Presentació de Prestashop

148 views

Published on

Presentació de Prestashop.

Més manuals a: http://www.exabyteinformatica.com

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
148
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentació de Prestashop

 1. 1. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/Presentació de PrestashopPrestashop és una nova eina per generar i administrar botigues en línia de manera senzilla.Segurament, coneguis més eines daquest tipus com OsCommerce, ZenCart, Magento, etc…No obstant això, és molt probable que pensis que o bé shan quedat desfasades, o bé, no sóngens senzilles dinstal·lar i administrar (o tot el contrari! en aquest cas, et recomanem quesegueixis amb la teva eina habitual).Aquesta nova eina, està desenvolupada exclusivament amb php5, i és molt lleugera i ràpida(les plantilles smarty tenen molt a veure en això, sobretot amb la versió 3). Els requisitsnecessaris per fer-la funcionar, es resumeixen en:· Servidor Linux, Unix, o Windows.· Apache web server.· PHP 5.x o superior.· MySQL 5.x o superior.La majoria dels servidors dedicats inclouen aquestes característiques, en cas contrari, hauriesde demanar-les perquè la botiga funcionés perfectament.Les característiques que sesperen per a la versió estable (algunes ja estan desenvolupades)són les següents:Catàleg· Comparar productes.· Triar quins productes.· “Catàleg” de manera (productes no disponibles per a la venda).· Els preus de pantalla de la unitat dels productes.· Laddició de la gestió de codi UPC (EUA, Canadà).· Arxiu dinventari (vendes, reposició dexistències, etc).· Gestió dinventaris.· Mínima quantitat de la compra.
 2. 2. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/· Categories i sub categories il·limitades.· Grups datributs il·limitats (talles i colors).· Nombre il·limitat de característiques (Vermell, verd, S, M, L, etcètera…).· Característiques dels productes il·limitats (ex: samarreta, vermell, XL).· Generador automàtic de característiques.· Característiques il·limitades de productes.· Imatges il·limitades amb escalat automàtic.· Imatges múltiples per producte.· Zoom i thickbox en les imatges de productes.· Protecció filigrana en les imatges.· Comentari dels clients sobre els productes.· Notació dels productes pels clients.· Mòdul eKomi (Opinió del client sobre els productes).· Doble indicació dels preus : amb IVA o sense.· Elecció del nombre de productes per pàgina.· Indicació de les quantitats disponibles en la fitxa producte.· Classificació dels productes per pertinència, preu, data…· Imprimir les fitxes dels productes.· Seguiment de les anomalies a linterior de les Categories o dels productes (buits,desactivats…).· Categories restringides a grups de clients.· Packs de productes i complements.· Documents adjunts i fitxes productes (instruccions dús…).· Preus decreixents en percentatge.· Preus decreixents en import fix.· Consideració de les referències dels productes, proveïdors, , ISBN-EAN13.· Llistes de regals.· Enviament per el correu electrònic de la llista de regals.
 3. 3. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/· Seguiment dels productes comprats en la llista de regal (qui, quan...).· Gestió dels fabricants i marques.· Gestió dels proveïdors.· Funció “Enviar a un amic”.· Gestió del impost ecològic.· Productes personalitzables.· Productes descarregables (MP3, PDF, EPUB…).· Venda creuada.Clients· Interfície de servei al client integrada en el back-office.· IVA intracomunitari.· Adjunts en el formulari de contacte.· Cupons.· Inscripció del client i compte personal.· Recuperació de la contrasenya oblidada.· Seguiment de les sospites de sol·licituds per correu electrònic.· Possibilitat de crear grups de clients.· Conservació dels carros creats pels clients (carros abandonats).· Sistema de punts de fidelitat.· Sistema de apadrinament.· Inscripció i un butlletí de la opt-in.· Possibilitat de tornar a contactar a un client que ha abandonat el seu carro.· Enviament de vals de descompte als millors clients.· Enviament de vals de descompte als clients que hagin realçat una comanda.· Contacte amb els clients que no han realitzat una comanda durant un temps predefinit.· Formulari dinscripció prèviament completat amb Reverse Form.
