Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Més manuals a: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware© Roger Casadejús Pérez | http://www.exabytein...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Què és W3C?

191 views

Published on

Què és W3C?

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Què és W3C?

  1. 1. Més manuals a: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware© Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/W3CQue és W3C?W3C són les sigles de World Wide Web Consortium i és una comunitat internacional on elsestats membres treballen per poder desenvolupar estàndards per al desenvolupament web iaixí ajudar a un millor desenvolupament d’internet a nivell mundial.W3C és reconegut a nivell mundial per ser lorganització encarregada destandarditzar ElLlenguatge de Marcat dHipertext o millor conegut com HTML, el qual és utilitzat per al dissenyi desenvolupament de llocs web, aquest estàndard es va iniciar lany 1994 (és important aclarirque abans que W3C treballés en HTML ja altres organitzacions havien desenvolupat versionsprèvies).No obstant això els objectius de W3C van més enllà del desenvolupament dHTML i treballenen altres projectes a fi de poder brindar noves opcions per a lelaboració de llocs web, tant ésaixí que en els últims anys han concentrat el seu esforç en el desenvolupament de XHTML, unaversió avançada dHTML que pretén en els propers anys substituir-ho.Daltra banda W3C es centra en quatre objectius que descrivim a continuació:· Web per a tots : Accessibilitat per a tothom de forma global, sense barreres tecnològiques,limitacions o culturals.· Web Sobretot : Intenta afegir el màxim de dispositius a la web, actualment està en un procésdobertura on les PDAs, Televisions, etc. estan iniciant el seu camí cap a la web.· Base de Coneixement: Permetre que cada usuari pugui fer un bon ús de la web.· Seguretat: Guiar al desenvolupament de la web respectant les normes legals, comercials i elsaspectes socials originats per aquesta tecnologia.Així daquesta manera W3C es converteix en una organització de molta importància a nivellmundial, ja que els estàndards que la mateixa presenta poden influir en la forma en què eldesenvolupament web avanci a nivell mundial.

×