Lowlands Belevingsmeter

476 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
476
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Lowlands Belevingsmeter

  1. 1. BELEVINGSMETER VOOR LOWLANDS. Door Remo Hollaar & Stanley van Leeuwen
  2. 2. CONCEPT Bij het verlaten van de verschillende stands of concert, heb je twee uitgangen. Deze uitgangen zullen de bezoeker de keuze geven of zij het optreden of wat dan ook plaats vond goed of slecht vonden. Er word dus geregistreerd welke artiesten het goed hebben gedaan en wat vooral in de smaak viel bij de bezoekers. Aan de bezoeker zijn toegangskaartje en bandje zal een code gekoppeld zijn waarmee een persoonlijke pagina gecreëerd word.
  3. 3. Dit kaartje krijg je bij de ingang van het park om een eerste indruk te geven waar de logo’s voor staan. Hier word uitgelegd wat de rode en groene kleuren betekenen, en wat je dus kunt doen als je weggaat bij en performance. Dit bandje krijg bij de ingang van het park. Hiermee word je gevolgd door gps.
  4. 4. Hier is zo’n uitgang waardoor de mensen naar buiten kunnen lopen. Aan de hand van hun bandje word gescand door welke poort ze naar buiten zijn gelopen.
  5. 5. Op het park zullen verschillende bluethooth hokjes geplaatst zijn. Als je langs zo’n hokje loopt heb je de mogelijkheid om je foto’s te uploaden naar je persoonlijke page.

×