 4. 4. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/· Possibilitat de fer un regal als clients per al seu aniversari.· Alertes d’email per als clients en cas de reposició dun producte.Comandes· Una pàgina de pagament i enviament.· Pagament davaluació.· Possibilitat de renovar una ordre amb un sol clic.· Consulta en temps real dels carrets creats pels clients.· Estat de les comandes configurables.· Missatges predefinits de seguiment de comandes.· Importar una comanda mínima configurable.· Possibilitat de comanda de productes esgotats.· Gestió de les devolucions.· Reintegració dels productes retornats en lestoc.· Factures, bons i albarans de lliurament en format PDF.· Bons i devolucions parcials.· Devolucions en forma de bons automàtics.· Ofertes especials (reduccions, vals de descompte).· Descomptes en import fix o percentatge en la comanda o en els productes.· Val de descompte per categoria, amb un import mínim o no, acumulables o no, per client iper data.· Val de despeses denviament gratuïts.· Possibilitat dembolicar en paper de regal i/o reciclable.· Possibilitat de facturar el paper de regal.· Validació obligatòria de les CGV.
 5. 5. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/Pagaments· Autoritzar AIM.· Prestashop de seguretat.· Les normes sobre tarifes.· Gestió tributària dels països, estats dels Estats Units.· Mitjans de pagament il·limitat (extensions disponibles a addons.prestashop.com).· Filtre de les maneres de pagament per part del país estranger.· Filtre de maneres de pagament per grups de clients.· Pagament per a qualsevol banc.· Pagament amb controls lliures.· Pagament al comptat en el moment de l’entrega.· Mòdul de Google Checkout.· Paypal (preconfigurat).· HipayTransport· Triar el tipus de rangs (pes preu) per la companyia.· Data de lliurament.· Transportistes i destinacions il·limitades.· Transports per a les zones afectades en els estats específics.· Notificació per email dels estats de lliurament (personalitzables).· Possibilitat de seguir el seu paquet pel nom de la comanda.· Recollir en la botiga.· Despeses de manteniment configurables.· Possibilitat de regalar les despeses de enviament (gratis, per comanda mínima, per preu o perpes).· Facturació per pes. Taula de franges de preus de les despeses denviament.
 6. 6. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/· Adreça de lliurament i de facturació diferents.Estadístiques· Estadístiques dexportació.· Nombre de visitants en línia.· Nombre de visites i de visitants.· Nombre de comandes i volum de vendes.· Comptes de clients, els perfils del client.· Equipament dels visitants (navegadors…).· Estadístiques de catàleg i de taxes de transformació per categories.· Preu de compra dels productes (càlcul de marge).· Estadístiques de productes.· Gestió dels millors clients.· Pàgines afluents.· Paraules clau.· Millors productes.· Millors vals de descompte.· Millors categories.· Millors proveïdors.· Estadístiques del butlletí.· Estadístiques dels transportistes.· Cerca en la botiga.· Estadístiques per afiliat.· Gestió de la despesa per clic; despesa fixa o per comanda o percentatge demanat.· Ubicació geogràfica.· Gestió de les pàgines de no es troben.· Paraules clau en els motors de cerca.
 7. 7. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/· Integració completa amb Google Analytics.· Visualització en GD (Artichow).· Visualització en Flash (XML / Gràfiques SWF).· Visualització en Silverlight (Visifire).· Google Visualització (Llistes de Google).Traduccions· Geo-localització en temps real.· Edició d’e-mail.· Traducció en tres idiomes per defecte: francès, anglès i espanyol.· Importar / exportar els paquets de traducció a partir del Back-Office (.gzip).· Idiomes il·limitats (Més de 40 idiomes disponibles actualment).· Eina de traducció en línia.Ubicació· Normalització dadreces postals dels Estats Units.· Nombre il·limitat de divises.· Format de divises.· Sincronització dels tipus de canvi.· Nombre il·limitat de taxes.· Taxes per país i/o per zona.· Taxes per estat.· Fus horariReferències· Un millor reconeixement de la llengua en les url’s.· Optimització de les referències (SEO).
