Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Social Media - Wundermittel oder Teufelszeug?
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

Download to read offline

Reunió inici de curs 2n 12-13

Download to read offline

 • Be the first to like this

Reunió inici de curs 2n 12-13

 1. 1. ESCOL A 25 DE SETEMBRE
 2. 2. BENVINGUTSCurs 2012-13
 3. 3. EDUCACIÓ I CONVIVÈNCIA► Necessitat d’unes normes de convivència.► Respectar als altres: companys, personal docent i no docent.► Importància de l’esforç personal .► Hàbits de treball personal i respecte vers el treball dels altres.
 4. 4. ACCIÓ TUTORIAL► Assemblees de classe.► Tutoriaindividualitzada: Projecte “Escolta’m”.► Competència social (treball de les emocions, resolució de conflictes...)► Col·laboració amb la família (projecte d’aula, sortides, aniversaris....)
 5. 5. Relació família escola► Entrevistes individuals amb el tutor.► L’agenda escolar.► Informes escrits a les famílies ( trimestrals).► Visites a l’aula.
 6. 6. Per un bon funcionament a l’escola i a l’aula Assistència i puntualitat. Horari d’entrada i sortida. Entrades per la porta principal i sortides pel lateral del pati. Actuacions previstes en cas de retards a l’entrada i sortida. No es pot fumar a l’escola ni entrar amb animals. En cas d’oblit d’algun objecte personal del/la vostre fill/a els conserges no estan autoritzats a fer-ho arribar.
 7. 7. RECORDEU QUE:► TOT EL QUE PORTEU DE CASA HA D’ANAR BEN MARCAT AMB EL NOM I COGNOM.► Heu de portar una bata per les classes de plàstica.► Un got i una capsa de tovalloletes .► L’escola no es fa responsable de les joguines i/o diners que els alumnes puguin portar.
 8. 8. • No es poden portar begudes a l’escola.• Cal esmorzar bé a casa.• No estan permeses les llaminadures.• L’escola no es fa responsable de les joguines i/o diners que els alumnes puguin portar.
 9. 9. PROJECTE TRANSVERSAL 12- 13► 50è aniversari de la rierada. Els Oficis
 10. 10. METODOLOGIA► Inteligències Múltiples► Treball cooperatiu► Ciències Experimentals
 11. 11. TREBALL PER ÀREES CONTINGUTS DE L’ÀREA DE MATEMÀTIQUES 1. Numeració i càlcul:  Fins al 999.  Sumes i restes portant-ne.  Taules de multiplicar fins al 5. 2. Mesures:  Longitud, pes i capacitat  El dies del mes i les hores. 3. Situació en l’espai 4. Estadística
 12. 12. CONTINGUTS DE L’ÀREA DE LLENGUA CATALANA1. Comprensió i expressió oral: a partir de llibres de lectura, explicació de les pròpies vivències, assemblees.. Aprofitant qualsevol situació per millorar la comunicació.2. Comprensió i expressió escrita: a partir del Món ortogràfic, el lector, els dictats muts, l’autodictat, dictats preparats, llibres de lectura, la llibreta del periodista...
 13. 13. CONTINGUTS DE L’ÀREA DE CONEIXEMENT DEL MEDIEl cosEls sentitsEls alimentsEstats de l’aiguaEl dia i la nit. Fases de la llunaEls dies de la setmana i els mesos de l’anyEls animalsLes plantesFestes de cada estació de l’anyTreball del nom de la classe
 14. 14. INFORMÀTICAÚs a l’aula de tots els recursos informàtics: pissarres digitals, portàtils...EDUCACIÓ VISUAL I PLÀSTICA Ús de diferents tècniques plàstiques. Projecte Picasso.MÚSICAVeu – cançó.Educació de l’oïda.Llenguatge musical.Rítmica – expressió corporal.
 15. 15. EDUCACIÓ FÍSICAEl cos, imatge i percepció.Habilitats motrius i qualitats físiques bàsiques.Activitat física i salut.Expressió corporal.El joc.ENGLISHWe speak english all the time!!! Es treballa la comprensió i expressióoral a través de contes, cançons, jocs, maleta viatgera ...Treballarem teatre en anglès a partir de la metodologia de l’Artigal.
 16. 16. SORTIDES IACTIVITATS
 17. 17. 1r trimestreColònies Can Ribas (24,25,26 octubre)Bufalletres (20 i 21 de setembre)Sortida Museu Idees i Invents de Barcelona (14 i 15 de novembre)2n trimestreCosmocaixa “Fenòmens elèctrics” (15 de febrer )Museu Picasso ( 3 d’abril )3r trimestreAudició Musical “La Festa de la Nora” Teatre SAT de Sant Andreu(15 de maig)Sortida al Pantà de Vallvidrera 1r i 2n
 18. 18.  SORTIDA DEL PROJECTE DANSA BALLADA A LA RAMBLA DEL FERROCARRIL. TALLER DE PICASSO BUFALLETRES ALTRES: VISITA A L’EXPOSICIÓ DE PESSEBRES ...AL LLARG DEL CURS US ANIREM DIENT QUAN LES FEM.

Views

Total views

298

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

7

Actions

Downloads

5

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×