Spreekbuis.nl

535 views

Published on

Over Spreekbuis.nl
Het blad Spreek’buis ontstond in 1946, aanvankelijk onder de titel De omroeper. Vanaf 1969 werd de naam veranderd in Spreek’buis. Het blad verwierf een positie als omroepbreed platform voor mediaprofessionals. Wegens bezuinigingen besloot de NPO in 2013 het vakblad na met een oplage van 12.000 na bijna 70 jaar op te heffen.

Spreekbuis.nl komt nu terug als digitaal platform. De focus ligt niet meer alleen op de publieke omroep, maar ook op commerciële zenders en faciliterende media-organisaties.

Het nieuwe initiatief is opgezet door Richard Otto (oa MobileMarketing.nl) en Ais Leuhery (oa Blyk, Binck) in samenwerking met Media Werkplaats Hilversum.

Powered by Angry Bytes en Compatible Computer Solutions.

Spreekbuis.nl gaat binnenkort live.

Meer weten?
Email naar: info@spreekbuis.nl

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
535
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Spreekbuis.nl

  1. 1. Het blad Spreek’buis ontstond in 1946, aanvankelijk onder de titel De omroeper. Vanaf 1969 werd de naam veranderd in Spreek’buis. Het blad verwierf een positie als omroepbreed platform voor mediaprofessionals. Wegens bezuinigingen besloot de NPO in 2013 het vakblad na met een oplage van 12.000 na bijna 70 jaar op te heffen.
  2. 2. Spreekbuis.nl komt nu terug als digitaal platform. De focus ligt niet meer alleen op de publieke omroep, maar ook op commerciële zenders en faciliterende media-organisaties.
  3. 3. Het nieuwe initiatief is opgezet door Richard Otto (oa MobileMarketing.nl) en Ais Leuhery (oa Blyk, Binck) in samenwerking met Media Werkplaats Hilversum. Powered by Angry Bytes en Compatible Computer Solutions. Spreekbuis.nl gaat binnenkort live. Meer weten? Email naar: info@spreekbuis.nl

×