 8. 8. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/· Gestió dels meta tags (En quan a títol, paraules clau …)· URL canònica (El contingut duplicat).· Google Sitemap.· URL simplificada.· Permalinks.Seguretat· Accés al Back Office per identificació i contrasenya.· Compatibilitat Xifrat SSL (Secure Socket Layer).· Únics en fitxes de Back Office i Front Office.· Compatibilitat conformement a la norma PCI DSS.· Resistència als atacs de tipus XSS, CSRF, injeccions SQL, inclusions distants, path transversal...· Bloqueig de les injeccions en els emails headers.· Xifrat de les contrasenyes en la base de dades.· Xifrat de les cookies.· Bloqueig de les temptatives de recuperació de contrasenyes repetides.Gestió· Possibilitat deditar el seu tema directament de loficina (LiveEdit).· Pàgina de producte dassaig abans de publicar en línia.· La integració de addons Prestashop en back-office.· Les comandes dexportació i factures.· Ús de tres diferents logotips.· Serveis web.· Mòdul genèric per importar botigues.· Ajuda contextual en el Back-Office.· Back-Office personalitzable.
 9. 9. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/· Accessos directes personalitzables en el Back-Office.· Funció de cerca integral en el Back-Office.· Gestió múltiple dusuaris (Back-Office) i dels seus permisos (ACL).· Mode ‘En manteniment’.· Autorització daccés a la botiga en manteniment per IP’s.· Editor de Text WYSIWYG (What You See Is What You Get) complet.· Sistema de gestió de contingut (CMS) per a pàgines amb a avís legal, CGV…· Programa dafiliats.· A granel lister: importació darxius CSV.· Mòduls complementaris.· Activació – desactivació de mòduls en un clic.· Gestió dels sub dominis.· Copia de seguretat de la base de dades (parcial o íntegra).· Generació automàtica dels fitxers .htaccess· Generació automàtica dels fitxers robots.txt· Enviament de missatges de correu electrònic SMTP (amb SSL o TLS) o PHP mail ().· Gestió de les fonts específiques en els fitxers PDF.· Indexació dels productes per a una cerca optimitzada.· Novetats en directe des del Back-Office.· Gestió dels estocs.· Alertes SMS (arxiu, Nova Comanda …).· E-mail alertes en cas descassetat dexistències.· Gestió dels fluxos RSS.· Exportar missatges de correu electrònic inscrits a la newsletter.· Front-Office modulable.· Localitzador de botigues.· Navegació en facetes (beta).
 10. 10. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/· Possibilitat de desactivar les pàgines de contingut, les pàgines del fabricant, i les pàgines deproveïdors.· Substitució de thickbox per fancybox (fotos en miniatura).· Personalització simplificada dels temes gràfics.· Compatible amb IE 6.· Compatible W3C.· Carro Ajax.· Cerca per àlies.· Cerca Ajax.· Cerca per àlies.· Pàgina dinici personalitzable (imatge, textos).· Sistema descenes (presentació dels productes).· Bombolles dinformació sobre les fitxes productes: data de lúltima compra o dús del carro.· Activació – desactivació de mòduls en un clic.· Productes estrella a la pàgina dinici.· Possibilitat dincloure publicitat.· Nous productes.· Possibilitat dintegrar Google Adsense.· Favicon personalitzable.· Fil conductor.· Formulari de contacte amb entrades múltiples.· Afegir a favorits en un clic.· Triar la divisa.· Triar lidioma.· Inscripció al flux RSS.· Mostrar els productes de la mateixa categoria.· Mostrar les millors vendes.· Mostrar el contingut del carro.
 11. 11. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware(C) Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/· Mostrar categories.· Mostrar dades permanents (Responsabilitat, CGV …).· Mostrar enllaços suplementaris.· Mostrar fabricants.· Afegir a favorits en un clic.· Mostrar proveïdors.· Bloc “El meu compte”.· Mostrar el compte complet del client (dades, comandes , bons..).· Bloc butlletí dInscripció.· Inscripció al flux RSS.· Posar en relleu les maneres de pagament disponibles.· Bloc de mostra del flux RSS tercer.· Cerca ràpida.· Mostrar les ofertes.· Mostrar enllaços a peu de pàgina.

×