Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Solutia ta de email marketing

351 views

Published on

Descopera avantajele serviciilor integrate de email marketing oferite de echipa Newszone. experienta campaniilor atesta Newszone ca o solutie eficienta de email marketing! Contacteaza-ne si tu!

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Solutia ta de email marketing

 1. 1. Solutia de E-mail Marketing Newszone
 2. 2. Ce avantaje iti aduce NewszoneNewszone este o solutie proiectata si dezvoltata in permanenta de echipa Inotec Plus. Cuo experienta de peste 7 ani in domeniul dezvoltarii parteneriatelor in mediul on-line, Inotecofera pe langa serviciile complete de E-mail marketing, solutii performante de E-commerce,Custormer Relantionship Management ( CRM ), Content Management Systems ( CMS ), siorice alt serviciu ce are legatura cu mediul on-line.…serviciile de e-mail marketing nu se rezuma la simpla inchirierea platformei ci se bazeaza pe know-how’ul necesar succesului uneicampanii! Servicii pe care ti le oferimServiciile full-service de e-mail marketing oferite de Newszone includ :1. Dezvoltarea strategiei de E-mail Marketing pe baza obiectivelor clientilor2. Analiza, administrarea si dezvoltarea contactelor din baza de date3. Crearea si trimiterea e-mailurilor4. Rapoarte detaliate ale campaniilor5. Integrare cu Social Media
 3. 3. 1. Dezvoltarea strategiei de E-mail MarketingIn spatele succesului unei campanii de E-mail marketing sta intotdeauna o strategie binepusa la punct.Specialistii Newszone propun pe baza experientei, a cunostintelor si in functie de obiectivulcampaniilor :– Pasii necesari atingerii obiectivelor– Contentul mesajelor ( subiectul si continutul e-mailurilor )– Planul trimiterilor - momentul din zi si din saptamana cel mai potrivit
 4. 4. 2. Analiza, dezvoltarea si administrarea bazei de date Analiza– Se iau in calcul criteriile geografice, demografice, economico-sociale, psihografice si decomportament– In functie de aceste criterii se stabilesc toate detaliile unei campanii Dezvoltarea– Se creeaza formulare personalizate pentru abonarea vizitatorilor din site– Cu ajutorul creativitatii si a persuasiunii sunt create mesaje care impulsioneaza actiuneade forward a e-mailurilor Administrarea– Se creeaza segmente de consumatori in functie de obiectivele campaniei– Se corecteaza erorile din baza de date cu ajutorul functionalitatilor platformei– Platforma recunoaste si indica rapid o adresa de e-mail gresita– Se asigura importul rapid in platforma a contactelor dintr-un fisier Excel sau din oricarealta sursa– Sunt corelate automat datele din formularul de abonare de pe site cu cele din platforma– Platforma recunoaste cererile de dezabonare, actionand automat in acest sens.
 5. 5. 3. Crearea si trimiterea e-mailurilor 3.1 Crearea e-mailurilor Sunt imbinate elemente ale persuasiunii specifice marketingului cu cele ale esteticuluispecifice designului Se pune accent pe comunicarea directa, personalizata Sunt definite zone in e-mail ce pot fi personalizate automat in functie de fiecare abonat Se acorda o importanta sporita zonelor din e-mail cu cel mai mare impact pentruabonati - Se aplica principiile relevantei mesajului ( interne si externe ) Se incurajeaza actiunea de click in e-mail prin mesaje care vizeaza beneficiul obtinut sinu activitatea ce trebuie realizata pentru a obtine acel beneficiu. Continutul mesajelor poate fi usor integrat cu retele de socializare In editarea mesajelor sunt respectate regulile anti spam ( ex : evitarea culorilor intense,a mesajelor “ click aici “, a unor cuvinte recunoscute ca spam de ISP-uri,a includerii lainceputul sau sfarsitul mesajelor a numerelor,etc ) Sunt create mesaje si imagini conform regurilor impuse de cei mai importanti provideride E-mail ( Google, Yahoo, Outlock, Hotmail, etc ). Continutul mesajelor respecta regulile legislatiei postei electronice ( in fiecare e-maileste inclusa optiunea de dezabonare )
