BP Holdings bekrefter vinne bud for Nova Scotia dypvanns leting blokker

160 views

Published on

http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=2012968&contentId=7080463

Canada-Nova Scotia Offshore Petroleum styret (CNSOPB) kunngjorde at BP var den vellykkede budgiveren for blokker fem, seks, sju og åtte i kallet til bud NS12-1. Blokkene sammen dekker et område på nesten 14 000 kvadratkilometer, og ligger ca. 300 kilometer utenfor kysten Nova Scotia, sørøst for Halifax, i vanndybder spenner fra 100 til over 3000 meter.

Mike Daly, BP Executive Vice President for leting sa: "denne prisen gir oss tilgang til et betydelig stykke geologi, en av de mest lovende nye dypvannsområdene være lisensiert i de siste årene. Utforsking er en sentral pådriver for fremtidig vekst for BP, og tilgang til potensielle nytt areal som dette er viktig. Denne oppføringen til Nova Scotia's spiller offshore til våre styrker i dypvanns og sub-salt."

Som betingelse for utstedelse av en utvinningstillatelsen, må BP bokføre innen tretti dager en sikkerhet med Petroleum styret i form av et arbeid-innskudd. CNSOPB vil deretter tildele den letelisenser til BP med en gjeldende dato av 15 Jan 2013. BP må deretter sende en leting Plan til Petroleum styret innen nitti dager etter den effektive datoen.
De siste årene, har BP sikret tilgang til betydelig nytt oppstrøms areal globalt; halvparten av bps prospektet lager nå består av nye skuespill, og halvparten er i bevist spiller i kjente bassenger.

"Vi er fornøyd med kvaliteten og vesentlighet av vår leting prospekter. I tillegg til dypere i våre eksisterende kjerneområder, vårt boreprogram forventes å teste 15 helt ny spiller mellom 2012 og 2015,"sa Daly.

FOLLOW US:
http://bpholdings.wordpress.com/

Published in: Business
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • This subject matter is a must to read! i'll recommend this to my friends.keep it up
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
160
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

BP Holdings bekrefter vinne bud for Nova Scotia dypvanns leting blokker

 1. 1. BP Holdings bekrefter vinne bud for NovaScotia dypvanns leting blokker
 2. 2. Calgary - BP ble i dag varslet at det var denvellykkede budgiveren for fire dypvanns-leting blokker offshore Nova Scotia, Canada.Canada-Nova Scotia Offshore Petroleumstyret (CNSOPB) kunngjorde at BP var denvellykkede budgiveren for blokker fem, seks,sju og åtte i kallet til bud NS12-1. Blokkenesammen dekker et område på nesten 14 000kvadratkilometer, og ligger ca. 300 kilometerutenfor kysten Nova Scotia, sørøst forHalifax, i vanndybder spenner fra 100 til over3000 meter.
 3. 3. Mike Daly, BP Executive Vice President for leting sa: "denne prisen gir oss tilgang til etbetydelig stykke geologi, en av de mest lovende nye dypvannsområdene være lisensiert i desiste årene. Utforsking er en sentral pådriver for fremtidig vekst for BP, og tilgang tilpotensielle nytt areal som dette er viktig. Denne oppføringen til Nova Scotias spiller offshoretil våre styrker i dypvanns og sub-salt."Som betingelse for utstedelse av en utvinningstillatelsen, må BP bokføre innen tretti dageren sikkerhet med Petroleum styret i form av et arbeid-innskudd. CNSOPB vil deretter tildeleden letelisenser til BP med en gjeldende dato av 15 Jan 2013. BP må deretter sende en letingPlan til Petroleum styret innen nitti dager etter den effektive datoen.De siste årene, har BP sikret tilgang til betydelig nytt oppstrøms areal globalt; halvparten avbps prospektet lager nå består av nye skuespill, og halvparten er i bevist spiller i kjentebassenger."Vi er fornøyd med kvaliteten og vesentlighet av vår leting prospekter. I tillegg til dypere ivåre eksisterende kjerneområder, vårt boreprogram forventes å teste 15 helt ny spillermellom 2012 og 2015,"sa Daly.

×