Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Leaflet masterclass passwords

Tijdens deze workshop van 3 uur leren we de deelnemers hoe ze veilig kunnen omgaan met passwords, wat een veilig password is, hoe ze passwords kunnen onthouden, Best practices, etc. Belangrijk onderwerp wat veel problemen kan voorkomen.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Leaflet masterclass passwords

  1. 1. Interactief De sessies zijn zeer interactief. Het is mogelijk om workshops te organiseren bij uw bedrijf aan huis of op een externe locatie. Sebyde verzorgt ook een master- class over Phishing. In deze mas- terclass leren de deelnemers over de gevaren van phishing, hoe ze het kunnen herkennen en wat ze moeten doen als ze een phishing mail ontvangen. Tevens verzorgen we op maat gemaakte workshops over speci- fieke security gerelateerde on- derwerpen. Voor wie? Deze masterclass van 2-3 uur is geschikt voor management en medewerkers die met ICT middelen in het bedrijf werken. Er is geen specifieke voorkennis benodigd. De workshop wordt gegeven door ervaren trainers/coaches en is geschikt voor iedere medewerker van een organisatie. In deze praktische masterclass over het veilig gebruik van passwords leren de deel- nemers wat het belang is van het veilig gebruik van sterke passwords, waarom het noodzakelijk is om unieke passwords te gebruiken, hoe sterke passwords te maken en hoe ze te onthouden. Resultaat Na deze masterclass zullen de deelnemers begrijpen hoe belangrijk passwords zijn. Ze weten hoe ze sterke passwords kunnen aanmaken en hoe ze veilig met de pass- words dienen om te gaan. Onderwerpen De onderwerpen die tijdens deze master- class passwords aan de orde komen zijn:  Waarom passwords?  Hoe worden wachtwoorden gecompro- mitteerd  Waarom unieke wachtwoorden  Waarom regelmatig veranderen  Hoe maak je een sterk password  Policies voor passwords  Hoe om te gaan met fouten  Wat is “two-factor-authentication”  Hoe kan ik al mijn passwords onthou- den? Passwords worden veelvuldig gebruikt. Voor bijna ieder account op het werk of op Internet is er wel een username en een password nodig. Pass- words dienen ter beveiliging van systemen maar door onzorgvuldig gebruik lopen bedrijven grote risico’s. In deze masterclass leert u wat veilige pass- words zijn, en hoe u die goed kunt beschermen en onthouden. Masterclass Passwords Beetzlaan 5 3762 CA Soest Tel: 085 - 273 33 76 Email: info@sebyde.nl Website: www.sebydeacademy.nl Lange wachtwoorden zijn veiliger Verlaag het risico op cybercriminaliteit! WAT IS EEN STERK PASSWORD? WAT IS HET GEVAAR ALS IK EEN PASSWORD GEBRUIK VOOR MEEDERE AC- COUNTS? Mijn klant vraagt om een veilige website. Hoe pak ik dat aan? BEL +31 (0)6 53 23 32 69 Email info@sebyde.nl Aanmelden?

×