 6. 6. 3.2 Trimiterea e-mailurilor In functie de obiectivul campaniei, de targetul vizat si pe baza experientelor acumulate de-alungul timpului, se alege cea mai portivita ora si zi din saptamana, pentru ca mesajele transmisesa aiba o rata de deschidere si ClickThrough ridicata. Platforma permite transmiterea imediata a e-mailurilor sau programarea acesteia pentru oalta zi si ora. Trimiterile anterioare si rezultatele acestora asigura includerea platformei de e-mailmarketing Newszone pe lista providerilor acceptati de majoritatea ISP-urilor. Acest lucru teasigura de faptul ca mesajele tale nu vor fi etichetate ca SPAM. Poti alege o lista si un contact anume catre care mesajele nu vor fi trimise.
 7. 7. 4. Rapoarte detaliate ale campaniilorPlatforma asigura vizualizarea datelor in timp real a rezultatelor campaniei, referitoare la: Ce abonati au vizualizat mesajul ( de cate ori, la ce ora si data ) Ora si data la care fiecare abonat a vizualizat mesajul Vizualizarile totale Vizualizarile unice Linkuri accesate ( totale, unice, ora, data, abonatul ) Contacte care au solicitat dezabonarea Contacte care au primit / nu au primit e-mailulSe pot compara rezultatele mai multor campanii, in functie de : Zilele trimiterilor Ora trimiterilor Furnizorii de servicii de e-mail Continutul mesajelor(dimensiunea mesajului, lungimea subiectului, numarul linkurilor)Pentru fiecare e-mail trimis sunt prezentate rapoarte detaliate ( rezultate concrete – OpenRate, Click Through Rate, Click Through Open Rate, concluzii, recomandari )
 8. 8. 5. Integrare cu Social MediaNewszone iti ofera instrumentele necesare comunicarii bidirectionale cu clientii. Te folosesti defunctionalitatile platformei si de know-how’ul echipei de specialisti din cadrul Inotec pentru: Cresterea numarului de persoane interesate de produsele/serviciile companiei. Dezvoltibaza de date prin introducerea formularului de abonare la newsletter in pagina de Facebook. Cresti impactul mesajului transmis prin integrarea butoanelor de Social Media in continutule-mailului Targetezi clientii dupa un nou criteriu: prezenta si activitatea in Social Media. Dezvolti campanii de promovare integrand cele doua medii de comunicare directa catreclienti : E-mail + Social Media.
 9. 9. Studiu de caz :: Campanie eMenatworkObiective1. Comunicarea faptului ca Menatwork este prezent in mediul online2. Transmiterea faptului ca Menatwork vine in intampinarea clientilor cu oferte speciale3. Urmarirea newsletterului
 10. 10. Structura E-mailului - 3 zoneZona 1. Informativa – transmitereacelor 3 informatii(prezenta online, oferte,newsletter) + comunicarea modalitatilorde plata si transportZona 2. Persuasiva – fontul alb arerolul de a scoate in evidenta aceastazona in care sunt prezentate cele 2oferteZona 3. Informativa – prezentareacelorlalte produse EmenatworkConceptComunicarea directa, la persoana a II-a (are rolul de aimplica abonatul). Sunt prezentate informatiile din prismabeneficiilor sale.Relevanta – la nivel interior (“Apreciezi traditionalulrealizat cu bun gust); la nivel exterior (orizont temporal:“Promotiile sunt valabile pana la 30 iulie 2011”)Oferta – prezentarea clara a celor 2 produse aflate laofertaImboldul oferit clientului –“Nu RATA ofertele pe care ti le-am pregatit “.Sublinierea verbului “Nu RATA” face apel ladorinta oamenilor de a nu pierde ceva anume, maiinsemnata, comparativ cu dorinta de a castiga.Evitarea rezistentei psihologice – lungimea optima siusurinta de parcurgere a e-mailului inlatura eventualerezistente psihologice ale abonatilor.
 11. 11. Cum poti crea valoare prin E-mail Marketing:1. Trimitand mesajul tau la adresa: sorin.stefan@newszone.ro2. Sunand la numarul de telefon: 0745.089.5033. Vizitand echipa newszone direct la birou: Blvd. SchituMagureanu Nr.49, Ap. 6 Sector 1, Bucuresti, Romania

×