Successfully reported this slideshow.

Presentació de Xbox one

179 views

Published on

Presentació de Xbox one.

Més manuals a: http://www.exabyteinformatica.com

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Presentació de Xbox one

  1. 1. Més manuals a: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware/© Roger Casadejús Pérez | ExatiendaPresentació de Xbox OneJa la tenim aquí. O almenys ja lhan presentat oficialment. Xbox One serà la successora de Xbox360 i laposta de Microsoft per al següent cicle tecnològic de consoles de sobretaula. Unaconsola de caràcter continuista que aposta per seguir el mateix camí que va marcar lanteriorconsola.Ja coneixem algunes especificacions tècniques, el nou comandament que acompanyarà a laconsola, la nova iteració de Kinect i alguns serveis exclusius. A nivell de jocs haurem desperarfins al E3 per saber exactament què pot fer la nova consola de Microsoft i quins són aquests 15títols que té en desenvolupament. Però de moment centrem-nos en el que sí sabem.Microsoft Xbox One: Especificacions tècniquesMicrosoft ha passat gairebé de puntetes per les especificacions tècniques de la seva novamàquina en la presentació i encara que això sol ser bastant extrany no han pogut evitar donarde forma ràpida i contundent algunes dades. La nova Xbox One serà un dispositiu potent queincorporarà un processador de vuit nuclis i 8Gb de Ram i que segons els responsables deMicrosoft és unes 8 vegades més potent que la Xbox 360.APU de 8 nuclis AMD “Jaguar”Processador de 64 bits fabricat a 40 nm a 1.6Ghz i caché nivell 2 de 4MbGPU a 800Mhz, suport Direct X118Gb de memòria DDR3Disc dur de 500 GbSoC AMD que combina en un només xip de 40 nanòmetres la CPU, la GPU i la memòriaUSB 3.0802.11n Wireless WiFi DirectLector Blu-Ray i suport per 50 GBSortida i entrada HDMIUn nou comandamentEl nou comandament de Xbox One, segons Microsoft, incorpora més de 40 novetats encaraque la seva forma és molt similar al que tots coneixem. En la part central trobarem dos botonsnous que semblen vinculats a la Interfície dusuari. A més el comandament podrà sercompletament detectat pel nou sensor Kinect de manera que el lag es redueixi a zero.El D-Pad també ha estat redissenyat segons els suggeriments de moltíssims gamers que portenanys queixant-se de la poca eficàcia de lactual. Els desenvolupadors, a més, podran programarfeedback fins i tot en els gallets del comandament perquè lexperiència sigui encara mésimmersiva.
  2. 2. Més manuals a: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware/© Roger Casadejús Pérez | ExatiendaNou compartiment per a una bateria de més durada, triggers que poden presentar diversosnivells de resistència i vibració, WiFi dalta velocitat… en definitiva, un comandament queestarà a lalçada de tots els avanços tecnològics de la nova consola de Microsoft.Un nou KinectCom era desperar Microsoft ha presentat la segona generació de Kinect. Una nova càmeraque millora en tot lanterior a la seva predecessora ja que incorpora resolució de 1080p, 30FPSa color i millores en els micròfons (per al reconeixement de parla i lús de Skype).Però com era desperar també és capaç de detectar moviments molt més lleus. En paraules deMarc Whitten, vicepresident de Xbox Live, el dispositiu és capaç dentendre la més mínimarotació del canell, transferència de moviment i fins i tot el batec del cor en fer exercici.Xbox One i la televisió intel·ligentLa nova Xbox One sha dissenyat per erigir-se com lautèntic centre multimèdia definitiu en elmenjador. Una sort de hub que ens permetrà accedir a tot el contingut que vulguemmitjançant comandaments de veu i fins i tot mitjançant gestos.La nostra col·lecció de pel·lícules, cançons, sèries o accedir a Internet Explorer, buscarinformació, veure la televisió, canviar de cadena… tot això es podrà gestionar mitjançant lanova consola i duna forma tan senzilla com demanar-li-ho. Vaja, que mitjançantcomandaments de veu aconseguirem que respongui als nostres actes duna manera ràpida ieficaç.A més a més, gràcies a la funció “snap-mode” podrem fer dues coses alhora: estar veient unapel·lícula i demanar-li a la consola que executi Internet Explorer i busqui algun contingut a Bingper a nosaltres. Tot, per descomptat, sense que la reproducció de la pel·lícula es detingui o esressenti.Volem saber què estan donant? Podem demanar-li a la consola que llanci una guia interactivade programació i, de nou mitjançant comandaments de veu, demanar-li que canviï deprograma o que ens porti a les nostres sèries favorites. A més a més, Xbox One oferirà un altretipus de continguts a Estats Units com sèries o un acord especial amb la NFL. Continguts queamb tota probabilitat no tindrem a Espanya. En resum, Xbox One apunta a ser un gran centremultimèdia a més duna gran consola.Jocs que sinstal·len i sassocien a un compteSegons sapunta tots els jocs hauran de ser instal·lats en el disc dur de la màquina abans decomençar a jugar, quedant així associats al nostre compte. El problema ve quan aquest discpassa a un segon propietari (imagineu que li deixeu el joc a un amic o a un familiar). Enproduir-se lassociació a un segon compte extern, en intentar instal·lar aquest disc, shauràdabonar una quantitat de diners extra encara desconeguda.
  3. 3. Més manuals a: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware/© Roger Casadejús Pérez | ExatiendaUna mesura que segur alegra als quals lluiten contra el mercat de segona mà però quenecessita dun aclariment per part de la companyia. Possiblement en lE3 sapiguem més sobreaquest sistema.Llançament de Xbox OneMicrosoft ha decidit plantar-li cara a Sony i llançar la seva Xbox One a finals daquest mateix2013. Pel que sembla es tractarà dun llançament global de cara a conquistar el mercatnadalenc. Una interessant batalla la que tenim per davant i que enfrontarà als dos sistemesdentreteniment que intentaran regnar en les nostres llars durant els propers anys. El preusegueix sent una incògnita...

×