall als een commerciële eyecatcher. De wanden kunnen in vrijwel iedere grootte worden geleverd. Dus aanpassing binnen uw interieur of voor een beurs of congres is altijd mogelijk. Een presentatie met projector, laptop en een wit scherm behoort nu echt tot het verleden. Met een Multitouch Wall heeft u pas echt de beschikking over een interactief media-instrument. Uw communicatie, onze techniek!

Views

Total views

295

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

1

Actions

Downloads

0

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×