Successfully reported this slideshow.

De Avonden op de Niet Commerciële Club Groningen

0

Share

1 of 15
1 of 15

De Avonden op de Niet Commerciële Club Groningen

0

Share

Download to read offline

Gisteravond presenteerde ik een opzet voor De Avonden op de Niet Commerciële Club Groningen. De ideeën werden met enthousiasme ontvangen. Kortom: de avonden gaan nog mooier worden!

Gisteravond presenteerde ik een opzet voor De Avonden op de Niet Commerciële Club Groningen. De ideeën werden met enthousiasme ontvangen. Kortom: de avonden gaan nog mooier worden!

More Related Content

More from Ritzo ten Cate

Related Audiobooks

Free with a 14 day trial from Scribd

See all

De Avonden op de Niet Commerciële Club Groningen

 1. 1. de Avonden op de Niet Commerciële Club Groningen Geert Jan, Harry, Jolijn, Marcel, Marloes, Ritzo
 2. 2. die wat kunnen en willen regelen voortrekkers met menings verenigt mensen met een voorliefde voor Groot-Groningen (als groep nogal divers)
 3. 3. we treffen elkaar op de 2e en 4e dinsdag van de maand we doen dingen samen waar Groot-Groningen beter van wordt als geheel of op kleinere schaal
 4. 4. elke avond begint met een verhaal van één van ons waar we vervolgens samen iets over vinden en waar we tenslotte iets mee, tegen of aan gaan doen
 5. 5. een verhaal heeft een verbinding met Groot-Groningen een verhaal komt uit de groep zelf een verhaal is nooit commercieel van aard
 6. 6. 1. Ruwe Pronkjewailtjes iemand presenteert zijn of haar verhaal (al dan niet met hulpvraag) we vinden daar samen iets over we doen iets - zeker als dat gewenst is “Wow, dat we dat in Groningen hebben, zeg!” FabLab,Yellowbird, Reality Center, Sillicon Groningen, enz.
 7. 7. 2. Opwingdings met Menings iemand deelt zijn of haar (onderbouwde) opwinding we vinden daar samen iets over we doen iets - als we dat nodig vinden courante, veelbesproken thema’s Fietsloze Folkinge, Baanverlening Eelde, etc.
 8. 8. 3.Van de Hoed en de Rand iemand deelt zijn insiders blik we verdiepen ons en begrijpen het we duiden het en delen het misschien met de wereld grote thema’s waar je meer van hoort te weten Energy Valley, Lifelines, Google in Groningen
 9. 9. 4. Peilstokavond we presenteren nieuwe plannen we vinden daar samen iets over en scherpen aan we regelen het programmering, doorgroei, lidmaatschap, bestuur, etc.
 10. 10. X. Kers op de Slagroom iemand doet iets ter inspiratie, ontroering of voor de grap max 15 minuten een ander Armeens geluid, dat gedicht van Gijs misschien wel iets van Kristi, of van Lyske een TED-filmpje, een OK GO clip, etc.
 11. 11. Y. Terug bij de Club Fablab vertelt hoe’t nu gaat, Liesbeth vertelt hoe ‘t met haar kinderrechstpositie gaat, Jolijn en Carina laten hun eerste productiemodel zien.
 12. 12. Z. Iets anders Pecha Kucha avond, 8 uur overwerken, In de Ring, etc.
 13. 13. de Avonden 19.30 inloop 20.15 los 21.30 X of Y of verder aan de bar
 14. 14. Geert Jan Marloes Marcel Jolijn Harry ik
 15. 15. dus dat...

×