Sfaturi pentru o viata implinita

467 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
467
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Sfaturi pentru o viata implinita

 1. 1. Cele mai dificile 3 lucruri în această viaţă sunt: a păstra un secret, a ierta şi a profita de timp. Benjamin Flanklin Cu sunet
 2. 2. CEVA RECONFORTANT. Institutul francez pentru anxietate şi stres , dinParis, a definit 20 de reguli de viaţă, despre care experţii spun că, dacă cineva reuşeşte săasimileze măcar 10, poate avea o viaţă de bună calitate.
 3. 3. UNULUAŢI o pauză de minimum 5-10 minute la cel mult fiecare 2 ore de muncă. Repetaţiaceste pauze în fiecare zi şi gândiţi-vă la d-voastră, analizându-vă comportamentul.
 4. 4. DOI ÎNVĂŢAŢI să SPUNEŢI NU, fără să văsimţiţi vinovat. A vrea să mulţumiţi pe toată lumea, este un consum mult prea mare de energie.
 5. 5. TREIPLANIFICAŢI-VĂ ziua, dar păstraţi-vă puţintimp liber şi pentru ceva neprevăzut, conştient fiind că nu totul depinde de d-voastră.
 6. 6. PATRU CONCENTRAŢI-VĂ numai şi numai asupraunei sarcini. Cât de repede v-ar lucra creierul,tot veţi obosi dacă veţi încerca să rezolvaţi mai multe probleme în acelaşi timp.
 7. 7. CINCI UITAŢI odată pentru totdeauna că sunteţiindispensabil la muncă, acasă sau în grupul de cunoştinţe. Oricât vă displace, totul funcţionează foarte bine şi fără d-voastră .
 8. 8. ŞASE NU VĂ MAI SIMŢIŢI responsabil pentru plăcerile celorlalţi. Nu sunteţi fântânadorinţelor, şi nici eternul maestru de ceremonii.
 9. 9. ŞAPTECEREŢI AJUTOR când aveţi nevoie, având grijă să-l cereţi persoanelor potrivite .
 10. 10. OPTSEPARAŢI problemele imaginare de cele realesi eliminaţi-le, pentru că sunt o pierdere de timpşi ocupă un spaţiu mental preţios pentru lucruri mult mai importante.
 11. 11. NOUĂ ÎNCERCAŢI să redescoperiţi plăcerea unoracţiuni zilnice, cum ar fi a dormi, a mânca şi a se plimba, făra a crede că este ceea ce puteţi obţine mai mult de la viaţă.
 12. 12. ZECEEVITAŢI să vă implicaţi în problemele altora, în ceea ce priveşte anxietatea si stresul. Aşteptaţi puţin înainte de a vă întoarce la dialog şi la acţiune.
 13. 13. UNSPREZECEFAMILIA D-VOASTRĂ nu este persoana d- voastră, este alături de d-voastră, formează lumea d-voastră, dar nu este propria d-voastră identitate.
 14. 14. DOISPREZECE ÎNŢELEGEŢI că principiile şiconvingerile inflexibile pot fi o maregreutate care împiedică mişcarea şi căutarea.
 15. 15. TREISPREZECE E NECESAR să aveţi tot timpul pe cinevacăruia să vă puteţi destăinui şi vorbi deschis .Nu foloseşte la nimic dacă persoana este prea departe de d-voastră.
 16. 16. PAISPREZECEÎNVĂŢAŢI când trebuie să vă sculaţi de lamasă, să ieşiţi dintr-o discuţie, sau dintr-o şedinţă.
 17. 17. CINCISPREZECEREFUZAŢI să vi se spună dacă cineva a vorbit urât de d-voastră. Ascultaţi numai ce s-a vorbitbine de d-voastră, cu rezerve şi fără a crede tot.
 18. 18. ŞAISPREZECEA INTRA ÎN COMPETIŢIE la distracţie, lamuncă şi în viaţa de cuplu, este ideal pentru cine vrea să fie tot timpul obosit sau să piardă ce-i mai bun în viaţă.
 19. 19. ŞAPTESPREZECERIGIDITATEA e buna pietrelor, nu şi oamenilor.
 20. 20. OPTSPREZECEO oră de PLĂCERE IMENSĂ înlocuieşte trei ore de somn pierdut. Plăcerea reconforteazămult mai mult decât somnul. Din această cauză nu pierdeţi nici o ocazie de distracţie.
 21. 21. NOUĂSPREZECENU ABANDONA cele mai bune 3 prietene în viaţă. Intuiţia, Naivitatea şi Credinţa.
 22. 22. DOUĂ ZECIÎNŢELEGEŢI odată pentru totdeauna şi în concluzie....
 23. 23. ....D-voastrăSUNTEŢI CEEA CE VREŢI SĂ FIŢI.
 24. 24. Gândiţi... Reflectaţi... Practicaţi...CUM SĂ VĂ PRELUNGIŢI VIAŢA
 25. 25. Eliminaţi din viaţa d-voastră numerele neesenţiale. Aceasta include, vârstă, greutate şi înalţime. Lăsaţi în grija medicului acestea. Pentru aceasta îl plătiţi.
 26. 26. Menţineţi legături de prietenie sincere şi vesele.Morocănoşii şi invidioşii vă demoralizează.
 27. 27. ÎNCERCAŢI să învăţaţi lucruri noi. Învăţaţi mai mult despre calculatoare, manuale, grădinărit, orice.
 28. 28. Nu-i permiteţi niciodata creierului să puturoşească.Un creier puturos este locuinţa diavolului. Şi numele acestui diavol este....... Alzheimer.
 29. 29. Bucuraţi-vă de lucrurile simple. Râdeţi cât mai des posibil, cu toată puterea şitimp cât mai îndelungat. Râdeţi până vi se taie respiraţia.
 30. 30. Lacrimile sunt naturale.Suferiţi, lamentaţi-vă şi continuaţi.
 31. 31. Unica persoană care va fi cu d-voastră toată viaţa, Sunteţi chiar d-voastră.
 32. 32. TRĂIŢI cât sunteţi în viaţă!
 33. 33. Înconjuraţi-vă de lucruri pe care le iubiţi , familie, animale, muzică, plante, orice.
 34. 34. Casa vă este refugiu.
 35. 35. Bucuraţi-vă de sănătate: dacă e bună,pastraţi-o aşa. Dacă nu e stabilă, amelioraţi-o. Şi dacă nu stă în puterea d-voastră s-o amelioraţi, căutaţi ajutor.
 36. 36. Nu plecaţi într-un voiaj de vinovăţie . Plecaţi într-o altă ţară, la mall sau într-un sat apropiat, dar NU unde vă duce vinovăţia.
 37. 37. Persoanelor pe care le iubiţi,SPUNEŢI-LE-O cu fiecare ocazie pe care o aveţi.
 38. 38. ŞI AMINTIŢI-VĂ ÎNTOTDEAUNA: Viaţa nuse măsoară în momentele de respiro pe care leavem, ci în momentele care ne taie răsuflarea.
 39. 39. TRĂIŢI ŞI FIŢI FERICIT!
 40. 40. Fiţi mulţumit pentru ceea ce viaţa v-a adus şinu vă supăraţi prea tare pentru ceea ce nu v-a dat!!!
 41. 41. Dacă aţi primit acest mesaj, fiţi fericit că cineva s-a gândit la d-voastră. Nu toţi avem acest privilegiu.Traducere din spaniolă

×