Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Absolut superb

919 views

Published on

  • Be the first to comment

Absolut superb

  1. 1. O căprioară vine în fiecare dimineaţă în vizită la o pisică.   Această pisică din Harrisburg, Pennsylvania, USA., este norocoasă de a avea o prietenă cu totul specială.   Proprietarul pisicii a făcut aceste fotografii la una din întâlniri .
  2. 7. Orfan , acest urangutan de trei ani era atât de deprimat încât refuza hrana şi orice tratament. Veterinarii erau siguri că va muri.    Dar a întâlnit un câine bătrân, piredut în împrejurimile parc ului zoologi c şi, din acea zi urangutanul a acceptat să intre în sala de tratament.   Au devenit prieteni de nedespărţit. Urangutanul şi-a recăpătat pofta de viaţă şi îl însoţeşte pe noul său prieten peste tot . Ei trăiesc în nordul Californie i , iar înotul est e sport ul lor favori t , cu toate că Roscoe ( urangutanul ) se teme de apă şi nu înoată decât cu prietenul lui .
  3. 16. Nairobi : un pui de hipopotam în vârstă de un an (300 kg!), Owen, supravieţuitor al unui tsunami de pe coasta Keny ei, a legat o prietenie solid ă cu o broască ţestoasă centenar ă în parc ul Lafarge d in Mombassa. El o consideră drept mamă pe broască , directoarea Paula Kahumbu declarând : « Ei înoată , mănâncă şi dorm împreună . H ipopotam ul devin e agres iv dacă cineva se apropie de cea pe care o consideră mama lui »
  4. 24. Anjan est e cimpazeul care a salvat doi tigri albi, separaţi de mama lor de taifunul Hanna. Nu numai că se joacă cu ei , dar le dă şi biberon ul ... A mai îngrijit şi un pui de leopard şi unul de leu ... Este cu adevărat ceea ce se numeşte instinct matern …
  5. 36. Vă aduceţi aminte de Bambi şi de Tambur ! Iată-i din nou !
  6. 47. Sfârşit

×